Προς το περιεχόμενο

Philips 58PUS8506 vs Samsung QLED 4K QE55Q70A

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα , είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2 και έχω προβληματιστεί ιδιαίτερα . Λόγω χώρου δεν μπορω να πάω σε 65αρα μιας και τα 131cm είναι το μάξιμουμ που έχω σε εκείνη την θέση . Μέτα απο συζητήσεις όμως με καποιους γνωστους μου είπαν οτι η 65αρα ειναι μονοδρομος μιας και θα απόσταση θέασης θα είναι μεταξύ 3 εώς 4 μέτρων . 

-Τα θετικά της Phillips ειναι οτι είναι 3 ιντσες μεγαλύτερη εχει ωραίο design αλλά δεν έχω δει καποια κριτικη για τα μαυρα και την συμπεριφορα της σε αγωνες (ποδοαφαιρου πχ)

- Οσο αφορα την Samsung ειναι 120hz και το rtngs της δίνει ενα decent 7.4 . 

Οι τιμες των 2 αυτη την στιγμη απεχουν 1 ευρω , οποτε ξεχναμε το κοστος . Ηθελα την αποψη σας για την αποσταση θεασης , αν οπωσδηποτε πρεπει να παω σε 65αρα και αν μπορειτε να ξεχωρισετε καποια απο τις 2 . 

Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω την Samsung QLED 4K QE55Q70A( τοποθετημενη σε τοιχο ,.... αγορα black friday..749 ευρω)...  εχει VA panel που σημαινει εξαιρετικη αντιθεση,  οι γωνιες θεασης ειναι οκ, τα χρωματα ζωντανα ,upscaling πολυ καλο, τηλεοπτικο σημα αριστο, το λειτουργικο πεταει και εξοπλισμενη με την τελευταια λεξη της τεχνολογιας, η κινηση σε αγωνες πολυ καλη...την ειδα ζωντανα και με αλλες ακριβοτερες samsung και LG,SONY και αμεσως αποφασισα την αγορα της(υπ οψιν θεμα οικονομικο δεν υπηρχε)  το μαυρο καταμαυρο ...... εξαιρετικη συσκευη !!!

Επεξ/σία από babalek

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...