Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 hours ago, Vicky_N said:

Το καταλαβαινω ομως αυτο σας εξηγω προκειτε για εναν ανθρωπο που αναμφισβητητα εχει χρημα και χρονο! Προφανως και πληρωσε καποιον πιτσιρικα η ακομη χειροτερα να εχει ακρες στον Οτε. Το καπριτσιο το εκανε γιατι επιασα εγω και εξαφανιστηκα από τα social και τον εξεθεσα κατα καποιο τροπο. Οποτε μετα ξεκινησε η επιδειξη ισχυος. 

Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω και να σε ειρωνευτώ, δεν ισχύουν αυτά που γράφεις. Οπότε άσε τις συνομωσίες στην άκρη και χαλάρωσε. Η εξήγηση πάντα είναι απλούστερη από αυτά που σκέφτεσαι τώρα βρισκόμενη σε σύγχυση.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Vicky_N είπε

Μηπως εβαλε καποιον πιτσιρικα (οπως γραφουν στο αντιστοιχο θεμα που εχω βαλει στις φωτο) να την εστεισε καποιον κάποιος κοντα στο σπιτι και να απεκτησε προσβαση στο ασυρματο δικτυο βλεποντας τα πακετα του router κτλ Γι'αυτο το αναφερω.Δεν εχουν αλλοι προσβαση. Πως μπορω να προστατευτω απο όλο αυτο...

κάνε ρεσετ το ρουτερ και βαλε ποιο ισχυρό κωδικό πρόσβασης admin αλλα και κωδικο wifi

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως εχει βαλει κοριους και καμερες στο σπιτι και σε παρακλουθει.Απευθύνσου σε ενα ιδιωτικό ντεντεκτιβ.Αυτοι εχουν και μηχανηματα για σκαναρισμα.Θα ελεγα να προσλάβεις και ενα σωματοφυλακα γιατι δεν ξέρεις ποτε τι γίνετε μπορει να σε εχει παρει αποπισω και να σε παρακολουθει

Τι θελει ο διάσημος απο σενα δεν μας ειπες ομως????

Επεξ/σία από SPY_oo7
Δημοσ.

Σκέψου και το ενδεχόμενο να έχει πρόσβαση σε κάποιο βασικό account, π.χ. google.

Οι πληροφορίες για το τι κάνεις στο internet, που πηγαίνεις, οι φωτογραφίες που βγάζεις, όλα αυτά είναι δυνητικά διαθέσιμα αν έχει παραβιαστεί τόσο κεντρικό account.

Με άλλα λόγια άλλαξε κωδικούς και βάλε two factor auth σε βασικα email και social media accounts.

Κατα τ'άλλα, ο router είναι ένα τρωτό σημείο, αλλά αν έχεις α)αναβαθμισμένο υπολογιστή και β)δύσκολο και μη ευκολομνημόνευτο κωδικό WIFI (όχι default, όχι το τηλέφωνό σου for the love of god) είναι πρακτικά πολύ δύσκολο να παραβιάζει σε τέτοιο βαθμό και με τόση ευκολία, μετά από format, το pc σου.

Η αναφορά παραπάνω στη μοσάντ δεν είναι αστείο - μέθοδοι παραβίασης που δουλεύουν τόσο άνετα και αβίαστα, πωλούνται κατευθείαν για εξωφρενικά ποσά στις μυστικές υπηρεσίες. Κατά καιρούς διαρρέουν εργαλεία τέτοιου βεληνεκούς, αλλά οι ευπάθειες που εκμεταλλεύονται διορθώνονται σχεδόν αμέσως (εξ ου και η αναφορά μου σε αναβαθμισμένο υπολογιστή).

• Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, mezger είπε

Σκέψου και το ενδεχόμενο να έχει πρόσβαση σε κάποιο βασικό account, π.χ. google.

Οι πληροφορίες για το τι κάνεις στο internet, που πηγαίνεις, οι φωτογραφίες που βγάζεις, όλα αυτά είναι δυνητικά διαθέσιμα αν έχει παραβιαστεί τόσο κεντρικό account.

Με άλλα λόγια άλλαξε κωδικούς και βάλε two factor auth σε βασικα email και social media accounts.

Κατα τ'άλλα, ο router είναι ένα τρωτό σημείο, αλλά αν έχεις α)αναβαθμισμένο υπολογιστή και β)δύσκολο και μη ευκολομνημόνευτο κωδικό WIFI (όχι default, όχι το τηλέφωνό σου for the love of god) είναι πρακτικά πολύ δύσκολο να παραβιάζει σε τέτοιο βαθμό και με τόση ευκολία, μετά από format, το pc σου.

Η αναφορά παραπάνω στη μοσάντ δεν είναι αστείο - μέθοδοι παραβίασης που δουλεύουν τόσο άνετα και αβίαστα, πωλούνται κατευθείαν για εξωφρενικά ποσά στις μυστικές υπηρεσίες. Κατά καιρούς διαρρέουν εργαλεία τέτοιου βεληνεκούς, αλλά οι ευπάθειες που εκμεταλλεύονται διορθώνονται σχεδόν αμέσως (εξ ου και η αναφορά μου σε αναβαθμισμένο υπολογιστή).

Κωδικους σε βασικά mail και social account αλλαξα. Το wi fi ειχε εναν σχετικα δυσκολο κωδικο αλλα δεν τον ξαναπειραξα. Τωρα το pc δεν ηταν αναβαθμισμενο απο τα πιο φθηνα (αν παιζει καποιο ρολο αυτο) και για την ακριβεια τη πρωτη φορα το ειχα παρατημένο στο ελεος του Θεου ούτε antivirus ειχε ουτε τιποτα. Το εχω μονο για να βλέπω βιντεο δε φανταζομουν οτι θα συμβει κάτι τέτοιο. Εαν παρω ενα ακριβο router και το εχω ενσυρματο πλεον θα με σωσει? Η ειναι χαζη σαν σκεψη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν σε σώζει το ενσυρματο router διαβάζει τη σκέψη σου απο αποσταση οποτε ....μόνο το καπελλο από αλουμινόχαρτο θα σε σώσει 😅😂

Αντε σταματηστε το τρολλαρισμα, πηγε μακριά η βαλίτσα 

Επεξ/σία από molot12
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...