SabotazNic Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Εγω βλεπω παντως στο αρχικο screenshot να αναγνωριζονται και τα 16gb (πανω δεξια), αλλα να ειναι μονο προσβασιμα τα 8. Κατι εχεις πειραξει στα windows και εχεις αυτο το αποτελεσμα. Θα λυθει με ενα φορματ
elpenor Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Εγω βλεπω παντως στο αρχικο screenshot να αναγνωριζονται και τα 16gb (πανω δεξια), αλλα να ειναι μονο προσβασιμα τα 8. Κατι εχεις πειραξει στα windows και εχεις αυτο το αποτελεσμα. Θα λυθει με ενα φορματ Έχω ζήσει το πρόβλημα έντονα πριν από 10 χρόνια με κάτι quad channel, είναι θέμα hardware. @georgiskourkour Καθάρισε τα dimm slots με spray και κάντες reseat για αρχή. Φυσικά πρέπει πρώτα να σιγουρευτείς ότι τις έχεις βάλει στη σωστή θέση. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2022 από elpenor
atheatos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Υπάρχει περίπτωση εάν δεν έχουν πρόβλημα οι μνημες, να μην είναι συμβατές με την μητρική σου. Πουλά τες και πάρε αυτές που προτείνει ο κατασκευαστής. 1
nickpaokgr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Απενεργοποίησε το xmp αν το έχεις ανοιχτό στο bios. Επίσης στο bios σου λέει 16gb? Επίσης πάτα στην αναζήτηση msconfig . Πάνε στην εκκίνηση , επιλογες για προχωρημένους , εάν έχει τικ το μέγιστη μνήμη. Κλείσε το Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2022 από nickpaokgr
georgiskourkour Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Τα έχω κάνει όλα αυτά που λέτε και ευχάριστο κιόλας για την βοήθεια.Εχω 2 dimm slits οπότε δεν γίνεται να τις έχω βάλει λαθώς επίσης για διάφορους λόγους έχω κατεβάσει και έχω κάνει εγκατάσταση τα Windows αρκετές φορές και το ίδιο πράγμα.Ανεβασα στο φόρουμ του pc gamer χθες και μου πρότειναν τις πουλήσω και να αγοράσω 2 dimm που πολουνται μαζί οπότε πιθανότατα αυτό θα κάνω . *Στο φόρουμ toms hardware (Ενημερωτικά για όποιον ενδιαφέρεται) (Το δεύτερο είναι πρώτο 😂)
georgiskourkour Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 παιδια αυτο ηταν αγορασα 2 g skill aegis 16gb sta 3200 και τις επιασε και τις δυο κατευθειαν 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα