-WISE- Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα παίδες. Είμαι σε αναζήτηση basic laptop κοντά στο συγκεκριμένο εύρος τιμής των δύο. Αγορά μάλλον από μεγάλο κατάστημα. Ψάχνω κάτι κυρίως για χρήση γραφείου. Word/excel/email, browsing, youtube. Παραθέτω τα links. Αν κάποιος γνωρίζει αν είναι εύκολο να γίνει και αύξηση της RAM. Ευχαριστώ! https://www.public.gr/product/laptop-hp-15s-eq1012nv-156-amd-ryzen-5-4500u8gb512gb-ssdamd-radeon-graphics/prod11560352pp/?sn_ref=s&sn_cat=cat1831145pp&sn_id=prod11560352pp https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/laptops/windows-laptops/asus-x515ea-laptop-core-i5-1135g7-8-gb-256-gb-iris-x-graphics-_3663779
Pepina Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Μην μπλεξεις με Asus, Eπειδή έχω καεί προσωπικα δεν θα το πρότεινα. Το δικό μου στους 9 μήνες εκεί που έπαιζε το έβαλα για φόρτιση και εσβησε τελείως. Η Asus για να γλυτώσει την εγγύηση μου έβγαλε ότι η αιτία είναι υγρασία, και ζητουσαν 356 Ε. To ειχαν εναμιση μηνα και το πηρα πισω χτυπημένο. Εχω εγγυηση για 4 χρονια σύνολο και αναγκάστηκα να δώσω άλλα λεφτά και πήρα της lenovo που βέβαια ειναι πολύ καλό.
-WISE- Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 22 ώρες πριν, Pepina είπε Μην μπλεξεις με Asus, Eπειδή έχω καεί προσωπικα δεν θα το πρότεινα. Το δικό μου στους 9 μήνες εκεί που έπαιζε το έβαλα για φόρτιση και εσβησε τελείως. Η Asus για να γλυτώσει την εγγύηση μου έβγαλε ότι η αιτία είναι υγρασία, και ζητουσαν 356 Ε. To ειχαν εναμιση μηνα και το πηρα πισω χτυπημένο. Εχω εγγυηση για 4 χρονια σύνολο και αναγκάστηκα να δώσω άλλα λεφτά και πήρα της lenovo που βέβαια ειναι πολύ καλό. Λυπάμαι για την ταλαιπωρία. Πολύ άσχημη αντιμετώπιση. Κρίμα και την είχα σε υπόληψη την Asus.
Pepina Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, -WISE- είπε Λυπάμαι για την ταλαιπωρία. Πολύ άσχημη αντιμετώπιση. Κρίμα και την είχα σε υπόληψη την Asus. Και εγω την είχα και απογοητεύτηκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα