fao34 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Καλησπερα, καλη χρονια Ενδιαφερομαι για αγορα ακουστικων (ψειρα, με σιλικονη) κυριως για μουσικη, δευτερευουσα η ομιλια. Θα φορεθούν σε συσκευή xiaomi mi 9. Τι εχω ως προτεραιοτητα: καλη ποιοτητα ηχου, δυνατο ηχο, active noise cancellation. Τι δεν εχω ως προτεραιοτητα: μεγαλη αυτονομια, καλο μικροφωνο. Ειχα καποια anker soundcore, αγορασμενα απο την αμερικη στα 30 δολλαρια, με την τιμη στην ελλαδα στα 80 ευρω(χωρις να ειναι αντιπροσωπευτικο το νουμερο θεωρω), τα οποια κρατησα για 2 χρονια και ημουν αρκετα ικανοποιημενος, χωρις να εχω προηγουμενη εμπειρια απο αλλα bluetooth handsfree. Θα προτιμούσα να βρω κάποιο προϊόν στο εύρος των 40-60 ευρώ, ωστόσο δεν έχω θέμα να ανέβω αν υπάρχει κάτι που πραγματικά αξίζει και κάνει την διαφορά. Μου είπαν για τα samsung buds2 στα 88, αλλά ως τώρα έχω ανάμικτες κριτικές σε όσους έχω απευθυνθεί για τα συγκεκριμένα. Λίγο πιο κάτω απο αυτά τα χρήματα έχω διαβάσει καλά λόγια για τα honor choice στα 30, και πάλι καλά λόγια για τα creative v2, αν και φαινεται το δεξι ακουστικο να παθαινει συχνα βλαβη, η οποια ομως ειναι εντος εγγυησης. Αν καποιος εχει εμπειρια επι του θεματος ή γνωριζει που θα μπορουσα να απευθυνθω, θα το εκτιμουσα πολυ Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!
The_Judas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 αυτά έχουν προταθεί εδώ στο φόρουμ και έχουν καλές κριτικές. Τα παρήγγειλα και εγω αλλά θα τα παραλαβω από βδομάδα.
Bourdoulas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Μπορείς να δεις και τα Huawei freebuds 4i
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα