logokrimenos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Έκανα δήλωση ακινησίας σε μια μηχανή που έχω, μέσω της εφαρμογής mycar. Η ερώτησή μου είναι αν χρειάζεται να εκτυπώσω κάποια βεβαίωση οτι είναι όντως δηλωμένο σε ακινησία το όχημα. Στην εφαρμογή όταν πατάω κατάσταση οχημάτων το βγάζει κανονικά σε ηλεκτρονική ακινησία. Είμαι οκ μόνο με αυτό? Ευχαριστώ
Joshua21 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 10 ώρες πριν, logokrimenos είπε Έκανα δήλωση ακινησίας σε μια μηχανή που έχω, μέσω της εφαρμογής mycar. Η ερώτησή μου είναι αν χρειάζεται να εκτυπώσω κάποια βεβαίωση οτι είναι όντως δηλωμένο σε ακινησία το όχημα. Στην εφαρμογή όταν πατάω κατάσταση οχημάτων το βγάζει κανονικά σε ηλεκτρονική ακινησία. Είμαι οκ μόνο με αυτό? Ευχαριστώ Τι να την κάνεις την βεβαίωση, υποτίθεται πως την έχεις μέσα σε ιδιωτικό χώρο και πως δεν την κινείς ώστε να σε σταματήσει κάποιος και να σου ζητήσει χαρτιά.
logokrimenos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 11 ώρες πριν, Joshua21 είπε Τι να την κάνεις την βεβαίωση, υποτίθεται πως την έχεις μέσα σε ιδιωτικό χώρο και πως δεν την κινείς ώστε να σε σταματήσει κάποιος και να σου ζητήσει χαρτιά. Για μένα, ώστε να είμαι 100% σίγουρος οτι δεν θα πληρώσω τώρα τα τέλη κυκλοφορίας. Πιο πολύ ψυχολογικό είναι, οτι όλα έγιναν σωστά.
SinAkuma Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Σωστά έγιναν όλα μην αγχώνεσαι. Κράτα print screen εκεί που σου έχει όλα τα οχήματα και γράφει ακινησία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα