Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , 

Έχω τις εξής απορίες σχετικά με τα παρακάτω των συνδέσεων fiber 

1. πρόκειται να νοικιάσω σπίτι , σε περιοχή όπου πολλές διευθύνσεις υποστηρίζουν εγκατάσταση fiber. αν η πολυκατοικία που νοικιάσω δεν έχει εγκατάσταση , είναι εφικτό να αιτηθώ και να γίνει , ως ενοικιαστής ? φυσικά θα έχω πάρει το οκ του ιδιοκτήτη πρώτα. θα πρέπει να γίνει η εγκατάστη από αίτημα του ιδιοκτήτη και η σύνδεση από δικό μου αίτημα ? 

2. στο σπίτι που φιλοξενούμαι αυτή τη στιγμή , έχει γίνει ήδη εγκατάσταση από τον οτε. το πρόγραμμα επιδότησης ισχύει για όποιον στη πολυκατοικία θέλει να συνδεθεί , σωστά ? φαντάζομαι επίσης η διαδικασία είναι και πιο γρήγορη αφού έχει ήδη μπει η γραμμή σε κάθε όροφο. ουσιαστικά μένει η σύνδεση του ορόφου με το διαμέρισμα. έχει κανείς εικόνα ?

Δημοσ.

1. Μόνον ο χρήστης της σύνδεση κάνει το αίτημα προς τον πάροχο. Ο ιδιοκτήτης έχει να κάνει με το να δηλώσει στον διαχειριστή της οικοδομής και τους άλλους συνιδιοκτήτες ότι θέλει και εγκρίνει την δική σου αίτηση. Δεν έχει καμία εμπλοκή με τον πάροχο.

2. Το κουπόνι έκπτωσης ισχύει άπαξ ανά ΑΦΜ. Αν μια οικοδομή ήδη έχει εγκατάσταση οπτικής ίνας και έχει συνδεθεί τουλάχιστον ένα διαμέρισμα, οποιοσδήποτε άλλος κάνει αίτημα νέας σύνδεσης σε άλλο διαμέρισμα είναι απόλυτα λογικό να γίνει γρηγορότερα από του πρώτου. 

Ναι, αν υπάρχει υποδομή, απλά το διαμέρισμα συνδέεται με τον υποκατανεμητή ορόφου.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...