Vicky_N Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδια. Θα ηθελα να μου δώσετε τα φωτα σας σχετικα με ενα ζητημα που μου συμβαίνει εδω και μηνες. Το τελευταιο διαστημα παρακολουθουν τo pc μου αποδεδειγμένα. Σε τι σελιδες μπαινω, τι προγράμματα εχω...μου πετανε υπονοουμενα ακομη και για τους φακέλους που έχω στην επιφάνεια εργασιας μου. Στον υπολογιστη μου περα απο τη δικη μου φυσικη παρουσια δεν υπαρχει κάποιος αλλος. Οταν λέω υπονοούμενα εννοώ stories στο instagram. Όλη αυτη η παρανοια ξεκινησε τη περιοδο της καραντινας οπου ενας αναγνωρίσιμος τυπος παααρα πολυ γνωστος απο τη χωρο του θεαματως (με μεγάλη οικονομική επιφάνεια) ειδε τη φατσα μου στα social πεταξε ενα υπονοουμενο ... εγω επιασα και εξαφανιστικα απο παντού και απο τοτε (φανταζομαι) για κανει επιδειξη ισχυος φροντιζει μεσα απο τα stories των fan pages του και μεσα απο stories γνωστων του , να μου επισημένει με υποτιμητικό τροπο τι κοιταγα στο pc μου και τι φωτογραφιες ειχε το κινητο μου! Υπαρχει κακοβουλο λογισμικο και στο κινητο! Οσο γελοιο και αν σας ακουγετε ειναι γεγονως αυτο που σας περιγράφω και κοντευω να τρελαθω...Μεσα στο σκληρο ειχα και φωτο που ειμαι με το μαγιο και το τι bulling εχω φαει μεσα απο τα stories δε λεγετε. Τη πρωτη φορα το πηρα ειδηση κοντα στα Χριστουγεννα παυω να λειτουργω τον υπολογιστη . Κανω φορματ και πριν λιγες μερες αντιλαμβανομαι παλι οτι έχει συμβει το ιδιο. Στο σπιτι υπαρχει ενα ασυρματο router Tp-link μεγαλης εμβελειας που φοβαμαι οτι απο εκει γινετε η ζημια. Μπορει καποιος να μου πει τι μπορω να κάνω? Με μια μικρη αναζητηση βρηκα αυτο (που έχω επισημάνει στη φωτο) νομιζω μου συμβαινει το ίδιο. Υπαρχει περιπτωση να συμβαινει το ακραιο ενδεχόμενο να εχει χαρτζιλικωσει κάποιον από τον Οτε και να εχει προσβαση και στη σταθερη γραμμη να ακουει τηλεφωνα κτλ ? Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2022 από Vicky_N
kormos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Vicky_N είπε Καλησπέρα παιδια. Θα ηθελα να μου δώσετε τα φωτα σας σχετικα με ενα ζητημα που μου συμβαίνει εδω και μηνες. Το τελευταιο διαστημα παρακολουθουν τo pc μου αποδεδειγμένα. Σε τι σελιδες μπαινω, τι προγράμματα εχω...μου πετανε υπονοουμενα ακομη και για τους φακέλους που έχω στην επιφάνεια εργασιας μου. Στον υπολογιστη μου περα απο τη δικη μου φυσικη παρουσια δεν υπαρχει κάποιος αλλος. Οταν λέω υπονοούμενα εννοώ stories στο instagram. Όλη αυτη η παρανοια ξεκινησε τη περιοδο της καραντινας οπου ενας αναγνωρίσιμος τυπος παααρα πολυ γνωστος απο τη χωρο του θεαματως (με μεγάλη οικονομική επιφάνεια) ειδε τη φατσα μου στα social πεταξε ενα υπονοουμενο ... εγω επιασα και εξαφανιστικα απο παντού και απο τοτε (φανταζομαι) για κανει επιδειξη ισχυος φροντιζει μεσα απο τα stories των fan pages του και μεσα απο stories γνωστων του , να μου επισημένει με υποτιμητικό τροπο τι κοιταγα στο pc μου και τι φωτογραφιες ειχε το κινητο μου! Υπαρχει κακοβουλο λογισμικο και στο κινητο! Οσο γελοιο και αν σας ακουγετε ειναι γεγονως αυτο που σας περιγράφω και κοντευω να τρελαθω...Μεσα στο σκληρο ειχα και φωτο που ειμαι με το μαγιο και το τι bulling εχω φαει μεσα απο τα stories δε λεγετε. Τη πρωτη φορα το πηρα ειδηση κοντα στα Χριστουγεννα παυω να λειτουργω τον υπολογιστη . Κανω φορματ και πριν λιγες μερες αντιλαμβανομαι παλι οτι έχει συμβει το ιδιο. Στο σπιτι υπαρχει ενα ασυρματο router Tp-link μεγαλης εμβελειας που φοβαμαι οτι απο εκει γινετε η ζημια. Μπορει καποιος να μου πει τι μπορω να κάνω? Με μια μικρη αναζητηση βρηκα αυτο (που έχω επισημάνει στη φωτο) νομιζω μου συμβαινει το ίδιο. Υπαρχει περιπτωση να συμβαινει το ακραιο ενδεχόμενο να εχει χαρτζιλικωσει κάποιον από τον Οτε και να εχει προσβαση και στη σταθερη γραμμη να ακουει τηλεφωνα κτλ ? Αποκλείουμε την εκδοχή να έχεις κάποιο πρόγραμμα απομακρυσμένης βοήθειας και να συνδέονται πιθανόν κάποιοι γνωστοί σου?
Kostasallinone Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 24 λεπτά πριν, kormos είπε Αποκλείουμε την εκδοχή να έχεις κάποιο πρόγραμμα απομακρυσμένης βοήθειας και να συνδέονται πιθανόν κάποιοι γνωστοί σου? Παλαίουρας είσαι, πως παρασύρθηκες έτσι!
NikosKallithea Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δηλαδή εκανες φορματ και ξαναμπήκε; Τοτε μάλλον πρόκειται για την Μοσάντ
Vicky_N Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, kormos είπε Αποκλείουμε την εκδοχή να έχεις κάποιο πρόγραμμα απομακρυσμένης βοήθειας και να συνδέονται πιθανόν κάποιοι γνωστοί σου? Δεν συνδεετε κανεις. 31 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δηλαδή εκανες φορματ και ξαναμπήκε; Τοτε μάλλον πρόκειται για την Μοσάντ Δε το βρίσκω και τόσο αστειο...
NikosKallithea Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, Vicky_N είπε Δεν συνδεετε κανεις. Δε το βρίσκω και τόσο αστειο... Δεν είναι αστείο κατι κανείς λοθος. Ή τα φαντάζεσαι
kormos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, Kostasallinone είπε Παλαίουρας είσαι, πως παρασύρθηκες έτσι! 😁😁 Μπαίνω από κινητό και τα είδα αλλιώς🙃
Vicky_N Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 15 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δεν είναι αστείο κατι κανείς λοθος. Ή τα φαντάζεσαι Δε τα φανταστηκα φιλε μου αληθεια... για ποιο λογο να καθομαι να γραφω! δε μπορεις να φανταστεις τη ψυχολογια μου...
kallonos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 εγώ θα έλεγα να τον μπλοκάρεις και να μη βλέπεις τα story.
Vicky_N Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Γι'αυτο εχω παραθέσει αυτες τις φωτο με αντιστοιχη περιπτωση. Πως μπορω να αποφυγω τις ανεπιθυμητες εισβολες αυτο ρωταω στην ουσια! Στη διωξη που ειχα τηλεφωνησει μου ειχαν πει οτι θα παω σε εναν τεχνικο το pc για φορματ θα μου κανει μια εκθεση που θα καταγραφει το κακοβουλο λογισμικο και απο εκει και περα θα κανω μηνυση κατ' αγνωστου! Τιποτα δηλαδη. 3 λεπτά πριν, kallonos είπε εγώ θα έλεγα να τον μπλοκάρεις και να μη βλέπεις τα story. Δεν ειναι τα stories τοσο το θεμα μου.. το θεμα μου ειναι πως απεκτησε 2η φορα προσβαση στον υπολογιστη..
kallonos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, Vicky_N είπε Γι'αυτο εχω παραθέσει αυτες τις φωτο με αντιστοιχη περιπτωση. Πως μπορω να αποφυγω τις ανεπιθυμητες εισβολες αυτο ρωταω στην ουσια! Στη διωξη που ειχα τηλεφωνησει μου ειχαν πει οτι θα παω σε εναν τεχνικο το pc για φορματ θα μου κανει μια εκθεση που θα καταγραφει το κακοβουλο λογισμικο και απο εκει και περα θα κανω μηνυση κατ' αγνωστου! Τιποτα δηλαδη. φιλικά πάντα, ακούγεται αρκετά ακραία η περίπτωση σου για αληθινή. δεν είναι εύκολο αυτό που λες να το κάνει κάποιος. θέλει πολύ χρόνο και χρήμα. επίσης γνώσεις. επίσης ποιος ο λόγος; για να κάνει το καπρίτσιο του; οπότε θα έλεγα να σταματήσεις να το σκέφτεσαι γιατί ότι και να δούμε αν θέλουμε μπορούμε να το συνδιάσουμε με κάτι άλλο.
Vicky_N Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, kallonos είπε φιλικά πάντα, ακούγεται αρκετά ακραία η περίπτωση σου για αληθινή. δεν είναι εύκολο αυτό που λες να το κάνει κάποιος. θέλει πολύ χρόνο και χρήμα. επίσης γνώσεις. επίσης ποιος ο λόγος; για να κάνει το καπρίτσιο του; οπότε θα έλεγα να σταματήσεις να το σκέφτεσαι γιατί ότι και να δούμε αν θέλουμε μπορούμε να το συνδιάσουμε με κάτι άλλο. Το καταλαβαινω ομως αυτο σας εξηγω προκειτε για εναν ανθρωπο που αναμφισβητητα εχει χρημα και χρονο! Προφανως και πληρωσε καποιον πιτσιρικα η ακομη χειροτερα να εχει ακρες στον Οτε. Το καπριτσιο το εκανε γιατι επιασα εγω και εξαφανιστηκα από τα social και τον εξεθεσα κατα καποιο τροπο. Οποτε μετα ξεκινησε η επιδειξη ισχυος. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2022 από Vicky_N
kostasbm Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 τι εννοείς ρουτερ μεγάλης εμβέλειας???έχουν και άλλοι πρόσβαση στο Ίντερνετ μέσω του ίδιου ρουτερ ???
Vicky_N Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, kostasbm είπε τι εννοείς ρουτερ μεγάλης εμβέλειας???έχουν και άλλοι πρόσβαση στο Ίντερνετ μέσω του ίδιου ρουτερ ??? Μηπως εβαλε καποιον πιτσιρικα (οπως γραφουν στο αντιστοιχο θεμα που εχω βαλει στις φωτο) να την εστεισε καποιον κάποιος κοντα στο σπιτι και να απεκτησε προσβαση στο ασυρματο δικτυο βλεποντας τα πακετα του router κτλ Γι'αυτο το αναφερω.Δεν εχουν αλλοι προσβαση. Πως μπορω να προστατευτω απο όλο αυτο... Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2022 από Vicky_N
poulinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 9 hours ago, Vicky_N said: Μηπως εβαλε καποιον πιτσιρικα (οπως γραφουν στο αντιστοιχο θεμα που εχω βαλει στις φωτο) να την εστεισε καποιον κάποιος κοντα στο σπιτι και να απεκτησε προσβαση στο ασυρματο δικτυο βλεποντας τα πακετα του router κτλ Γι'αυτο το αναφερω.Δεν εχουν αλλοι προσβαση. Πως μπορω να προστατευτω απο όλο αυτο... μπαινε απο το κινητο σου τοτε και ζητα voip απο τον παροχο αν ανησυχεις οτι ακουνε συνομιλιες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα