Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τσεκαρε μήπως θέλει κανένας ακομα φίλος να του πάρει δωρο κ παρτε μαζί μια χρυσή λίρα. Είναι το μόνο που δε παίζει να χάσει αξία. Έχω κάποιες από τη γέννηση/βαφτίσια μου κλπ κ αν στραβώσει κάτι κάποια στιγμή ξέρω ότι θα τις σκοτώσω κ θα πάρω ένα σεβαστό ποσό να καλύψει μια ώρα ανάγκης. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

Τσεκαρε μήπως θέλει κανένας ακομα φίλος να του πάρει δωρο κ παρτε μαζί μια χρυσή λίρα. Είναι το μόνο που δε παίζει να χάσει αξία. Έχω κάποιες από τη γέννηση/βαφτίσια μου κλπ κ αν στραβώσει κάτι κάποια στιγμή ξέρω ότι θα τις σκοτώσω κ θα πάρω ένα σεβαστό ποσό να καλύψει μια ώρα ανάγκης. 

Kαι τελικά καταλήγεις να στις κλέψουν ή να μείνουν κάπου κρυμμένες να τις φυλάς...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Vassilis_24 είπε

Kαι τελικά καταλήγεις να στις κλέψουν ή να μείνουν κάπου κρυμμένες να τις φυλάς...

Προσωπικα τις έχω σε θυρίδα που έχουμε 40 χρόνια οικογενειακά, αλλά ναι γιατί να μην είναι κρυμμένες κ να τις φυλάς μέχρι να χρειαστεί ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

Προσωπικα τις έχω σε θυρίδα που έχουμε 40 χρόνια οικογενειακά, αλλά ναι γιατί να μην είναι κρυμμένες κ να τις φυλάς μέχρι να χρειαστεί ;

Γιατί τελικά δε θα τις χαρείς ποτέ.

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vassilis_24 είπε

Γιατί τελικά δε θα τις χαρείς ποτέ.

Πως θα τις χαρεί δηλαδή;Αφου τις κρατάει για ώρα ανάγκης.Μακάρι να μην χρειαστεί ποτέ να τις ρευστοποιήσει.

• Like 2
Δημοσ.

αμα το ρωτήσει τώρα , η μονη απάντηση που θα πάρει θα είναι "γαλα"   🤣

Εγώ νομίζω οτι το μόνο διαχρόνικό δώρο που μπορείς να πάρεις ειναι ενας χρυσός σταυρός / βυζαντινό (ας είναι και χωρίς αλυσίδα για να μειώσεις το κόστος) 

Δημοσ.

Κάποιο κόσμημα πιστεύω θα ήταν καλή ιδέα. Ο σταυρός, όντως, μου ακούγεται για την πιο safe επιλογή, αλλά ίσως να μην τον φορέσει ποτέ. 

Τώρα που το σκέφτομαι, μία χρυσή αλυσίδα θα ήταν επίσης καλή επιλογή... 🤔

Δημοσ.

Παρ'του όσες περισσότερες μετοχές του ινσόμνια μπορείς και το μωρό κάποια στιγμή θα χεστεί  στο τάλαρο 

Δημοσ.

Λοιπόν θα του πάρεις ρουχαλάκια

όλη η φόρμα θα είναι της ομάδας και η σαλιάρα όπου θα φτύνει κ θα κάνει εμετό, της αντίπαλης

επίσης ένα καλό ποτό, ουισκάκι και κρασάκι, και πλακωθείτε με τους φίλους να το γιορτάσετε το παιδί

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...