kata_tixi Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 13 ώρες πριν, vassilis018 είπε αν το αγοράσει η apple θα το δίνει δωρεάν? γιατί από όσο ξέρω, το μηχάνημα μέτρησης ζαχάρου είναι δωρεάν τώρα. Απλά πληρώνεις συμμετοχή σε ταινίες μέτρησης και σκαρφιστήρες αρα με λιγα λογια δεν ειναι δωρεάν τα μηχανήματα. απλα στο δινεί και εσύ πληρώνεις τις ταινίες και τις καρφίτσες. ειναι σαν τους ψηκτες στον δίνει δωρεάν αλλά πρέπει να αγοράζεις το νερό τους.
sstratos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Το μηχάνημα μέτρησης ειναι δωρεάν. Οι ταινίες δίνονται δωρεάν απο τον εοπυυ , μέχρι την τιμή των 19,50 ευρώ .... Το οποίο πρακτικά σημαίνει οτι εαν θέλεις "καλό" μηχανάκι (contour / freestyle) οπου οι ταινίες βγαίνουν ακριβές , πληρώνεις την διαφορά... Υπάρχουν ομως και μηχανάκια με ταινίες φθηνότερες , που ο εοπυυ καλύπτει 100% την τιμή και στο φαρμακείο δεν δίνεις χρήματα. Οι σκαρφιστήρες ειναι με 25% συμμέτοχή αλλα το κοστος τους ειναι μικρό
ntemek Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, vassilis018 είπε Treciba κάνω. 24ώρη διάρκεια έχει. Αν δω ότι ανεβένει πάνω από το όριο και σε κρίσιμα επίπεδα έχω και ένα κουτί Actrapid στο ψυγείο Τύπου 1 έχεις?
vampao Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Άιντε να τελειώνουμε κάποια στιγμή με αυτόν τον διάολο. Δεν ξέρω γιατί αλλά οι φαρμακευτικοί κολοσσοί έχουν μείνει πολύ πίσω σε σχέση με την όλη τεχνολογική εξέλιξη του κόσμου. Εν έτη 2022 και να τρυπιέσαι ακόμα για να μετράς το σάκχαρο. Αλλά εγώ θα το πάω ακόμα παραπέρα, εν έτη 2022 να τρυπιέσαι και για χορήγηση ινσουλίνης. Πολλά τα λεφτά Αρη για τις φαρμακευτικές και τα κέρδη τους, δεν μπορώ να βρω κάποια άλλη εξήγηση, μιας και ο διαβήτης είναι η ασθένεια του μέλλοντος, η ασθένεια του 21ου αιώνα. 1
trelos1333 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 22 ώρες πριν, Taoustaoys είπε Καλά το ότι είναι του διαβόλου είναι ξεκάθαρο καθότι αυτό το ρολόι έχει μέσα του τσιπακι άρα το τσιπακι το έχεις συναιχεια στο χέρι σου. Πέρα από την πλάκα πότε θα κυκλοφορήσει μαζικά να γλυτώσει και μανα μου που όλη την ώρα τρυπιετε? Γιατί αν είναι να βγει σε 6 χρόνια κλαφτα χαραλαμπε. Και όμως υπήρχε ανάρτηση στο Facebook με αρκετούς υποστηρικτές για το φαινόμενο της σάρωσης του freestyle libre sensor μέσω κινητού Και μου ερχόταν να ξεκινήσω τα χαστούκια ανηλεώς στους πανηλιθιους 1
hercmour Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δεν νομίζω ότι θα το επιτρέψουν οι φαρμακοβιομηχανίες να βγει κάτι τέτοιο. Γιατί πουλάνε ταινίες μέτρησης με τους μετρητές του. Εάν αυτό δεν έχει αναλώσιμα πρακτικά σωθηκαμε. Και 500 ευρώ να έχει πχ πάλι συμφέρει. Αλλά θα πέσουν όλοι πάνω της να την φανε την κακομοίρα. Όσο καλή και να είναι η εξέλιξη πρέπει πρώτα να συμφέρει τους μεγάλους παίχτες.
kotzak2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Καλημερα η γυναικα μου χρησιμοποιει το freestyle ibre περιπου 2 χρονια τωρα. Για διαβητικους τυπου 1 τωρα πια συνταγογραφειται, απλά εχει αρκετη γραφειοκρατεια. Σχετικα με την εμπειρια χρησης ειναι πολυ ικανοποιημενη. Οπως ανεφεραν αρκετοι πριν 1-2 αισθητηρες αποκολληθηκαν κυριως απο "λαθος" δικες της κινησεις. Οι κινησεις αυτες βεβαια ειναι φυσιολογικες στην καθημερινοτητα της. Και ισως αυτος ειναι ο λογος που προφανως μεγαλυτεροι ανθρωποι εχουν θεμα. Βρηκε πρακτικο να βαζει τον αισθητηρα απο την πισω μερια του τρικεφαλου και οχι απο την εξωτερικη μερια η οποια τριβεται μα διαφορες επιφανειες καθως κινησαι. Απο την αποψη των μετρησεων ,ειναι αρκετα εως πολυ ακριβης. Εχει ενα θεμα -οπως ανεφερε καποιος- με μετρησεις μικροτερες του 50 και μεγαλυτερες του 300. Αλλά οταν το ζαχαρο σου μπει σε αυτες τις περιοχες δεν σε ενδιαφερει να δεις αν ειναι 40 ή 50 αλλά να φας κατι για να σου ανεβει. Αντιστοιχα και σε περιπτωσεις <300. Σκαναρει με το κινητο της τον αισθητηρα οσες φορες θελει κατα τη διαρκεια της ημερας και στελνει ηλεκτρονικα στον γιατρο της τα δεδομενα για να την κατσαδιασει μετα αυτος. ο μηχανισμος με την βελονα ειναι λιγο τρομακτικος, αισθαναται πονο κατα την εισοδο(οχι κατι τρομερο) . Οταν η βελονα βγει αυτο που μενει στο χερι ειναι ο αισθητηρας και ενα ευκαμπτο τριχιδιο μεσα στο δερμα το οποιο δεν το αισθαναται καθολου. Επισης προμηθευτηκαμε αυτοκολλητες γαζες στο χρωμα του δερματος για προστασια του αισθητηρα, ιδιαιτερα κατα την καλοκαιρινη περιοδο. αν θελει καποιος εξτρα πληροφοριες απο την μεχρι τωρα εμπειρια μασ ας μου στειλει μνμ thanks! 1 1
Giannisrethymno Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 11 ώρες πριν, hercmour είπε Δεν νομίζω ότι θα το επιτρέψουν οι φαρμακοβιομηχανίες να βγει κάτι τέτοιο. Γιατί πουλάνε ταινίες μέτρησης με τους μετρητές του. Εάν αυτό δεν έχει αναλώσιμα πρακτικά σωθηκαμε. Και 500 ευρώ να έχει πχ πάλι συμφέρει. Αλλά θα πέσουν όλοι πάνω της να την φανε την κακομοίρα. Όσο καλή και να είναι η εξέλιξη πρέπει πρώτα να συμφέρει τους μεγάλους παίχτες. Αυτό φοβάμαι και εγώ με τόσα ποσά που παίζονται παγκοσμίως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα