spr41178 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Καλημερα σας, Ενδιαφερομαι να συνδέσω ένα sonoff στον ηλιακό μου στον πίνακα του σπιτιού. Εχω πάρει το sonoff και ένα ρελε ισχύος και θα ακολουθήσω αυτήν την συνδεσμολογία παρακάτω αλλά σε αυτήν μου δείχνει μόνο διακόπτη 16αρι ενώ τώρα εχω διπλό διακόπτη 25 που κόβει και τον ουδέτερο για σπινθηρισμούς. Πως θα κρατήσω το sonoff και παράλληλα ν μπορω να ανοίγω και χειροκίνητα τον ηλιακό με διπλό διακόπτη διότι αν κόψω και ουδέτερο δεν θα παίζει μετά το sonoff με τον ηλιακό; Ευχαριστω εκ των προτερων
NikosKallithea Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Το ρελε ισχυος που εχει βαλει στην φώτο εχει 4 επαφές αρα κοβει και τον ουδέτερο. Χειροκίνητα δεν θα τον ανάβεις απο τον διακόπτη αλλά απο το ίδιο το sonoff.
Damned7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Η παραπάνω συνδεσμολογια είναι λάθος. Ρώτησα πριν κανένα μήνα εδώ για το ίδιο σχέδιο. Πάρε ηλεκτρολόγο να στο φτιάξει. Το βίντεο πρέπει να κατέβει από το YouTube. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2022 από Damned7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα