Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, tommi03 είπε

οχι ουτε εδωσα στοιχεια ουτε ειχα απλο κωδικο, στο κινητο η ειδοποιηση που μου ηρθε ειναι οτι αλλαξατε τον κωδικο απο τον υπολογιστη του σπιτιου που ειχα ανοιχτο εκεινη την ωρα.

...ασφάλεια στον υπολογιστή?

μήπως είχε ευπαθεί κωδικό ή καθόλου?

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tommi03 είπε

οχι ουτε εδωσα στοιχεια ουτε ειχα απλο κωδικο, στο κινητο η ειδοποιηση που μου ηρθε ειναι οτι αλλαξατε τον κωδικο απο τον υπολογιστη του σπιτιου που ειχα ανοιχτο εκεινη την ωρα.

Τις περισσοτερες φορές η υποκλοπής συμβαίνει ετσι, δηλαδη καποιος δικος μας ή καποιος γνωστος που βρήκε ανοιχτό το μηχάνημα.

Ειτε απο ασχετοσύνη, ειτε χαζομάρα, είτε δόλια.

Ψάξου λοιπόν, ελεγξες μήπως εχει αποθηκεύσει και τους νεους κωδικούς σε κάποιον απο τους browsers που εχεις εγκαταστήσει;

Δημοσ.
Στις 13/1/2022 στις 12:10 ΜΜ, tommi03 είπε

καλησπερα παιδια,

Χθες καποια στιγμη μου ηρθε ειδοποίηση ασφαλειας στο κινητο απο την google, μεχρι να προλάβω να παρω χαμπαρι τι εγινε ειχαν μπει αλλαξαν το password, το κινητο επιβεβαίωσης και το email επιβεβαίωσης. Δεν εχω καταφερει μεχρι στιγμης να συνδεθω ο μονος τροπος ειναι ενα 8 ψηφιο που θελει που δεν το εχω και με το help της google δεν βγαζω ακρη. Υπαρχει καμια λυση για να το επαναφερω; στο κινητο μου βγαζει δυο κωδικους 10ψηφιους που δεν ξερω πως να τους χρησιμοποιησω. Μαζι με το gmail μου εκλεισαν και το καναλι στο youtube που ειχα πανω απο 250 βιντεο απο το 2007. Καθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

11 λεπτά πριν, tommi03 είπε

ακομα δεν εχω καταφερει να τον επαναφερω

Είχατε setάρει κάποιο domain δικό σας ή απλά ένα gmail σε απλό λογαριασμό που τον "βαφτίζουμε" επαγγελματικό?

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, tommi03 είπε

οχι απλο λογαρισμο απλα εγραψα επαγγλματικο γιατι το χρησιμοποιούσα για την δουλεια μονο.

Θεωρώ τότε πως έχει χαθεί κάθε πιθανή ελπίδα...

Φρόντισε αν δεν το έχεις κάνει ήδη να ενημερώσεις τους πελάτες σου πως "το εταιρικό σου εμαιλ άλλαξε".

Μιας και το θίξαμε, επαγγελματικό... Έχεις κάποια σελίδα (domain) που διατηρείς?

Αν ναι γιατί δεν έκανες χρήση εμαιλ από εκεί?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/1/2022 στις 9:46 ΜΜ, kormos είπε

Διαβάζοντας όλα αυτά, μου κάνει τρομερή εντύπωση...

Πως μπορείτε και χάνετε πρόσβαση στο λογαριασμό?

Ούτε τα τόσα πολλά μέτρα ασφαλείας που διαβάζω θεωρώ πως υπάρχει λόγος αλλά αν προσέχεις κυρίως το εμαιλ (εισερχόμενα) ανοίγεις δεν θα παρουσιάζονται όλα αυτά τα θέματα....

Anyway 🤓

Προσωπικά έχω 4-5 emails. Το ένα το έχω για εγγραφές σε forums κ.λπ. Αυτό το email, με τον κωδικό (τον παλιό πλέον), και το κινητό τηλέφωνο έχουν διαρρεύσει από 38 sites (ένα από αυτά είναι και της adobe). Έχω κάθε μέρα 100-120 αποτυχημένες προσπάθειες πρόσβασης από όλον τον πλανήτη, γι' αυτό και παίρνω τόσα μέτρα σε όλους τους λογαριασμούς μου.

Επεξ/σία από dkmaster
Δημοσ.
7 ώρες πριν, dkmaster είπε

Προσωπικά έχω 4-5 emails. Το ένα το έχω για εγγραφές σε forums κ.λπ. Αυτό το email, με τον κωδικό (τον παλιό πλέον), και το κινητό τηλέφωνο έχουν διαρρεύσει από 38 sites (ένα από αυτά είναι και της adobe). Έχω κάθε μέρα 100-120 αποτυχημένες προσπάθειες πρόσβασης από όλον τον πλανήτη, γι' αυτό και παίρνω τόσα μέτρα σε όλους τους λογαριασμούς μου.

Θα αρχίσω να πιστεύω πως κάτι όμως δεν κάνετε σωστά...

Δεν γίνετε να χάνεις πρόσβαση σε ένα λογαριασμό όταν είσαι προσεκτικός...

Τώρα αν μιλάμε για κοινόχρηστο υπολογιστή ή λογική λέει πως δεν αποθηκεύουμε κωδικούς για ευνόητους λόγους... 🙂

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, kormos είπε

Θα αρχίσω να πιστεύω πως κάτι όμως δεν κάνετε σωστά...

Δεν γίνετε να χάνεις πρόσβαση σε ένα λογαριασμό όταν είσαι προσεκτικός...

Τώρα αν μιλάμε για κοινόχρηστο υπολογιστή ή λογική λέει πως δεν αποθηκεύουμε κωδικούς για ευνόητους λόγους... 🙂

Δεν διαφωνώ, δεν έχω χάσει ποτέ πρόσβαση σε λογαριασμό. Απλά ανέφερα τον λόγο που έχω όλες αυτές τις δικλείδες ασφαλείας, όχι για να μπορώ να είμαι ανέμελος και απρόσεκτος, αλλά γιατί κάποια δεδομένα σε ο, τι αφορά τα mails βγαίνουν και από χακαρισματα σε σελίδες που είμαστε γραμμένοι. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dkmaster είπε

Δεν διαφωνώ, δεν έχω χάσει ποτέ πρόσβαση σε λογαριασμό. Απλά ανέφερα τον λόγο που έχω όλες αυτές τις δικλείδες ασφαλείας, όχι για να μπορώ να είμαι ανέμελος και απρόσεκτος, αλλά γιατί κάποια δεδομένα σε ο, τι αφορά τα mails βγαίνουν και από χακαρισματα σε σελίδες που είμαστε γραμμένοι. 

Ίσως γιατί υποθετικά σου διασφαλίζουν το απόρρητο...και όντως "πουλάνε" τα email's.

• Like 1
Δημοσ.

Οταν ενεργοποιησετε το 2fa στη google, δημιουργειστε και ενα σετ backup codes https://support.google.com/accounts/answer/1187538?hl=en&co=GENIE.Platform%3DAndroid

και φυλαξτε τους πχ στο συρταρι με τα μαχαιροπηρουνα...

Αν χασεις προσβαση στο password, στο κινητο κτλ μπορεις να χρησιμοποιησεις backup code για να μπεις

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επαναφέρω το θεμα να πω οτι βρέθηκε λυση μετα απο αρκετο ψαξιμο για να δωσω την λυση σε περίπτωση που βρεθει και αλλλος σε παρόμοια θεση. Κανεις ενα tweet στο twitter αναφερεις το προβλημα και ταγκαρεις το προφιλ teamyoutube γιατι εχουν κλεισει να στελνεις απευθείας μήνυμα. Σου απαντανε στο tweet και μετα σου στελνουν προσωπικο μήνυμα με οδηγιες, δινεις ενα mail επικοινωνίας και σου στελνουν αυτοι μετα οδηγιες απο το support. Δεν εχουν καποιο ετοιμο mail για να επικοινωνήσεις εσυ μαζι τους.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tommi03 είπε

Επαναφέρω το θεμα να πω οτι βρέθηκε λυση μετα απο αρκετο ψαξιμο για να δωσω την λυση σε περίπτωση που βρεθει και αλλλος σε παρόμοια θεση. Κανεις ενα tweet στο twitter αναφερεις το προβλημα και ταγκαρεις το προφιλ teamyoutube γιατι εχουν κλεισει να στελνεις απευθείας μήνυμα. Σου απαντανε στο tweet και μετα σου στελνουν προσωπικο μήνυμα με οδηγιες, δινεις ενα mail επικοινωνίας και σου στελνουν αυτοι μετα οδηγιες απο το support. Δεν εχουν καποιο ετοιμο mail για να επικοινωνήσεις εσυ μαζι τους.

Να πω οτι δεν κατάλαβα τι εκανες, το teamyoutube δεν ειναι το team του twitter πως εμπλέκεται η google;

Και πως ταυτοποιήθηκε για να ανακτήσεις τον λογαριασμό

Δημοσ.

μου εστειλαν μια φορμα να συμπληρωσω καποια στοιχεία του καναλιου και ηταν ιδιαιτερα εξυπηρετικοί θα ελεγα. π.χ. ηθελε το id του καναλιου αλλα αφου ειχε κλεισει το καναλι δεν το ειχα και μου ειπα στειλε καποια λινκ απο βιντεο αν υπαρχουν σε social media για παραδειγμα, βρηκα και εστειλα κάποια.

• Like 1
  • Confused 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 15/2/2022 στις 2:03 ΜΜ, tommi03 είπε

μου εστειλαν μια φορμα να συμπληρωσω καποια στοιχεία του καναλιου και ηταν ιδιαιτερα εξυπηρετικοί θα ελεγα. π.χ. ηθελε το id του καναλιου αλλα αφου ειχε κλεισει το καναλι δεν το ειχα και μου ειπα στειλε καποια λινκ απο βιντεο αν υπαρχουν σε social media για παραδειγμα, βρηκα και εστειλα κάποια.

Καλημέρα. Χθες χάκαραν και το δικό μου google. Μου άλλαξαν τους κωδικούς πρόσβασης. Δεν μπορώ να μπω πουθενά. Χάκαραν το κανάλι μου στο Youtube που είναι επαγγελματικο με πάνω από 150.000 ακόλουθους και ανεβάζουν δικά τους βίντεο (κατι με Crypto Airdrop 2023). Το κανάλι μου. https://www.youtube.com/@GeorgeRgamesMinecraft

Εκανα τις κινήσεις με το twitter που γράφεις. Τους εξήγησα τι έγινε και τους έστειλα και φώτο με την πλακέτα που μου έστειλαν με την φωτογραφία μου. Τι άλλο μπορώ να κάνω για να πιστέψουν ότι το κανάλι και ο λογαριασμός google είναι δικός μου.  Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...