Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον έχω ένα θέμα και εγώ και θέλω να μάθω 

Νοικασα ένα σπίτι και του έδωσα τα στοιχεία Μ για το συμβόλαιο τον παρακαλάω εδώ και τόσους μήνες για το συμβόλαιο και δεν τον φτιάχνει 

Και κάθε φορά που έρχεται το νοίκι τ λέω για το συμβόλαιο και Μ. Λέει θα σε πετάξω έξω 

Λοιπον πλήρωσα από την τσέπη Μ όταν μπήκα κάτι χαλασμένα πράγματα 

Και τ έχω δώσει και εγγύηση 250 ευρώ  και παρόλα αυτά έχει κάτι αλλά χαλασμένα που δεν μπορώ να τα φτιάξω μόνος Μ και τον παρακαλάω 3 μήνες για να μπορώ να βγω στο μπαλκόνι να απολωσω και δεν στέλνει μάστορα η να κάνει κάτι  και όσο για το ρεύμα και το νερό Μ έλεγε άστο άστο και τώρα Μ λέει θα στα χρεώσω του χρωστάω ένα νοίκι τρ και φοβάμαι ότι θα με καταχρεωσει σε όλα  τι πρέπει να κάνω αν φύγω θα μπορέσει να Μ κάνει κάτι; 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Diagorasss είπε

Και κάθε φορά που έρχεται το νοίκι τ λέω για το συμβόλαιο και Μ. Λέει θα σε πετάξω έξω 

Καλά δεν ντρέπεται λίγο? Τώρα με το κρύο, τις βροχές και τα χιόνια θέλει να σε πετάξει στο δρόμο? Άκαρδη κοινωνία, αχάριστοι ιδιοκτήτες. Δε φτάνει που του έφτιαξες το σπίτι, τα παίρνει και μαύρα. Τι άλλο θέλει δηλαδή? 

Δημοσ.

Βασικά, αφού δεν έχετε καν συμβόλαιο, δεν μένεις εκεί, δεν έχεις νοικιάσει κάτι. Θυμήσου αυτό όταν έρθει να σου ζητήσει λεφτά (για οποιοδήποτε λόγο). Τι θες; Νοίκι; Από που κι ως που, έχουμε κάνα συμβόλαιο; :)

Εάν θες να φύγεις (που το βλέπω λογικό) - απλά κάντην. Εγγύηση πίσω δε παίρνεις για τον ίδιο λόγο (αφού επίσημα δεν έχεις δώσει κάτι) αλλά ούτε και χρωστάς κάτι.

• Thanks 3
Δημοσ.

Αφου δεν υπάρχει συμβόλαιο και δεν έχεις λογαριασμους στο όνομα σου, αν φύγεις πως να σου κανει κατι?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Haldol είπε

Βασικά, αφού δεν έχετε καν συμβόλαιο, δεν μένεις εκεί, δεν έχεις νοικιάσει κάτι. Θυμήσου αυτό όταν έρθει να σου ζητήσει λεφτά (για οποιοδήποτε λόγο). Τι θες; Νοίκι; Από που κι ως που, έχουμε κάνα συμβόλαιο; :)

Εάν θες να φύγεις (που το βλέπω λογικό) - απλά κάντην. Εγγύηση πίσω δε παίρνεις για τον ίδιο λόγο (αφού επίσημα δεν έχεις δώσει κάτι) αλλά ούτε και χρωστάς κάτι.

Έχει τα στοιχεία μου και του πατέρα Μ  από την μεσιτική και μια απόδειξη μπορεί να Μ κάνει κάτι με αυτό? Και πριν ένα μήνα τ είπα στείλε το συμβόλαιο να στα περάσω και με γράφει στα παπάρια του 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Diagorasss είπε

Έχει τα στοιχεία μου και του πατέρα Μ  από την μεσιτική και μια απόδειξη μπορεί να Μ κάνει κάτι με αυτό? Και πριν ένα μήνα τ είπα στείλε το συμβόλαιο να στα περάσω και με γράφει στα παπάρια του 

Πιο πολλά μπορείς να κάνεις εσύ. Μην σε απασχολεί. Εάν σ' ενοχλήσει ποτέ του, θύμησέ του ευγενικά πόσο θα χαρούν αρκετές αρχές αν μάθουν ότι δεν ήθελε να κάνει συμβόλαιο και να παρουσιάσει τα εισοδήματά του. 

• Like 1
Δημοσ.

Ο τύπος έχει τη φωλιά του χεσμ@νη ως εκεί που δεν πάει. Ο λόγος που σε απειλεί, είναι γιατί -όπως λέει η παροιμία- "φωνάζει ο κλέφτης, να φοβηθεί ο νοικοκύρης". Ξέρει ότι νομικά είναι ξεβράκωτος από παντού, γι' αυτό το κάνει. Ακόμα και στην περίπτωση που σου κάνει κάτι, θα βρεθεί πολύ περισσότερο εκτεθειμένος. Το ενοίκιο το δίνεις στο χέρι ή μέσω τράπεζας;

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Diagorasss είπε

Και αν δεν του πληρώσω αυτά τα νοίκια γτ ούτε συ άλλος έχει το συμβόλαιο θα μπορεί να κάνει κάτι; 

δεν έχει κανένα συμβόλαιο απο τη στιγμή που δεν έχεις υπογράψει και δεν έχει γίνει αποδοχή στο taxis

πες του ,"όταν φέρεις το συμβόλαιο και δηλωθεί θα σου δώσω τα λεφτά μείον τις ζημιές που έχει μέσα"

απλά του αναφέρεις αν σε ξαναενοχλήσει φωνάζεις αστυνομία και όντως το κάνεις αν χρειαστεί

αυτά , τα υπόλοιπα είναι για λαϊκό δικαστήρια του μπλα-μπλα

ΥΓ. Για τις ζημιές στέλνεις στο κινητό του sms/viber για αποδεικτικό (οτι πέρασε τόσος καιρός και θα αναγκαστείς να τα κάνεις μόνος αφαιρώντας το ποσό απο το νοίκι, κρατάς απόδειξη όμως) . Οτιδήποτε προφορικό αντικρούεται

• Like 3
Δημοσ.

Έτσι από περιέργεια, τι εμποδίζει τον ιδιοκτήτη να πάει μια ωραία μέρα που θα λείπει ο TS και να αλλάξει όλες τις κλειδαριές?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, Diagorasss είπε

Λοιπον έχω ένα θέμα και εγώ και θέλω να μάθω 

Νοικασα ένα σπίτι και του έδωσα τα στοιχεία Μ για το συμβόλαιο τον παρακαλάω εδώ και τόσους μήνες για το συμβόλαιο και δεν τον φτιάχνει 

Λοιπον πλήρωσα από την τσέπη Μ όταν μπήκα κάτι χαλασμένα πράγματα 

Και τ έχω δώσει και εγγύηση 250 ευρώ  και παρόλα αυτά έχει κάτι αλλά χαλασμένα που δεν μπορώ να τα φτιάξω μόνος Μ και τον παρακαλάω 3 μήνες για να μπορώ να βγω στο μπαλκόνι να απολωσω και δεν στέλνει μάστορα η να κάνει κάτι  και όσο για το ρεύμα και το νερό Μ έλεγε άστο άστο και τώρα Μ λέει θα στα χρεώσω του χρωστάω ένα νοίκι τρ και φοβάμαι ότι θα με καταχρεωσει σε όλα  τι πρέπει να κάνω αν φύγω θα μπορέσει να Μ κάνει κάτι; 

Φίλε, αύριο ειναι η μέρα για τέτοια θέματα. 2/10,λόγω μη φαντασίας και συντακτικού. 

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, djkostas84 είπε

Έτσι από περιέργεια, τι εμποδίζει τον ιδιοκτήτη να πάει μια ωραία μέρα που θα λείπει ο TS και να αλλάξει όλες τις κλειδαριές?

οι κλειδαριές είναι το πρώτο πράγμα που αλλάζει ο ενοικιαστής

αλλιώς επιτόπου αστυνομία και μήνυση

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μια καταγγελία στην εφορία μετά από καθυστέρηση πληρωμής ενοικίων εγγύησης. Και όταν είναι να φύγεις ωμά αυγά μέσα στις φέτες του καλοριφέρ να βρωμοκοπησει το σπίτι.

Είμαι εκμισθωτής αλλά αν είναι πραγματικό περιστατικό αυτό που διάβασα ξύλο π και καράτε στον βλάκα

• Like 1
Δημοσ.

Εχω μια απορια .Ολοι εσεις που νοικιάζετε σπιτια και στη συνεχεια βρισκεται ,ολα σπασμενα,κατσαριδε ς ,φιδια,δρακους κλπ ,οταν τα εχετε επισκεφτει πως δεν τα εχετε δει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...