plaplagr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα, Έχω κάποια ηχεία της logitech συγκεκριμένα τα Z906 και δεν μου δουλεύουν οι 2 πάνω θύρες που συνδέονται τα ηχεία πάνω στο subwoofer. Εγγύηση δεν υπάρχει , πιστεύετε ό,τι αξίζει η επισκευή της; Εαν επισκευάζεται υπάρχει κάποιο κατάστημα που γνωρίζετε στην Αθήνα για service; Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων .
tasos2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Aυτες είναι έξοδοι για τα περιφερειακά ηχεία....... υποθέτω ότι όταν κάνεις την δοκιμή του στέλνεις πολυκαναλο σήμα. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2022 από tasos2012 1
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Στις 13/1/2022 στις 2:26 ΜΜ, plaplagr είπε Καλησπέρα, Έχω κάποια ηχεία της logitech συγκεκριμένα τα Z906 και δεν μου δουλεύουν οι 2 πάνω θύρες που συνδέονται τα ηχεία πάνω στο subwoofer. Εγγύηση δεν υπάρχει , πιστεύετε ό,τι αξίζει η επισκευή της; Εαν επισκευάζεται υπάρχει κάποιο κατάστημα που γνωρίζετε στην Αθήνα για service; Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων . Μπορείς να το αφήσεις και έτσι και να το δουλέψεις 2.1. Έχει χαλασμένο ενισχυτή ή τροφοδοσία ενισχυτή για να είναι 2 κανάλια νεκρά τελείως. Αν το 2.1 δε σου κάνει, βεβαιώσου αν τα ηχεία σου παίζουν το ίδιο ανά ζευγάρι, πρωτού ρωτήσεις για επισκευή. Διάλεξε ένα κομμάτι που να έχει και χαμηλές και μετέτρεψέ το σε διφωνικό (δύο ίδια μονοφωνικά tracks), και τα δύο κανάλια να του mp3/wav σου να περιέχουν τις ίδιες πληροφορίες. Εγώ χρησιμοποιώ Leftfield - Song of Life. Γυρνώντας το pan δεξιά αριστερά εναλλάξ βεβαιώσου ότι τα ηχεία ανά δύο παίζουν το ίδιο ή σχεδόν το ίδιο. Front δεξί-αριστερό, rear τα συνδεέις στις εξόδους front του sub και κάνεις το ίδιο, έλεγχο δεξί-αριστερό από το pan. Αν ο έλεγχος δείξει ότι έχεις ηχεία που δεν κάνουν ζευγάρια, δεν αξίζει. Αν τα ηχεία είναι κονπλέ, κάνε ένα τηλέφωνο στον Πανταζόπουλο να ρωτήσεις αν θέλουν να το δουν. Νούμερο 1 πανελλαδικά σε επισκεύες επαγγελματικών ηχείων και ενισχυτών, λόγω αναδουλειάς του κλάδου λόγω κορονοϊού, μπορεί να θέλει να το δει. Πες του ότι έχει 2 κανάλια ενισχυτή νεκρά. Αν δε θες να ρισκάρεις την απάντηση δε φτιάχνεται, δε ρωτάς τιμή ούτε τηλεφωνικά, ούτε από κοντά. Αν δε θέλει να το δει, ρώτα τον αν γνωρίζει κάποιον άλλον. Είναι καλός, θα σε βοηθήσει. Υπ' όψιν ότι οι τα τροφοδοτικά των ενισχυτών κρατάνε ρεύμα μέρες ή μήνες μετά που θα τα βγάλεις από το ρεύμα, όπως τα τροφοτικά για pc. Aν δεν πάρεις όλο το sub μαζί στη μεταφορά, είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσεις ξύλινο ή στιβαρό πλαστικό/χάρτινο κουτί για να μην προκύψει κίνδυνος για εσένα ή άλλον στο δρόμο. 1
plaplagr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Στις 16/1/2022 στις 11:26 ΠΜ, tasos2012 είπε Aυτες είναι έξοδοι για τα περιφερειακά ηχεία....... υποθέτω ότι όταν κάνεις την δοκιμή του στέλνεις πολυκαναλο σήμα. Ναι οι δοκιμες που στελνω ειναι πολυκαναλες αλλα γενικα οτι ηχειο συνδέεται σε αυτα τα 2 καναλια δεν λειτουργει. Δεν θα επρεπε να παιζει ομως σαν συνολο και τα 5 ηχεια χωρις πολυκαναλο σημα?
