Ghost.Dog Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Στις 13/1/2022 στις 3:29 ΜΜ, manolis940 είπε Εγώ τα τελευταία χρόνια Xiaomάκιας είμαι αλλά αν πήγαινα σε Ναυαρχίδα θα περίμενα σοβαρά reviews πριν πάρω Xiaomi. Προσωπικά το Mi 11 Ultra με απογοήτευσε. Βέβαια τα ίδια ισχύουν για κάθε κινητό. Αυτός που σκέφτεται να αγοράσει Day 1 πάντα παίζει κορώνα γράμματα και γίνεται και beta tester μιας και θα φάει όλα τα bugs στην μάπα Γιατί σε απογοήτευσε το 11??? Τηλεφωναρα με τα όλα της.
svartevarg Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, Gorphan είπε Αυτό με την φωτογραφία μεταξύ S22 Ultra Exynos και Snapdragon επειδή τα είχα και τα 2 κινητά μην το ξαναπείς. Η αν το πεις να πεις και το γιατί. O Snapdragon έχει καλύτερη φωτογραφία και dynamic range από Exynos. Προφανώς αν κατάλαβες, έκανα σύγκριση ανάμεσα σε Xiaomi Mi12 και Samsung S22. Όχι μεταξύ S22 Ultra Exynos και Snapdragon.
Gorphan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, svartevarg είπε Προφανώς αν κατάλαβες, έκανα σύγκριση ανάμεσα σε Xiaomi Mi12 και Samsung S22. Όχι μεταξύ S22 Ultra Exynos και Snapdragon. Αααα οκ. Μπερδεύτηκα. Με συγχωρείς 1
Rayden21 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Στις 13/1/2022 στις 4:50 ΜΜ, Sugizo είπε S21 εδώ και σχεδόν χρόνο, ο exynos πετάει και η μπαταρία βγάζει 2 μέρες με normal χρήση, κι άσε τους άλλους τα λένε Με πιο s21 βγάζεις 2 μέρες, το απλό ή το Ultra; Σε ρωτάω γιατί σκέφτομαι να πάρω το απλό και μου φαίνεται πολύ υ δύσκολο να βγάζει 2η μέρα με οιοσδήποτε χρήση...
Sugizo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Rayden21 είπε Με πιο s21 βγάζεις 2 μέρες, το απλό ή το Ultra; Σε ρωτάω γιατί σκέφτομαι να πάρω το απλό και μου φαίνεται πολύ υ δύσκολο να βγάζει 2η μέρα με οιοσδήποτε χρήση... Το απλό S21 5g, εάν δεν το λιώνεις στο YouTube και στο gaming άνετα βγάζει 1,5 μέρα, εαν είσαι σαν εμένα που το έχει για δουλειά και browsing, άνετα μέχρι 2 μέρες. Πάντως δεν έχω ακούσει ουτε ενα παράπονο απο αυτούς που έχουν κάποιο S21.
stark Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, Sugizo είπε Το απλό S21 5g, εάν δεν το λιώνεις στο YouTube και στο gaming άνετα βγάζει 1,5 μέρα, εαν είσαι σαν εμένα που το έχει για δουλειά και browsing, άνετα μέχρι 2 μέρες. Πάντως δεν έχω ακούσει ουτε ενα παράπονο απο αυτούς που έχουν κάποιο S21. 1,5 με 2 μέρες με ανοικτά τα πάντα (location, data, AOD, wi-fi, bluetooth, NFC, mail sync) ;
Sugizo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, stark είπε 1,5 με 2 μέρες με ανοικτά τα πάντα (location, data, AOD, wi-fi, bluetooth, NFC, mail sync) ; Location, data, AOD, mail sync. Τα υπόλοιπα δεν τα χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ. (Σε wifi παρατήρησα ότι έτρωγε λιγότερη μπαταρία από ότι σε mobile data) Το μόνο που παρατήρησα να καταναλώνει πολύ μπαταρία ήταν το MS Teams, το οποίο και σούταρα. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2022 από Sugizo 1
Bourdoulas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 12 ώρες πριν, Rayden21 είπε Με πιο s21 βγάζεις 2 μέρες, το απλό ή το Ultra; Σε ρωτάω γιατί σκέφτομαι να πάρω το απλό και μου φαίνεται πολύ υ δύσκολο να βγάζει 2η μέρα με οιοσδήποτε χρήση... 9 ώρες πριν, Sugizo είπε Το απλό S21 5g, εάν δεν το λιώνεις στο YouTube και στο gaming άνετα βγάζει 1,5 μέρα, εαν είσαι σαν εμένα που το έχει για δουλειά και browsing, άνετα μέχρι 2 μέρες. Πάντως δεν έχω ακούσει ουτε ενα παράπονο απο αυτούς που έχουν κάποιο S21. S21 στο οποίο κανω τα πάντα εκτός από παιχνίδια βγάζει οριακά μέρα. Δεν έχω παράπονο, αλλά για να βγάλει δεύτερη μέρα δεν το χρησιμοποιείς τόσο συχνά όσο πιστεύεις. Τι SOT έχεις;
manolis940 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Στις 14/1/2022 στις 6:03 ΜΜ, Ghost.Dog είπε Γιατί σε απογοήτευσε το 11??? Τηλεφωναρα με τα όλα της. Κάνει κάποια τραγικά λάθη και περιγραφονται εδώ
Sugizo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε S21 στο οποίο κανω τα πάντα εκτός από παιχνίδια βγάζει οριακά μέρα. Δεν έχω παράπονο, αλλά για να βγάλει δεύτερη μέρα δεν το χρησιμοποιείς τόσο συχνά όσο πιστεύεις. Τι SOT έχεις; Average 3.5 ώρες, max 5. Αυτήν την εβδομάδα Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2022 από Sugizo
Bourdoulas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 16 λεπτά πριν, Sugizo είπε Average 3.5 ώρες, max 5. Αυτήν την εβδομάδα Εγώ με 5 ώρες είμαι στο 37% σήμερα. Άλλες μέρες με 4:30 ώρες έχω λιγότερη μπαταρία. Οπως βλέπεις χρήση από χρήση αλλάζει πολύ το πόσο κρατάει η μπαταρία, παρόλο που το SOT είναι πάνω κάτω ίδιο.
Sugizo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 15 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Εγώ με 5 ώρες είμαι στο 37% σήμερα. Άλλες μέρες με 4:30 ώρες έχω λιγότερη μπαταρία. Οπως βλέπεις χρήση από χρήση αλλάζει πολύ το πόσο κρατάει η μπαταρία, παρόλο που το SOT είναι πάνω κάτω ίδιο. Προφανώς, δεν είπα ότι είναι για όλους το ίδιο, μεγάλο ρόλο παίζουν και ποιες εφαρμογές χρησιμοποιείς και πόσες είναι σε stand-by. Επίσης 22:00 με 08:00 είναι σε "do not disturb". Average battery use έχω 50% ανά ημέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα