MariosX Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Μα καλά τι φάση; Ψάχνω να βρω: Καλά ακουστικά με Bluetooth => 200€ Καλό μηχανικό πληκτρολόγιο => 200€ Καλό ποντίκι => 200€ Όλα είναι κάποιας μάρκας αλλά μιλάμε για περιφερειακά, μου φαίνεται κάπως παράλογο για περιφερειακά να δίνουμε τόσα χρήματα όσο και καλά να είναι Προσωπικά από μηχανικό πληκτρολόγιο βολευτικά με ένα Motospeed που κάνει αξιοπρεπώς την δουλειά του. 1
Alexaras1991 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 20 ώρες πριν, MaXmaD είπε Τοσα χρονια μετα απ αυτο εδω ακομα δεν εχει βγει κατι αντιστοιχο... Δεν βγαίνουν τέτοια γιατί κοστίζει $1800 lol. Άντε 800-1000 σήμερα και πάλι πολλά είναι. Δεν θα πουλούσαν αρκετά για να το θεωρήσουν εμπορική επιτυχία. Ομολογώ ότι μου αρέσει πολύ.
Eloy Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δεν το πιστεύω ρε πστ μου... και απλά θα γελούσαμε αν δεν ήταν τραγωδία οτι υπάρχει και κόσμος που τα ζητάει κάτι τέτοια...
Herald Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Βαλανε τα media keys σε μια ακραια άβολη θεση για να χωρεσουν μια οθονη - gimmick. Και το πληκτρολόγιο μου εχει άχρηστη οθονη αλλά τουλάχιστον τα media keys ειναι εκει που πρέπει.
Zergoulini Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Νομιζω οτι γενικα τα keyboard τα εχουν τερματησει και απλα δεν παει αλλο. Δεν ξερουν τι αλλο να βγαλουν και βγαζουν χαζομαριτσες.
EmptyPromises Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 ελέος με τα dot led μια βλακεια ειναι...
Hacker?pcs Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί να θέλει κάποιος RGB και γενικά φωτάκια παντού, δεν είναι ενοχλητικά; Προσωπικά πήρα ένα Dell με MX Red με σκέτα άσπρα LED που τα έχω στην χαμηλή ένταση και στο G502 έχω κλειστά εντελώς τα φώτα του, στο κουτί δε και το power LED που έχει μου φαίνεται πολύ Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2022 από Hacker?pcs
Dr.Fuzzy Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Η χαρά του κάγκουρα! Ειδικά με trap να πάιζει στο background...η απόλυτη γυφτιά!😂 Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2022 από Dr.Fuzzy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα