Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Diagorasss είπε

Λοιπον έχω ένα θέμα και εγώ και θέλω να μάθω 

Νοικασα ένα σπίτι και του έδωσα τα στοιχεία Μ για το συμβόλαιο τον παρακαλάω εδώ και τόσους μήνες για το συμβόλαιο και δεν τον φτιάχνει 

Και κάθε φορά που έρχεται το νοίκι τ λέω για το συμβόλαιο και Μ. Λέει θα σε πετάξω έξω 

Λοιπον πλήρωσα από την τσέπη Μ όταν μπήκα κάτι χαλασμένα πράγματα 

Και τ έχω δώσει και εγγύηση 250 ευρώ  και παρόλα αυτά έχει κάτι αλλά χαλασμένα που δεν μπορώ να τα φτιάξω μόνος Μ και τον παρακαλάω 3 μήνες για να μπορώ να βγω στο μπαλκόνι να απολωσω και δεν στέλνει μάστορα η να κάνει κάτι  και όσο για το ρεύμα και το νερό Μ έλεγε άστο άστο και τώρα Μ λέει θα στα χρεώσω του χρωστάω ένα νοίκι τρ και φοβάμαι ότι θα με καταχρεωσει σε όλα  τι πρέπει να κάνω αν φύγω θα μπορέσει να Μ κάνει κάτι; 

Η ΔΕΗ σε ποιανού το όνομα είναι ?

Δημοσ.

Ψαξε για άλλο σπίτι και ασε το αυτό καθώς σε βλεπω να κοιμάσαι σε παγκάκι ενα βράδυ.Ολα είναι στον αέρα και εσύ θα τρέχεις.Στην εφορία 100€ είναι το πρόστιμο για εκπρόθεσμη δηλωση ενοικίασης.Μια αλλαγη στις κλειδαριές είναι πανεύκολη και εσύ θα είσαι απο την απέξω πλευρά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγάζεις φωτογραφίες το σπίτι με ανοιχτά data η Wi-Fi και τοποθεσία για να φαίνεται η ημερομηνία και η τοποθεσία, επίσης σε τι κατάσταση είναι το σπίτι.Αυτό σε περίπτωση που μπλέξετε νομικά.

Ψάχνεις για άλλο σπίτι και δεν του πληρώνεις τίποτα, έχεις δώσει μάλλον ήδη 1 ενοίκιο + 1 εγγύηση.Αν είναι έξυπνος, δεν θα ασχοληθεί, αν πεισμώσει και ασχοληθεί θα μπλέξει.

Αν έχεις χρόνο και όρεξη, καταγγελία κλπ, εγώ θα το έκανα μόνο αν μου έκανε τσαμπουκά η κάτι άσχημο, η αν άλλαζε την κλειδαριά και έμενα απ'έξω.

Αρνείται να κάνει συμβόλαιο και να επισκευάσει το σπίτι, είναι παράνομος.

Θα έπρεπε πρώτα να κάνει αυτά τα 2 και μετά να του δώσεις τα χρήματα.

Το αρνητικό για εσένα, είναι αν τα χρήματα που του έχεις δώσει δεν είναι μέσω τράπεζας, τότε δεν θα μπορείς να το αποδείξεις.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, kalogeros είπε

Ο τύπος έχει τη φωλιά του χεσμ@νη ως εκεί που δεν πάει. Ο λόγος που σε απειλεί, είναι γιατί -όπως λέει η παροιμία- "φωνάζει ο κλέφτης, να φοβηθεί ο νοικοκύρης". Ξέρει ότι νομικά είναι ξεβράκωτος από παντού, γι' αυτό το κάνει. Ακόμα και στην περίπτωση που σου κάνει κάτι, θα βρεθεί πολύ περισσότερο εκτεθειμένος. Το ενοίκιο το δίνεις στο χέρι ή μέσω τράπεζας;

Στο χέρι

3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Η ΔΕΗ σε ποιανού το όνομα είναι ?

Δεν ξέρω στο δικό μου πάντως δεν είναι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...