Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Παρηγγειλα ένα τζιν προχθές Levi’s 501 γιατί έψαχνα ένα πιο άνετο παντελόνι καθημερινό και το βρήκα σε προσφορά. Δεν είχα ξαναπάρει ποτέ Levi’s 501 και έχω παρατηρήσει το εξής. Ενώ το νούμερο μου είναι 31 και φορώντας το παντελόνι (31 και αυτό) παρατηρώ ότι ενώ στη μέση κάθεται άνετα χωρίς ζώνη στα πόδια είναι φαρδύ κάπως σχετικά με αυτό που ήθελα. Ερώτηση. Κάνω αλλαγή και πάω στο 30 νούμερο ρισκάροντας αν θα με πιέζει στη μέση μετά η το αφήνω ως έχει; Φοβάμαι αν το πλύνω θα ανοίξει κ άλλο. Η φόρμα του τζιν είναι shrink to fit αν αυτο λέει κάτι. Οι γνωστες του Levi’s να απαντήσουν 😅

Δημοσ.

Το ξέρω αυτό. Δεν θέλω στενη εφαρμογή. Απλά μου έκανε εντύπωση ότι είναι λίγο πιο φαρδυ απ ότι περίμενα ίσως αλλά στο waist κάθεται καλά και χωρίς ζώνη. Διάβασα ότι με ένα δυνατό πλύσιμο στην αρχή θα στενέψει λίγο. Αν γίνει αυτό είναι το ιδανικό αλλά φοβάμαι μη στενέψει και το waist γ αυτό δεν νομίζω να αλλάξω σε 30 νούμερο. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

αφού είναι shrink to fit σωστά είναι φαρδύ αφού θα μπει αρκετά κανονικά θα έπρεπε να πάρεις 32, υπάρχουν και τα πλυμένα 501 που έχουν ήδη μπει και τα αγοράζεις στο σωστό μέγεθος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...