Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, χρειάζομαι τη βοήθειά σας

Όταν το ξεκινάω παγώνει στο Windows logo και πατάω το restart για να φορτώσει. Η μητρική είναι asus M3A78-EM.

έχει έναν ssd και έναν hhd

Ευχαριστώ

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, vaha είπε

Όταν το ξεκινάω παγώνει στο Windows logo και πατάω το restart για να φορτώσει. Η μητρική είναι asus M3A78-EM.

έχει έναν ssd και έναν hhd

Ευχαριστώ

Θέμα drivers είναι σίγουρα. Βάλε κατ' αρχά το σωστό driver για την κάρτα γραφικών σου. Αν δεν φτιάξει με αυτό, δεν ήσουν αρκετά τυχερός ώστε να δουλεύει το 10άρι με τους drivers της microsoft και ο κατασκευαστής της μητρικής δεν δίνει κάποιους άλλους.

Μπορείς να συγκαλύψεις το πρόβλημα απενεργοποιώντας τη γρήγορη εκκίνηση από τον πίνακα ελέγχου. Αμφιβάλλω όμως ότι μπορείς να διορθώσεις ζητήματα με τα states του συστήματος χωρίς να χάσεις μέρες παίζοντας με χακεμένους drivers. Χωρίς να διορθώσεις το θέμα με τους drivers δε θα μπαίνει ή δε θα βγαίνει sleep mode κλπ.

Αν θες τη γνώμη μου η καλύτερη λύση είναι να κάνεις επαναφορά το 7άρι όσο έχεις καιρό ακόμα, για να γλιτώσεις το format.

Επεξ/σία από PC_Science_Lefkada
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, PC_Science_Lefkada είπε

Θέμα drivers είναι σίγουρα. Βάλε κατ' αρχά το σωστό driver για την κάρτα γραφικών σου. Αν δεν φτιάξει με αυτό, δεν ήσουν αρκετά τυχερός ώστε να δουλεύει το 10άρι με τους drivers της microsoft και ο κατασκευαστής της μητρικής δεν δίνει κάποιους άλλους.

Μπορείς να συγκαλύψεις το πρόβλημα απενεργοποιώντας τη γρήγορη εκκίνηση από τον πίνακα ελέγχου. Αμφιβάλλω όμως ότι μπορείς να διορθώσεις ζητήματα με τα states του συστήματος χωρίς να χάσεις μέρες παίζοντας με χακεμένους drivers. Χωρίς να διορθώσεις το θέμα με τους drivers δε θα μπαίνει ή δε θα βγαίνει sleep mode κλπ.

Αν θες τη γνώμη μου η καλύτερη λύση είναι να κάνεις επαναφορά το 7άρι όσο έχεις καιρό ακόμα, για να γλιτώσεις το format.

Δηλαδή να παω να κάνω update τους drivers ?  η καρτα γραφικών ειναι ενσωματωμένη..

4 λεπτά πριν, vaha είπε

Δηλαδή να παω να κάνω update τους drivers ?  η καρτα γραφικών ειναι ενσωματωμένη..

ATI radeon HD 3200 Graphics ειναι οκ updated

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, vaha είπε

η  αναβάθμιση απο 7 σε W10 πως έγινε με καθαρή εγκατάσταση η με το εργαλείο απ ευθείας Ο δεύτερος δίσκος ηταν πάντα συνδεδεμένος η μπήκε μετά Στον ssd λογικά είναι η εγκατάσταση

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, hp8 είπε

η  αναβάθμιση απο 7 σε W10 πως έγινε με καθαρή εγκατάσταση η με το εργαλείο απ ευθείας Ο δεύτερος δίσκος ηταν πάντα συνδεδεμένος η μπήκε μετά Στον ssd λογικά είναι η εγκατάσταση

Ο δεύτερος ήταν επάνω. Για να είναι ενεργοποιημένα τα έβαλα στον δεύτερο (hhd) και μετα τα μετέφερα στον ssd με Mecrium Reflect.

*Αλλά να πω εδώ ότι το παρουσίασε με τον hhd και πριν τα μεταφέρω στον ssd

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, vaha είπε

Ο δεύτερος ήταν επάνω. Για να είναι ενεργοποιημένα τα έβαλα στον δεύτερο (hhd) και μετα τα μετέφερα στον ssd με Mecrium Reflect.

*Αλλά να πω εδώ ότι το παρουσίασε με τον hhd και πριν τα μεταφέρω στον ssd

εγώ θα έβγαζα τον hdd από  το σύστημα και θα έκανα καθαρή στον ssd  Ξέρω έχεις προγράμματα κλπ αλλά φτιάνεις μια εγκατάσταση σωστή και μετά κάνεις κλώνο τον ssd  στον hdd και τοn έχεις καβατζα

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, hp8 είπε

εγώ θα έβγαζα τον hdd από  το σύστημα και θα έκανα καθαρή στον ssd  Ξέρω έχεις προγράμματα κλπ αλλά φτιάνεις μια εγκατάσταση σωστή και μετά κάνεις κλώνο τον ssd  στον hdd και τοn έχεις καβατζα

Για να γίνει αυτό πρέπει να κάνω format. 

Αμα κάνω καθαρή θα είναι activated?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, vaha είπε

Για να γίνει αυτό πρέπει να κάνω format. 

Αμα κάνω καθαρή θα είναι activated?

πάμε ρυθμίσεις- σύστημα- πληροφορείς- αλλαγή αριθμού κλειδιού κλπ

αν τώρα είναι ενεργοποιημένα θα είναι και μετά πχ τα δικα μου 

Spoiler

image.png.d4e6ad3a3fa1eb7900d0bd7ec374070c.png

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, hp8 είπε

πάμε ρυθμίσεις- σύστημα- πληροφορείς- αλλαγή αριθμού κλειδιού κλπ

αν τώρα είναι ενεργοποιημένα θα είναι και μετά πχ τα δικα μου 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

image.png.d4e6ad3a3fa1eb7900d0bd7ec374070c.png

ναι είναι ενεργοποιημένα.

Γιατί πρέπει να κάνω αλλαγή αριθμού κλειδιού?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vaha είπε

ναι είναι ενεργοποιημένα.

Γιατί πρέπει να κάνω αλλαγή αριθμού κλειδιού?

δεν σου ειπα να κανεις αλλαγη Σου ειπα πως θα δεις αν ειναι ενεργοποιημένα 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, hp8 είπε

δεν σου ειπα να κανεις αλλαγη Σου ειπα πως θα δεις αν ειναι ενεργοποιημένα 

ΟΚ

ειναι

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, hp8 είπε

αυτο δεν ρωτησες Σου ειπα πως θα το δεις

Ναι οκ το κατάλαβα..

Ο λόγος που την έκανα απο τον hhd ειναι για να κρατήσω την ενεργοποίηση..και ειναι ενεργά

Τώρα είναι πάλι διαδικασία να αρχίσω απο την αρχή κλπ.. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος?

Δημοσ.

Για να ξεκινήσω την διαδικασία για καθαρή εγκατάσταση,

πρώτα πρέπει να αντιγράψω τα αρχεία μου από τον ssd τον hhd,

και μετά να δημιουργήσω ένα αρχείο σε usb απο άλλον υπολογιστή και μετά να κάνω εκκίνηση με to usb απευθείας??

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, vaha είπε

Για να ξεκινήσω την διαδικασία για καθαρή εγκατάσταση,

πρώτα πρέπει να αντιγράψω τα αρχεία μου από τον ssd τον hhd,

και μετά να δημιουργήσω ένα αρχείο σε usb απο άλλον υπολογιστή και μετά να κάνω εκκίνηση με to usb απευθείας??

σωστά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...