Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , έκανα μια αγορά από το kavatza.gr ένα pc builder (δεν έβαλα δωρεάν συναρμολόγηση καθώς η πληρωμή με κάρτα δεν ήταν εφικτή) . Τα περισσότερα προϊόντα έλεγαν παράδοση σε 4-10 μέρες ενώ κάποια άμεσα διαθέσιμο . Έχει κάποιος εμπειρία από το συγκεκριμένο κατάστημα ώστε να έχει μια γνώμη ή να ξέρει αν τα προϊόντα έρχονται όντως σε αυτό το χρονικό όριο

Δημοσ.

Ως προς τον αξιοπιστία του καταστήματος, στο Σκρουτζ έχει 306 θετικές κριτικές έναντι 0 αρνητικών.

Γενικότερα όμως επικρατεί στην αγορά ένα γενικό πρόβλημα άμεσης διαθεσιμότητας ειδικά στα προϊόντα τεχνολογίας,
επομένως να έχεις στον νου σου ανεξαρτήτως καταστήματος +2 με 3 ημέρες από αυτό που αναφέρεται.

https://www.skroutz.gr/shop/4691/Kavatza

Δημοσ.
Στις 14/1/2022 στις 7:28 ΠΜ, Alexgl19 είπε

Καλησπέρα , έκανα μια αγορά από το kavatza.gr ένα pc builder (δεν έβαλα δωρεάν συναρμολόγηση καθώς η πληρωμή με κάρτα δεν ήταν εφικτή) . Τα περισσότερα προϊόντα έλεγαν παράδοση σε 4-10 μέρες ενώ κάποια άμεσα διαθέσιμο . Έχει κάποιος εμπειρία από το συγκεκριμένο κατάστημα ώστε να έχει μια γνώμη ή να ξέρει αν τα προϊόντα έρχονται όντως σε αυτό το χρονικό όριο

Το κατάστημα είναι έμπιστο (έχει αγοράσει φίλος μια rtx 2060 χωρίς θέμα) απλώς έχε υπομονή μιας και οι εταιρίες κούριερ είναι υπερφορτωμένες και ίσως να αργήσει λίγο να έρθει από όπου και αν παραγγείλεις (μην περιμένεις μέσα σε 2-3εις μέρες να το έχεις εκτός αν μιλάμε για αγορά από το eshop και παραλαβή από eshop point)

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Το κατάστημα είναι έμπιστο (έχει αγοράσει φίλος μια rtx 2060 χωρίς θέμα) απλώς έχε υπομονή μιας και οι εταιρίες κούριερ είναι υπερφορτωμένες και ίσως να αργήσει λίγο να έρθει από όπου και αν παραγγείλεις (μην περιμένεις μέσα σε 2-3εις μέρες να το έχεις εκτός αν μιλάμε για αγορά από το eshop και παραλαβή από eshop point)

Μια και το ανεφερες το eshop σημερα ειχα ενα riser στα χερια μου μεσα σε 24 ωρες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Μια και το ανεφερες το eshop σημερα ειχα ενα riser στα χερια μου μεσα σε 24 ωρες

Αθηνα είσαι; Εγώ είμαι Ηράκλειο και έρχεται μέσα σε 2-3εις μέρες ότι είναι άμεσα διαθέσιμο

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Αθηνα είσαι; Εγώ είμαι Ηράκλειο και έρχεται μέσα σε 2-3εις μέρες ότι είναι άμεσα διαθέσιμο

Σκυδρα Πελλα ειμαι , απλα το eshop στη διανομη χρησιμοποιει δικα του αυτοκινητα και σε πολυ δυσπροσιτες περιοχες συνεργαζεται με καποια κουριερ

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά μαγαζί είναι το Καβατζα

έστησα pc πριν περίπου 1,5 μήνα με τα πιο πολλά κομμάτια 4-10 μέρες παράδοσης και η παράδοση τους (πήγα και τα πήρα από εκεί) έγινε σε 7 εργάσιμες

Μη σε ανησυχεί ο χρόνος παράδοσης, προφανώς δεν μπορούν να έχουν τα πάντα σε στοκ 😉

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περί Καβατζα ... μαγαζί που έχει μια κάρτα γραφικών, καθόλου στοκ από DDR3, δεν μου δίνει καμιά εμπιστοσύνη. 

Εαν κάποιος βρήκε και ψώνισε κάποια μεμονωμένα κομμάτια AMD & DDR4 ... μεγιά του.

Επεξ/σία από Kiriakos-GR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...