Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ και Καλή Χρονιά.

Ειδα και με ενδιαφέρει το Gaming Desktop HP Pavilion TG01-2008nv- AMD Ryzen 7 5700G (3.80GHz)-RAM16GB- 256GB SSD, 1TB HDD- GeForce RTX 3060 Ti 8GB- Windows 10 , 

αλλα στην περιγραφή βλέπω Τροφοδοτικό 500 Watt απόδοσης Bronze και μου φαίνεται λίγο για μία 3060 Ti (και μάλιστα σε midi κουτί!)https://www.websupplies.gr/hp-pavilion-tg01-2008nv-amd-ryzen-7-5700g380ghz-16gb-256gb-ssd-1tb-hdd-rtx-3060-8gb-win10-402q1ea)

Εχω δίκιο να προβληματίζομαι ή μήπως ειναι κάποια ειδική έκδοση κάρτας χαμηλότερου TGW

Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/1/2022 στις 1:53 ΠΜ, 21Stathis21 είπε

Εχω δίκιο να προβληματίζομαι ή μήπως ειναι κάποια ειδική έκδοση κάρτας χαμηλότερου TGW

Απ' ότι βλέπω όντως είναι Bronze, ενώ κανονικά αυτά τα μοντέλα έχουν Gold. Πάντως είναι αρκετά ποιοτικά τροφοδοτικά. Σε περίπτωση που σκέφτεστε να το αλλάξετε με μεγαλύτερο, έχετε υπόψιν ότι δεν μπαίνει ένα κοινό της αγοράς.

Spoiler

H κάρτα πιθανόν να είναι αυτή και μοιάζει κάπως έτσι.

Πάντως, 80Plus Gold τροφοδοτικά μπορούν να σηκώσουν την 3080.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
4 ώρες πριν, 21Stathis21 είπε

Ειδα και με ενδιαφέρει το Gaming Desktop HP Pavilion TG01-2008nv- AMD Ryzen 7 5700G (3.80GHz)-RAM16GB- 256GB SSD, 1TB HDD- GeForce RTX 3060 Ti 8GB- Windows 10 , 

Κακώς. HP = κάθε φέτος και χειρότερα. Μακριά.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Dantε είπε

Το τροφοδοτικο επαρκει για την 3060ΤΙ χαλαρα.

Βεβαια δεν ειναι καλη επιλογη ο συγκεκριμενος υπολογιστης.

Και ... εξαντλήθηκε
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί βάζουν τον 5700G με dGPU, στην τύχη διαλέγουν τα κομμάτια;

• Like 3
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, hln3 είπε

Και ... εξαντλήθηκε

Tι εξαντληθηκε;

Ενα θα ειχαν το πηρε καποιος.......για φουρνο μικροκυματων!

Σε τι τιμη ηταν γιατι δεν το προλαβα;

34 λεπτά πριν, hln3 είπε

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί βάζουν τον 5700G με dGPU, στην τύχη διαλέγουν τα κομμάτια;

Αυτο ειλικρινα δεν το εχω καταλαβει κι εγω........

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, hln3 είπε

Και ... εξαντλήθηκε

Εξαντλήθηκε μέχρι να επιστρέψει αυτός που το πήρε. Σύντομα ξανά διαθέσιμο.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, 21Stathis21 είπε

Το βλέπω αμεσα διαθέσιμο στα Public στα 1.499!

τζαμπα ειναι παρε 2 το ενα για να εχεις ανταλλακτικα ...............γι αυτο εξαφανιστηκε ο τζαμπας απο τις διαφημισεις , τρελαθηκε το αφεντικο και κανει δωρα

2 κομματια στηνω μ'αυτα τα λεφτα και ειναι ολοι ευχαριστημενοι

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Τέρης Α. είπε

1.049 θυμάμαι χθες.

ψιλα πραγματα ασημαντη η διαφορα Τερη , μονο 450 ευρω ειναι

Δημοσ.
5 ώρες πριν, triplex1 είπε

τζαμπα ειναι παρε 2 το ενα για να εχεις ανταλλακτικα ...............γι αυτο εξαφανιστηκε ο τζαμπας απο τις διαφημισεις , τρελαθηκε το αφεντικο και κανει δωρα

2 κομματια στηνω μ'αυτα τα λεφτα και ειναι ολοι ευχαριστημενοι

Πόσο βρίσκεις μια (και όχι δύο) RTX 3060 Ti 8GB;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Πόσο βρίσκεις μια (και όχι δύο) RTX 3060 Ti 8GB;

δεν μπαινω στον κοπο να ψαξω για να βρω , απλα πραγματα , βρισκω αυτο που μ'ενδιαφερει για να κανω τη δουλεια μου και οχι για να γινω αιμοδοτης

Δημοσ.
1 ώρα πριν, triplex1 είπε

δεν μπαινω στον κοπο να ψαξω για να βρω , απλα πραγματα , βρισκω αυτο που μ'ενδιαφερει για να κανω τη δουλεια μου και οχι για να γινω αιμοδοτης

Εντάξει καταλάβαμε όλοι μας... 🤣🤣🤣

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Εντάξει καταλάβαμε όλοι μας... 🤣🤣🤣

Τι καταλαβες , οτι σε πουλανε σκουπιδια για 1 χιλιαρικο? ποσο βγαινει μια 3060ti αρχικη τιμη γνωριζεις ή ανοιγεις συζητηση  για πλακα ? και αλλο ποσο εχει κοστολογιο στον κιτρινιαρη?

Τους ανοιξατε τα ματια ολα τα τελευταια χρονια και εχουν φτασει σε σημειο να πουλανε πιο ακριβα απο την Ευρωπη , οπως εγινε και πριν απο χρονια με τη δυαλυμενη την Γερμανια , αυτοι ειμαστε και βαζω και τον εαυτο μου μεσα για να μη παρεξηγηθειτε καποιοι απο εσας.

• Like 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...