Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εσκασε μαιλ και καλα για ανανεωση συνδρομης Norton. Ναι, δεν φαινεται να ειναι legit, αλλα δεν εχει και καποιο λινκ να πατησω. Εκανα και ενα request password στο norton, αλλα δεν εχει ερθει κατι ακομα, οποτε μαλλον δεν εχω κανει καν λογαριασμο (ειπα μηπως το εχω ξεχασει). Το παραξενο ειναι οτι ηρθε στο main inbox του gmail.

Αφηνω και το μαιλ, μιας και στο google δεν εβγαλε κατι, οποτε αν το ψαξει αλλος, να βγει το thread στην αναζητηση

[email protected]

Legit Norton domains

image.png.80b8b371196776946f2fa6140f5c8c98.png

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
12 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Εσκασε μαιλ και καλα για ανανεωση συνδρομης Norton. Ναι, δεν φαινεται να ειναι legit, αλλα δεν εχει και καποιο λινκ να πατησω. Εκανα και ενα request password στο norton, αλλα δεν εχει ερθει κατι ακομα, οποτε μαλλον δεν εχω κανει καν λογαριασμο (ειπα μηπως το εχω ξεχασει). Το παραξενο ειναι οτι ηρθε στο main inbox του gmail.

Αφηνω και το μαιλ, μιας και στο google δεν εβγαλε κατι, οποτε αν το ψαξει αλλος, να βγει το thread στην αναζητηση

[email protected]

Legit Norton domains

Από μακριά κάνει μπαμ ότι είναι "μούφα"! 🙂

Δημοσ.
15 ώρες πριν, SabotazNic είπε

[email protected]

Legit Norton domains

Και μονο που είναι gmail αρκεί να καταλαβεις ότι είναι μούφα

Δημοσ.

Μωρε μαζι σας, αλλα δεν ειχε λινκ για να πατησω να βαλω τα χιλιαρικα μου καπου και αγχωθηκα. Anyway, οπως και να εχει ισως βοηθησει στο μελλον αυτο το τοπικ

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 13/01/2022 at 23:43, SabotazNic said:

Μωρε μαζι σας, αλλα δεν ειχε λινκ για να πατησω να βαλω τα χιλιαρικα μου καπου και αγχωθηκα. Anyway, οπως και να εχει ισως βοηθησει στο μελλον αυτο το τοπικ

μισες δουλειες και αυτοι.χωρις Link?δηλαδη να μην εχουμε την χαρα να τους τα ακουμπησουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, poulinos είπε

μισες δουλειες και αυτοι.χωρις Link?δηλαδη να μην εχουμε την χαρα να τους τα ακουμπησουμε.

Ε ναι, πρεπει να τους στειλω "YoU FoRgOt ThE LiNk To CanCel tHE SubScrIpTiOn"

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
On 30/01/2022 at 02:36, SabotazNic said:

Ε ναι, πρεπει να τους στειλω "YoU FoRgOt ThE LiNk To CanCel tHE SubScrIpTiOn"

ανετα θα σου στελναν πισω το link.και θα σου καναν και εκπτωση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...