Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα καλά τι φάση;

Ψάχνω να βρω:

• Καλά ακουστικά με Bluetooth => 200€ 
  • Καλό μηχανικό πληκτρολόγιο => 200€
  • Καλό ποντίκι => 200€

Όλα είναι κάποιας μάρκας αλλά μιλάμε για περιφερειακά, μου φαίνεται κάπως παράλογο για περιφερειακά να δίνουμε τόσα χρήματα όσο και καλά να είναι

Προσωπικά από μηχανικό πληκτρολόγιο βολευτικά με ένα Motospeed που κάνει αξιοπρεπώς την δουλειά του.

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, MaXmaD είπε

Τοσα χρονια μετα απ αυτο εδω

ακομα δεν εχει βγει κατι αντιστοιχο...

Δεν βγαίνουν τέτοια γιατί κοστίζει $1800 lol. Άντε 800-1000 σήμερα και πάλι πολλά είναι. Δεν θα πουλούσαν αρκετά για να το θεωρήσουν εμπορική επιτυχία.

Ομολογώ ότι μου αρέσει πολύ.

Δημοσ.

Δεν το πιστεύω ρε πστ μου... και απλά θα γελούσαμε αν δεν ήταν τραγωδία οτι υπάρχει και κόσμος που τα ζητάει κάτι τέτοια...

Δημοσ.

Βαλανε τα media keys σε μια ακραια άβολη θεση για να χωρεσουν μια οθονη - gimmick. Και το πληκτρολόγιο μου εχει άχρηστη οθονη αλλά τουλάχιστον τα media keys ειναι εκει που πρέπει. 

Δημοσ.

Νομιζω οτι  γενικα τα keyboard τα εχουν τερματησει και απλα δεν παει αλλο. Δεν ξερουν τι αλλο να βγαλουν και βγαζουν χαζομαριτσες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί να θέλει κάποιος RGB και γενικά φωτάκια παντού, δεν είναι ενοχλητικά; Προσωπικά πήρα ένα Dell με MX Red με σκέτα άσπρα LED που τα έχω στην χαμηλή ένταση και στο G502 έχω κλειστά εντελώς τα φώτα του, στο κουτί δε και το power LED που έχει μου φαίνεται πολύ

Επεξ/σία από Hacker?pcs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η χαρά του κάγκουρα! Ειδικά με trap να πάιζει στο background...η απόλυτη γυφτιά!😂

Επεξ/σία από Dr.Fuzzy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...