Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, dpolal είπε

Πώς ακριβώς θα αρμέξει από τη στιγμή που τα parts αγοράζονται από άλλα καταστήματα, έχει μετοχές σε αυτά ;;;

Που ακριβώς ειπώθηκε ότι το κατάστημα εκείνο, θα αγοράσει τα parts από άλλα καταστήματα? Ο op έβαλε απλά τα parts από το Skroutz

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Που ακριβώς ειπώθηκε ότι το κατάστημα εκείνο, θα αγοράσει τα parts από άλλα καταστήματα? Ο op έβαλε απλά τα parts από το Skroutz

Όπως αναφέρει ο ts είναι κατάστημα της γειτονιάς, το να έχει άμεσα διαθέσιμα όλα αυτά τα κομμάτια που παραθέτει μετά είναι λίγο δύσκολο.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, dpolal είπε

Όπως αναφέρει ο ts είναι κατάστημα της γειτονιάς, το να έχει άμεσα διαθέσιμα όλα αυτά τα κομμάτια που παραθέτει μετά είναι λίγο δύσκολο.

Δεν τα αγοράζουν από άλλα καταστήματα, έχουν και αυτοί προμηθευτές 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Δεν τα αγοράζουν από άλλα καταστήματα, έχουν και αυτοί προμηθευτές 

Σωστά, αλλά ο ts μας έδωσε μια μισή λίστα με αγορές από πολύ συγκεκριμένα καταστήματα που δεν πολυκολλάει γιατί δεν γνωρίζουμε το κριτήριο επιλογής που χρησιμοποίησε.

Εγώ κατάλαβα ότι τα parts θα αγοραστούν έτσι και θα συναρμολογηθούν από τον τεχνικό.

Επεξ/σία από dpolal
Δημοσ.
Μόλις τώρα, dpolal είπε

Σωστά, αλλά ο ts μας έδωσε μια μισή λίστα με αγορές από πολύ συγκεκριμένα καταστήματα που δεν πολυκολλάει γιατί δεν γνωρίζουμε το κριτήριο επιλογής που χρησιμοποίησε.

Εγώ κατάλαβα ότι τα parts θα αγοραστούν από εκεί και θα συναρμολογηθούν από τον τεχνικό.

ο ts φιλε μου δεν μας εδωσε το τι συμφωνια ακριβως ειχε κανει , η λιστα με καποια parts αρκει και περισσευει.

Ο επομενος παρακαλω ολο το φορουμ να κανει τις προτασεις του , ενας -ενας μη βιαζεστε

Δημοσ.

Προσωπικά καταλαβαίνω ότι, ζήτησε μια προσφορά, την έλαβε και ύστερα την αποδέχτηκε.

Ο έμπορος φταίει ή ο πελάτης, οεο?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, triplex1 είπε

ο ts φιλε μου δεν μας εδωσε το τι συμφωνια ακριβως ειχε κανει , η λιστα με καποια parts αρκει και περισσευει.

Ο επομενος παρακαλω ολο το φορουμ να κανει τις προτασεις του , ενας -ενας μη βιαζεστε

Τα λίγα που μας έδωσε ο ts αρκούν και περισσεύουν για να βγάλουμε το κατάστημα κακό επαγελματία, λαμόγιο και κλέφτη;;;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dpolal είπε

Τα λίγα που μας έδωσε ο ts αρκούν και περισσεύουν για να βγάλουμε το κατάστημα κακό επαγελματία, λαμόγιο και κλέφτη;;;

ειπα κατι πιο νωρις αλλα δεν τα διαβασες ολα νομιζω.

Για ποιο λογο να βγαλεις κλεφτη καποιον που δεν εχεις στοιχεια οτι μπορει να ειναι ο υπαιτιος  και να μη πεις οτι ο φταιχτης ειναι ο αγοραστης επειδη ειναι ανιδεος , αδαης και νομιζει οτι με το χρημα θα κανει οτι θελει και το σκορπαει?

Μια παλια παροιμία λεει οτι ο βασιλιας τους κανει ολους κουμαντο εκτος απο εναν ......αν ξερεις την απαντηση

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, triplex1 είπε

ειπα κατι πιο νωρις αλλα δεν τα διαβασες ολα νομιζω.

Για ποιο λογο να βγαλεις κλεφτη καποιον που δεν εχεις στοιχεια οτι μπορει να ειναι ο υπαιτιος  και να μη πεις οτι ο φταιχτης ειναι ο αγοραστης επειδη ειναι ανιδεος , αδαης και νομιζει οτι με το χρημα θα κανει οτι θελει και το σκορπαει?

Μια παλια παροιμία λεει οτι ο βασιλιας τους κανει ολους κουμαντο εκτος απο εναν ......αν ξερεις την απαντηση

Ούτε εσύ διάβασες τί έγραψα εγώ στην αρχή του νήματος νομίζω.
Τα σχόλια για το κατάστημα έχουν ήδη ξεκινήσει από άλλους.

(δεν την ξέρω την παροιμία που αναφέρεσαι)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dpolal είπε

Ούτε εσύ διάβασες τί έγραψα εγώ στην αρχή του νήματος νομίζω.
Τα σχόλια για το κατάστημα έχουν ήδη ξεκινήσει από άλλους.

(δεν την ξέρω την παροιμία που αναφέρεσαι)

ουτε εγω ουτε εσυ ουτε κανενας δεν θα λυσουμε το προβλημα

Αν ημουν εγω και με εκαμε πχ μηνυση θα του εκοβα μια περιποιημενη αποδειξει η τιμολογιο και ελα να με πεις εσυ μετα ποιος ειναι ο κλεφτης γιατι μου φαινεται οτι δεν καταλαβες καλα στο ποιος φταιει.

Μιλαμε εδω μεσα ενα σωρο ατομα και αυτος που ανοιξε το θεμα εχει εξαφανισθει , μπορεις να το καταλαβεις τι συμβαινει?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...