Dennis077 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Γεια σας θέλω να κάνω κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό τρίτου μέσω ΑΤΜ, γίνεται; Αν γίνεται χρεώνεται αυτή η συναλλαγή; Ευχαριστώ
iml Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Dennis077 είπε Γεια σας θέλω να κάνω κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό τρίτου μέσω ΑΤΜ, γίνεται; Αν γίνεται χρεώνεται αυτή η συναλλαγή; Ευχαριστώ Φυσικά και γίνεται, θέλεις το ΙΒΑΝ. Εννοείται ότι χρεώνεται ανάλογα με τον τιμοκατάλογο της τράπεζάς σου. Μονο για μεταφορές μεταξύ λογαριασμών σου στην ίδια τράπεζα -προς το παρόν- δεν υπάρχει χρεωση Edit. Δεν το εγραψα καλά. Η αρχική κατάθεση γίνεται στο λογαριασμό σου και από εκεί μεταφορά στον τρίτο με IBAN στην ίδια ή σε άλλη τράπεζα. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2022 από iml
Dennis077 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Αν έχω λογαριασμό στη ίδια τράπεζα με τον άλλον υπάρχει χρέωση αν κατάλαβα καλά; Αν υπάρχει χρέωση που μπορώ να δω ποια είναι;
zio10 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Αν έχεις λογαριασμό στην ίδια τράπεζα μπορείς να τα βάλεις σε σένα και μετά να κάνεις μεταφορά χωρίς χρέωση. Επίσης, χωρίς να είναι 100% σίγουρος, νομίζω έχω κάνει κατάθεση σε λογαριασμό άλλου στην σε atm της άλφα χωρίς κάποια χρέωση. 1
SabotazNic Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Απο ποτε γινεται καταθεση σε λογαριασμο στα ΑΤΜ?
iml Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 20 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Απο ποτε γινεται καταθεση σε λογαριασμο στα ΑΤΜ? Νομίζω δεν γίνεται. Η κατάθεση γίνεται στο λογαριασμό του ιδίου, και μετά μεταφορά στον τρίτο.
stelios_2809 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 μερικές τράπεζες εκτός των ΑΤΜ έχουν και μηχανήματα εξυπηρέτησης εντός των καταστημάτων. Συνήθως είναι σαν ΑΤΜ αλλά κάνουν περισσότερες συναλλαγές. αυτό μάλλον εννοεί ο φίλος. εκεί ναι μπορείς να πάς και να καταθέσεις σε λογαριασμό τρίτου απευθείας. τα κλασσικά ΑΤΜ που είναι εκτός τράπεζας δεν κάνουν τέτοιες συναλλαγές.
panostza Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Και από ΑΤΜ και APS (τα μηχανήματα εντός) δεν κάνεις κατάθεση/μεταφορά σε λογαριασμό άλλης τράπεζας. Εν κατακλείδει για τον TS, ο λογαριασμός πρέπει να είναι στην ίδια τράπεζα και μετά είτε κατάθεση στο δικό σου λογ/σμό και μεταφορά στον τρίτο (ΑΤΜ), είτε κατάθεση απευθείας στον τρίτο (APS).
Kostasspil Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 2 hours ago, SabotazNic said: Απο ποτε γινεται καταθεση σε λογαριασμο στα ΑΤΜ? Η Alpha σίγουρα δίνει αυτή τη δυνατότητα. Τώρα για τους υπόλοιπους δεν έχω παρατηρήσει
SabotazNic Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Kostasspil είπε Η Alpha σίγουρα δίνει αυτή τη δυνατότητα. Τώρα για τους υπόλοιπους δεν έχω παρατηρήσει Οχι οτι δεν σε πιστευω, αλλα τουλαχιστον στην σελιδα της Αλφα λεει το αντιθετο. Οχι οτι θα μου φαινοταν περιεργο να ξεχασαν να ενημερωσουν την συγκεκριμενη σελιδα Και eurobank παντως δεν δινουν την επιλογη της καταθεσης σε λογαριασμο (παλι οσον αφορα την σελιδα τους), ενω για Πειραιως ξερω μονο για τα μεσα μηχανηματα easypay
StamTheMan Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, panostza είπε Και από ΑΤΜ και APS (τα μηχανήματα εντός) δεν κάνεις κατάθεση/μεταφορά σε λογαριασμό άλλης τράπεζας. Μια χαρα κανεις,απλα ισως η τραπεζα σου να μην κανει. Μην παραπληροφορειτε εαν δεν εισαστε σιγουροι.
Kostasspil Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 hours ago, SabotazNic said: Οχι οτι δεν σε πιστευω, αλλα τουλαχιστον στην σελιδα της Αλφα λεει το αντιθετο. Οχι οτι θα μου φαινοταν περιεργο να ξεχασαν να ενημερωσουν την συγκεκριμενη σελιδα Και eurobank παντως δεν δινουν την επιλογη της καταθεσης σε λογαριασμο (παλι οσον αφορα την σελιδα τους), ενω για Πειραιως ξερω μονο για τα μεσα μηχανηματα easypay Αν έχεις Alpha δοκίμασε να κάνεις κατάθεση στο ΑΤΜ και σου δίνει την επιλογή "λογαριασμό συνδεδεμένο με την κάρτα σας" ή "λογαριασμό τρίτου". Κατά πόσο χρεώνεται βέβαια, δεν το ξέρω. Eurobank και Πειραιώς, πράγματι δεν το έχουν. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2022 από Kostasspil 1
Vasileios-gr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Όταν λέει "εκτός καταστημάτων" δεν εννοεί "εξω από τα καταστήματα " Εννοεί "εκτός από τα καταστήματα " δηλαδή σε όσα είναι σε superMarket , ΙΚΕΑ και λοιπά πολυκαταστηματα. Σε αυτά δεν γίνεται κατάθεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα