Runner25 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 ξερει κανεις τι διαολο κανει αυτο το προγραμμα, το ειχε μαζι με τη μητρικη μου asus rog strix z590 gaming e wifi
jim_p Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Εφαρμογη τυπου ramdrive ειανι https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_RAM_drive_software 1
Runner25 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 14 minutes ago, jim_p said: Εφαρμογη τυπου ramdrive ειανι https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_RAM_drive_software ειχα ασχοληθει λιγο με ramdrive στο παρελθον , θα το ψαξω καλυτερα να δω τι μπορω να κανω με αυτο, ευχαριστω πολυ για την απαντηση
comfuzio Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Βασικά δεν είναι σαν ramdrive γιατί στο ramdrive μπορείς και φορτώνεις εσύ ότι αρχεία θες, αυτό όπως λέει και το όνομα είναι cache, βάζεις λίγα GB από την ram σου και βάζει εκεί τα πιο συχνά προσπελάσιμα αρχεία, τρέχει πολύ καλά αλλά σε μένα μου έκανε corrupted O/S files όταν έκανα reboot/shutdown. Αν και το O/S το έχω σε NVMe και θα έπρεπε να είχε super duper ταχύτητα εγγραφής πριν κλείσει το PC. Δεν χάνεις τίποτα με το να το δοκιμάσεις αλλά για μένα πριν κάνεις reboot κτλ κλείνε το manual 1
Runner25 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 On 14/01/2022 at 18:52, comfuzio said: Βασικά δεν είναι σαν ramdrive γιατί στο ramdrive μπορείς και φορτώνεις εσύ ότι αρχεία θες, αυτό όπως λέει και το όνομα είναι cache, βάζεις λίγα GB από την ram σου και βάζει εκεί τα πιο συχνά προσπελάσιμα αρχεία, τρέχει πολύ καλά αλλά σε μένα μου έκανε corrupted O/S files όταν έκανα reboot/shutdown. Αν και το O/S το έχω σε NVMe και θα έπρεπε να είχε super duper ταχύτητα εγγραφής πριν κλείσει το PC. Δεν χάνεις τίποτα με το να το δοκιμάσεις αλλά για μένα πριν κάνεις reboot κτλ κλείνε το manual έχεις δίκιο,περιπου όπως τα λες είναι νομίζω, κάτι τέτοιο διαβάζω και στο Ίντερνετ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα