Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας φιλοι μου. δεν ξερω αν πηρατε τους καινουργιους λογαριασμους της ΔΕΗ. [τετραμηνου].   Τον εκτυπωσα πριν λιγο και επαθα  σοκ....769,00 ευρω.Πηρα τηλ.την ΔΕΗ, μιλησα με μια κυρια,  & μου ειπε οτι πραγματι εχει γινει απο τον Αυγουστο μια Ρητρα αναπροσαρμογης στην ενεργεια & σ αυτο που αγοραζει η Δεη...τι να πω....μα καλα, τον Φεβρουαριο,σ εκεινο το 4μηνο, πληρωσαμε  343 ευρω & τωρα το διπλασιο & κατι ? θα μας τρελανουν στο τελος & δεν αλλαξε & κατι στο σπιτι, τα συνηθισμενα...kwh 4μηνου=3497....Σορρυ φιλοι μου αλλα εχω πολυ ταρακουνηθει....σας ευχαριστω για την υπομονη σας.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vounisios είπε

Γεια σας φιλοι μου. δεν ξερω αν πηρατε τους καινουργιους λογαριασμους της ΔΕΗ. [τετραμηνου].   Τον εκτυπωσα πριν λιγο και επαθα  σοκ....769,00 ευρω.Πηρα τηλ.την ΔΕΗ, μιλησα με μια κυρια,  & μου ειπε οτι πραγματι εχει γινει απο τον Αυγουστο μια Ρητρα αναπροσαρμογης στην ενεργεια & σ αυτο που αγοραζει η Δεη...τι να πω....μα καλα, τον Φεβρουαριο,σ εκεινο το 4μηνο, πληρωσαμε  343 ευρω & τωρα το διπλασιο & κατι ? θα μας τρελανουν στο τελος & δεν αλλαξε & κατι στο σπιτι, τα συνηθισμενα...kwh 4μηνου=3497....Σορρυ φιλοι μου αλλα εχω πολυ ταρακουνηθει....σας ευχαριστω για την υπομονη σας.

Καλησπέρα.. Δεν έχεις ακουσει τον τελευταίο καιρό για ανοδικές τιμές στο πετρελαιο, φυσικό αέριο ,χρηματιστήριο ρηπων... Ότι υπάρχουν αυξήσεις παντου.. Έχουν τριπλασιαστεί οι τιμές σε αυτά τα ειδη... 

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, vounisios είπε

Λεφτά υπάρχουν, αν όχι θα γινόταν πραγματικά χαμός με τις αυξήσεις αυτές. 3 φορές πάνω σε λογαριασμό ΚΟΤ.Α. που δύσκολα θα πληρώσουν τέτοια ποσά οπότε πάλι 3-4 χρόνια πίσω θα μας γυρίσουν χρεωμένους.

Επίσης 3497 kwh σε σπίτι; Τι θέρμανση έχεις;

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, vounisios είπε

Γεια σας φιλοι μου. δεν ξερω αν πηρατε τους καινουργιους λογαριασμους της ΔΕΗ. [τετραμηνου].   Τον εκτυπωσα πριν λιγο και επαθα  σοκ....769,00 ευρω.Πηρα τηλ.την ΔΕΗ, μιλησα με μια κυρια,  & μου ειπε οτι πραγματι εχει γινει απο τον Αυγουστο μια Ρητρα αναπροσαρμογης στην ενεργεια & σ αυτο που αγοραζει η Δεη...τι να πω....μα καλα, τον Φεβρουαριο,σ εκεινο το 4μηνο, πληρωσαμε  343 ευρω & τωρα το διπλασιο & κατι ? θα μας τρελανουν στο τελος & δεν αλλαξε & κατι στο σπιτι, τα συνηθισμενα...kwh 4μηνου=3497....Σορρυ φιλοι μου αλλα εχω πολυ ταρακουνηθει....σας ευχαριστω για την υπομονη σας.

πρώτη φορά το ακούω....

απο το καλοκαίρι κανένας δεν είπε τίποτα , ντροπή ....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...