avalonlll Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα/καλημέρα. Από τον Μάιο του 2018 έχω το Η168Ν της νόβα. Τελευταία ανεβάζει πάρα πολλά errors γενικότερα και μάλλον ερχόταν η ώρα του, ωστόσο η νόβα μου είπε ότι αφού είναι εκτός εγγύησης πρέπει να πληρώσω αν θέλω άλλο. Ώσπου ήρθε η στιγμή πριν λίγο που το ρούτερ αποσυνδέθηκε εντελώς, αρνείται να συγχρονίσει, ώσπου συγχρονίσει για λίγα δευτερόλεπτα σε adsl (screenshot παρακάτω). 100αρα έχω και όσο ζούσε το ρούτερ κλείδωνε 10999/109998. Υποθέτω πάω για ρούτερ; Αν ναι, έχουμε ιδέα τι τιμές ζητάει η νόβα; Έχω δει ότι το Η288Α είναι το πιο αξιόλογο. Edit: Μία++ ώρα μετά, συγχρονισε. Έκατσα λίγο να χαζεψω τα στατιστικά του, έχω μετρήσει πάνω από 1εκατομμυριο FEC errors. Κι άλλο edit: αποσυγχρονισε ξανά, μετά ξανά adsl, μετά ξανά αποσυγχρονισε, νομίζω έχω ήδη λάβει την απάντηση μου. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2022 από avalonlll Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Παρε ενα μεταχειρισμενο απο αγγελιες.Θα βρεις και αχρησιμοποιητο λογικα μιας και αρκετοι παιρνουν αλλα. ΥΓ.Εχω και εγω ενα ολοκαινουργιο ,μιας και χρησιμοποιησα ενα thomson παλαιοτερο που ηταν καλυτερο.Αν σε ενδιαφερει πες μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avalonlll Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Πήγα πριν και πήρα ένα Huawei (δεν δίνουν δυστυχώς το 288) και με λύπη διαπίστωσα ότι παίζει να είναι χειρότερο ακόμα και από το 168 που είχα. Στο μεταξύ όταν το ζόρισα λίγο (speedtest) έκανε και έναν περίεργο ήχο από μέσα η πλακέτα. Μάλλον έπρεπε όντως να πάρω από αγγελία κάποιο και να μη βιαστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 8 hours ago, avalonlll said: Πήγα πριν και πήρα ένα Huawei (δεν δίνουν δυστυχώς το 288) και με λύπη διαπίστωσα ότι παίζει να είναι χειρότερο ακόμα και από το 168 που είχα. Στο μεταξύ όταν το ζόρισα λίγο (speedtest) έκανε και έναν περίεργο ήχο από μέσα η πλακέτα. Μάλλον έπρεπε όντως να πάρω από αγγελία κάποιο και να μη βιαστώ. εχω to huawei που λες σε 100αρα nova vdsl και εδω και κανα μηνα ολα οκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα