Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To pc το εχω εδω και δυο χρονια αλλα δεν ειχε παντα 2 διμμ οχταρες.Το θεμα ειναι οτι απο την στιγμη που εχω βαλει και τις δυο δεν μποροθν να συνεργαστουν.Εχω τσεκαρει ολα τα βιντεακι εχω προσπαθησει με bios κτλ αλλα δεν.ΑΝ μπορειτε να προτηνεται κατι θα με βοηθουσε πολυ.2069324365_13_1_20225_30_07.png.b9a8143e1042294c59d1ffe4d918834e.png.2c1f2a855bf56fba1fda239b2c0c561e.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ξηλώνεις το 32bit λειτουργικό σου και βάζεις 64bit έκδοση. :)

αν έχεις 64bit λειτουργικό ίσως φταίει ρύθμιση στο bios της μητρικής και καλό είναι να έχεις φλασάρει το τελευταίο.

αν δε δώσεις και στοιχεία μητρικής και μια φωτογραφία από τα dimm με τα χαρακτηριστικά τους δε θα βοηθήσουμε γρήγορα

Επεξ/σία από greekfragma
Δημοσ.

A32OM-S2H

ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

2 crucial 8gb sta 2400 

Ryzen 5 1600 six core 

Gtx 970 4gb turbo 

(Τα τελευταία) bios μόνο Μ με στικάκι 

Δεν μπορώ να στείλω φωτό γιατί λέει είναι πολύ καλή ανάλυση 

Το θέμα είναι ότι τις διαβάζει και τις δύο ότι είναι μέσα αλλά λέει μόνο 8gb διαθέσιμα 

Δημοσ.

ΤΩΡΑ μπορει να λεω και βλακειες αλλα την τελευταια φορα που ειχα επιχηρηση να αλλαξω καποια πραγματα απο το msconfig  κατεφερα να χρεισιμοιω και τα 16 αλλα ο cpu τα εφτηνε γιατι νμζ του εβαζε οριο στα cores επισης μηπως φτενε τα πειρατικα windows αλλα τα εχω ενεργοποιησει

• Sad 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, georgiskourkour είπε

ΤΩΡΑ μπορει να λεω και βλακειες αλλα την τελευταια φορα που ειχα επιχηρηση να αλλαξω καποια πραγματα απο το msconfig  κατεφερα να χρεισιμοιω και τα 16 αλλα ο cpu τα εφτηνε γιατι νμζ του εβαζε οριο στα cores επισης μηπως φτενε τα πειρατικα windows αλλα τα εχω ενεργοποιησει

Να μην πειραζεις πραγματα τα οποια δεν καταλαβαινεις.

https://forums.tomshardware.com/threads/16gb-ram-only-7-95usable.3636691/

Αναφορά σε κείμενο

Type into Windows search msconfig and open msconfig. If msconfig doesn't come up, type run into search and open the program called Run. Then type msconfig into Run to open msconfig.

In msconfig go to the Boot tab and then click the Advanced Options button on the middle left. A small window will come up called Boot Advanced Options. Make sure that Maximum Memory is unchecked and then click ok to close and reboot if you had to uncheck it.

If it's already unchecked, you need to pull out and reseat your ram modules to see if that fixes the problem instead, otherwise there is a chance your ram, motherboard or CPU may have a defect. It's possible a pin got bent or broken when installing the Ryzen 7 or it might have already been defective.

Edit - You might also need to reset the bios if you didn't do that after installing the Ryzen 7.

• Like 2
Δημοσ.

Τπτ ακόμη μήπως μπορείτε τουλάχιστον να μου προτείνετε κανένα μέρος να το πάω να το δούνε γτ είμαι αρκετό καιρό με αυτό το θέμα και δεν βλέπω προκοπή

Δημοσ.

βάλε μια αγγελία τεχνικός για την περιοχή (εφοσον δεν θες να πας αλλου) ,  κάτι θα βρεις, 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...