tasos2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 29 λεπτά πριν, plaplagr είπε Ναι οι δοκιμες που στελνω ειναι πολυκαναλες αλλα γενικα οτι ηχειο συνδέεται σε αυτα τα 2 καναλια δεν λειτουργει. Δεν θα επρεπε να παιζει ομως σαν συνολο και τα 5 ηχεια χωρις πολυκαναλο σημα? Μπορεί ναι μπορεί και όχι,έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις της κάρτας ήχου.
plaplagr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Τα εχω στην τηλεοραση μου με οπτικη . Στις 17/1/2022 στις 4:09 ΜΜ, PC_Science_Lefkada είπε Μπορείς να το αφήσεις και έτσι και να το δουλέψεις 2.1. Έχει χαλασμένο ενισχυτή ή τροφοδοσία ενισχυτή για να είναι 2 κανάλια νεκρά τελείως. Αν το 2.1 δε σου κάνει, βεβαιώσου αν τα ηχεία σου παίζουν το ίδιο ανά ζευγάρι, πρωτού ρωτήσεις για επισκευή. Διάλεξε ένα κομμάτι που να έχει και χαμηλές και μετέτρεψέ το σε διφωνικό (δύο ίδια μονοφωνικά tracks), και τα δύο κανάλια να του mp3/wav σου να περιέχουν τις ίδιες πληροφορίες. Εγώ χρησιμοποιώ Leftfield - Song of Life. Γυρνώντας το pan δεξιά αριστερά εναλλάξ βεβαιώσου ότι τα ηχεία ανά δύο παίζουν το ίδιο ή σχεδόν το ίδιο. Front δεξί-αριστερό, rear τα συνδεέις στις εξόδους front του sub και κάνεις το ίδιο, έλεγχο δεξί-αριστερό από το pan. Αν ο έλεγχος δείξει ότι έχεις ηχεία που δεν κάνουν ζευγάρια, δεν αξίζει. Αν τα ηχεία είναι κονπλέ, κάνε ένα τηλέφωνο στον Πανταζόπουλο να ρωτήσεις αν θέλουν να το δουν. Νούμερο 1 πανελλαδικά σε επισκεύες επαγγελματικών ηχείων και ενισχυτών, λόγω αναδουλειάς του κλάδου λόγω κορονοϊού, μπορεί να θέλει να το δει. Πες του ότι έχει 2 κανάλια ενισχυτή νεκρά. Αν δε θες να ρισκάρεις την απάντηση δε φτιάχνεται, δε ρωτάς τιμή ούτε τηλεφωνικά, ούτε από κοντά. Αν δε θέλει να το δει, ρώτα τον αν γνωρίζει κάποιον άλλον. Είναι καλός, θα σε βοηθήσει. Υπ' όψιν ότι οι τα τροφοδοτικά των ενισχυτών κρατάνε ρεύμα μέρες ή μήνες μετά που θα τα βγάλεις από το ρεύμα, όπως τα τροφοτικά για pc. Aν δεν πάρεις όλο το sub μαζί στη μεταφορά, είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσεις ξύλινο ή στιβαρό πλαστικό/χάρτινο κουτί για να μην προκύψει κίνδυνος για εσένα ή άλλον στο δρόμο. Προς το παρων τα εχω βαλει παράλληλα και ακούγονται ολα απλα δεν εχω την λειτουργια 5,1. Πηρα τηλ σε καποιους και ολοι οταν ακουγανε LOGITECH γελαγανε , και μου λεγανε οποτε μπλεξαμε με LOGITECH δεν βγαλαμε ακρη.
plaplagr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 7 ώρες πριν, tasos2012 είπε Μπορεί ναι μπορεί και όχι,έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις της κάρτας ήχου. Τα εχω στην τηλεοραση μου με οπτικη .
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, plaplagr είπε Πηρα τηλ σε καποιους και ολοι οταν ακουγανε LOGITECH γελαγανε , και μου λεγανε οποτε μπλεξαμε με LOGITECH δεν βγαλαμε ακρη. Τα παιδία παίζει. Άστους στο χαβαλέ και την κορονοκρίση τους. 4 ώρες πριν, plaplagr είπε Προς το παρων τα εχω βαλει παράλληλα και ακούγονται ολα απλα δεν εχω την λειτουργια 5,1. Αυτό που έχεις κάνει να τα βάλεις παράλληλα είναι πιο επικίνδυνο για το ενισχυτή από όσο νομίζεις. Κινδυνεύεις να κάψεις και άλλα κανάλια. 1 ώρα πριν, plaplagr είπε Τα εχω στην τηλεοραση μου με οπτικη . Θα το έχεις δοκιμάσει, αλλά εγώ θα το ρωτήσω. Αν βάλεις δύο αναλογικά rca (από κινητό, cd player, οτιδήποτε) στις εισόδους rear; Και αν συνδέσεις μόνο δύο δορυφόρια στις εξόδους rear; Τι γίνεται; Ούτε τότε παίζουν; 1
tasos2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 10 ώρες πριν, plaplagr είπε Τα εχω στην τηλεοραση μου με οπτικη . αν η τηλεοραση σου δεν βγαζει 5,1 ψηφιακο σημα,λογικο να μην ακους τιποτα απο εκει 1
plaplagr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 11 ώρες πριν, PC_Science_Lefkada είπε Τα παιδία παίζει. Άστους στο χαβαλέ και την κορονοκρίση τους. Η αληθεια ειναι οτι και τα 2 καταστημα μου ειπαν το ιδιο! 2 ώρες πριν, tasos2012 είπε αν η τηλεοραση σου δεν βγαζει 5,1 ψηφιακο σημα,λογικο να μην ακους τιποτα απο εκει Θα μπορουσα με καποιον αλλο τροπο να δω αν οντως βγαζει 5.1;( Στον υπολογιστη δεν εχω οπτικη ινα ).
tasos2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, plaplagr είπε Η αληθεια ειναι οτι και τα 2 καταστημα μου ειπαν το ιδιο! Θα μπορουσα με καποιον αλλο τροπο να δω αν οντως βγαζει 5.1;( Στον υπολογιστη δεν εχω οπτικη ινα ). Φυσικα και μπορεις,απο τις εξοδους της καρτας ηχου (τις αναλογικες εννοω),θα στειλεις σημα στις αντιστοιχες εισοδους του ηχειου (υπογουφερ).Απλα θα χρειαστεις καλωδια jack-rca και προφανως πολυνακαλο σημα (αν δεν εχεις τοτε απλα ρυθμισε την καρτα να στελνει παντου το ιδιο σημα). Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2022 από tasos2012
Bax Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Παίρνεις ενα καλώδιο καρφί - καρφί (3.5mm) βάζεις τα ηχεία στο input 1 (3x 3.5mm input jacks), βάζεις spotify στο κινητό και δοκιμάζεις μια μια τις εισόδους. Θα πρέπει να ακούσεις από τα 2 μπροστά, από τα 2 πίσω και από το sub/κεντρικό ανάλογα σε ποιό jack τα βάζεις. 1
plaplagr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 20/1/2022 στις 2:04 ΜΜ, tasos2012 είπε Φυσικα και μπορεις,απο τις εξοδους της καρτας ηχου (τις αναλογικες εννοω),θα στειλεις σημα στις αντιστοιχες εισοδους του ηχειου (υπογουφερ).Απλα θα χρειαστεις καλωδια jack-rca και προφανως πολυνακαλο σημα (αν δεν εχεις τοτε απλα ρυθμισε την καρτα να στελνει παντου το ιδιο σημα). Εδωσα την πλακετα να την δουνε και μου την εδειξαν, ηταν γεματη υγρασια μεχρι και τα βιδακια ηταν σκουριασμενα. Ξεχασα να πω ηταν η πλακετα της κονσολας Στις 20/1/2022 στις 4:53 ΜΜ, Bax είπε Παίρνεις ενα καλώδιο καρφί - καρφί (3.5mm) βάζεις τα ηχεία στο input 1 (3x 3.5mm input jacks), βάζεις spotify στο κινητό και δοκιμάζεις μια μια τις εισόδους. Θα πρέπει να ακούσεις από τα 2 μπροστά, από τα 2 πίσω και από το sub/κεντρικό ανάλογα σε ποιό jack τα βάζεις. Οπως ειπα και στον φιλο απο πανω ηταν γεματη υγρασια η πλακετα. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2022 από plaplagr Διορθωση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα