vamvakoolas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Δεν θέλεις να δεις πως είναι ένα πλυμμηρισμενο αμάξι και τι ζημιά μπορεί να έχει πάθει. Για να γίνει "σωστό" πρέπει να αλλαχτούν μέχρι και οι καλωδιώσεις στις οποίες έχει περάσει νερό (πέραν των εγκεφάλων και οτιδήποτε υπάρχει ηλεκτρικό). απο τα λιγα που ξερω (φυσικη δημοτικου) οι καλωδιωσεις ειναι μονωμενες. Αν υπαρχει θεμα θα ειναι στις επαφες που και αυτες δε θα ειναι καλα μονομενες ή ο εγκεφαλος/ασφαλειοθηκη οχι καλα προστατευμενη. Το προβλημα στις πλυμμηρες ειναι η εισαγωγη νερου στη μηχανη (απο εισαγωγη αερα). Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2022 από vamvakoolas
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε απο τα λιγα που ξερω (φυσικη δημοτικου) οι καλωδιωσεις ειναι μονωμενες. Αν υπαρχει θεμα θα ειναι στις επαφες που και αυτες δε θα ειναι καλα μονομενες ή ο εγκεφαλος/ασφαλειοθηκη οχι καλα προστατευμενη. Το προβλημα στις πλυμμηρες ειναι η εισαγωγη νερου στη μηχανη (απο εισαγωγη αερα). Δεν είναι μονωμένες για scuba diving.
thanasisxask Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε απο τα λιγα που ξερω (φυσικη δημοτικου) οι καλωδιωσεις ειναι μονωμενες. Αν υπαρχει θεμα θα ειναι στις επαφες που και αυτες δε θα ειναι καλα μονομενες ή ο εγκεφαλος/ασφαλειοθηκη οχι καλα προστατευμενη. Το προβλημα στις πλυμμηρες ειναι η εισαγωγη νερου στη μηχανη (απο εισαγωγη αερα). Η εισαγωγή νερού στον κινητήρα είναι το λιγότερο μπροστά στην καταστροφή των ηλεκτρικών-ηλεκτρονικών ενός καινούργιο αυτοκινήτου.
vamvakoolas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 συμφωνω αν μιλαμε για νεας τεχνολογιας με παρα πολλα ηλεκτρικα καλουδια και ισως και καποια μορφη ηλεκτροκινητηρα αλλα διαφωνω για το suzuki
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε συμφωνω αν μιλαμε για νεας τεχνολογιας με παρα πολλα ηλεκτρικα καλουδια και ισως και καποια μορφη ηλεκτροκινητηρα αλλα διαφωνω για το suzuki Toυ 18 είναι.
thanasisxask Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε συμφωνω αν μιλαμε για νεας τεχνολογιας με παρα πολλα ηλεκτρικα καλουδια και ισως και καποια μορφη ηλεκτροκινητηρα αλλα διαφωνω για το suzuki Εδώ ένα στάρλετ του 98 και έλιωσαν οι επαφές του ενός και μοναδικού εγκεφάλου του, χώρια επαφές από διακόπτες φλασιερες κτλ οι οποίες επαφές έλιωσαν και αυτές από την λάσπη που είχε το νερό της πλυμμηρας.
Conan2046 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς έχει γίνει. Να ανακεφαλαιώσω λίγο, στο διάστημα των 4 μηνών δεν είχες επικοινωνήσει με την ασφαλιστική να δεις αν στο αποζημιώνουν ή αν σου δίνουν χρήματα γιατί κρίνεται μη επισκευάσιμο. Συμφωνείς και στο επισκευάζει η αντιπροσωπεία και όχι κάποιο τυχαίο συνεργείο, στο δίνουν πίσω και δεν σου ζητάνε χρήματα. Αν έχουν αποζημιωθεί από την ασφαλιστική δεν νομίζω να σε ενδιαφέρει αφού εσύ ούτως ή άλλως δεν έχεις ζητήσει χρήματα από την ασφαλιστική. Διαπιστώνεις ότι δεν στο επισκεύασαν σωστά το αυτοκίνητο το οποίο όμως έχει εγγύηση. Το ερώτημα είναι τώρα τι ζητάς; Θέλεις να επισκευάσεις το αμάξι απλώς δεν εμπιστεύεσαι το συγκεκριμένο συνεργείο και θέλεις να πας σε άλλο εξουσιοδοτημένο ή θέλεις να ζητήσεις κάποιου είδους αποζημίωση από το συνεργείο; 1
NikosKallithea Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε απο τα λιγα που ξερω (φυσικη δημοτικου) οι καλωδιωσεις ειναι μονωμενες. Αν υπαρχει θεμα θα ειναι στις επαφες που και αυτες δε θα ειναι καλα μονομενες ή ο εγκεφαλος/ασφαλειοθηκη οχι καλα προστατευμενη. Το προβλημα στις πλυμμηρες ειναι η εισαγωγη νερου στη μηχανη (απο εισαγωγη αερα). Δεν εχεις ιδεα απο πλημμυρισμένο αυτοκινητο, περαν του νερου παντου υπαρχει λάσπη, το αυτοκίνητο ειναι απλα για πέταμα 2
etheo Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Από την στιγμή που εκχώρησες την απαίτηση για επισκευή …
stardust_pure Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, vamvakoolas είπε ακομα και 4 μηνες που γραφεις αναρωτιεμαι τι σοι "ηλεκτρικο" προβλημα ειχες. Ακομα και η πιο δυσκολη επισκευη που εχω δει ποτε (αλλαγη ταμπλω/οργανων σε toyota που το σεταρισμα επρεπε να γινει Ιαπωνια για τα οργανα) εκανε 2 μηνες.... Σα καταναλωτης δεν εχει διαφορα αν στη δινει την εγγυηση ο τοπικος συνεργατης ή η εταιρια: αυτο που πρεπει να εχεις ειναι καποια γραπτη διασφαλιση (μερικοι εμποροι το αναφερουν σε καποιο μερος της αποδειξης). Αν πιστευεις οτι κατα τη γνωμη σου αδικεισαι απο το τοπικο συνεργατη μπορεις να στειλεις email στη suzuki με επισυναπτομενα αρχεια/αποδειξεις που να υποστηριζουν τη γνωμη σου Mολις εφυγε, ενα email στην εδω αντιπροσωπεια η οποια κανει την παπια για τα προβληματα που εχω με κοινο αποδεκτη την suzuki hellas............. Eυχαριστω!!!!! 1 λεπτό πριν, stardust_pure είπε Mολις εφυγε, ενα email στην εδω αντιπροσωπεια η οποια κανει την παπια για τα προβληματα που εχω με κοινο αποδεκτη την suzuki hellas............. Eυχαριστω!!!!! Το αυτοκ. ειναι της συζηγου μου, ηταν καλοκαιρι, της εδωσαν ενα αλλο να κυκλοφορει και η ισως δεν υπηρξε η αναλογη πιεση απο μερους μας. Χρειάστηκε 2ςελιδες ανταλακτικα.....17.500!!!!!! με την εργασια οπως "λενε" Και να σου πω φιλε Βαμβακουλα ,Καλοκαιρι, Ιουνιο του21 μου εκλεψαν το hilux οι γυφτοι, το βρηκα σε 7 ωρες στον καταυλισμο τους και μου πηραν ολο το ταμπλω με τα οργανα και τους εγκεφαλους, φαναρια ,καθρεφτες κλπ, 6000e και ημουν απο τους τυχερους. Ξερω καλα απο ταμπλω και Toyota. Tα οργανα του ταμπλω τα βρηκα μονο στη Ρωσσια, Νοβοσιμπιρσκ μτχ 30e +80e εξοδα αποστολης και ηταν 2,5 μηνες στο τελωνειο. Ασε, πονος.......... Ευχαριστω πολυ 57 λεπτά πριν, etheo είπε Από την στιγμή που εκχώρησες την απαίτηση για επισκευή … Θα δουμε, θα δουμε.Ευχαριστω 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Δεν εχεις ιδεα απο πλημμυρισμένο αυτοκινητο, περαν του νερου παντου υπαρχει λάσπη, το αυτοκίνητο ειναι απλα για πέταμα Δεν πηρε ο κινητήρας, νερο 1 ώρα πριν, Conan2046 είπε Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς έχει γίνει. Να ανακεφαλαιώσω λίγο, στο διάστημα των 4 μηνών δεν είχες επικοινωνήσει με την ασφαλιστική να δεις αν στο αποζημιώνουν ή αν σου δίνουν χρήματα γιατί κρίνεται μη επισκευάσιμο. Συμφωνείς και στο επισκευάζει η αντιπροσωπεία και όχι κάποιο τυχαίο συνεργείο, στο δίνουν πίσω και δεν σου ζητάνε χρήματα. Αν έχουν αποζημιωθεί από την ασφαλιστική δεν νομίζω να σε ενδιαφέρει αφού εσύ ούτως ή άλλως δεν έχεις ζητήσει χρήματα από την ασφαλιστική. Διαπιστώνεις ότι δεν στο επισκεύασαν σωστά το αυτοκίνητο το οποίο όμως έχει εγγύηση. Το ερώτημα είναι τώρα τι ζητάς; Θέλεις να επισκευάσεις το αμάξι απλώς δεν εμπιστεύεσαι το συγκεκριμένο συνεργείο και θέλεις να πας σε άλλο εξουσιοδοτημένο ή θέλεις να ζητήσεις κάποιου είδους αποζημίωση από το συνεργείο; Δεν μπορω να παω σε αλλο συνεργειο, το αυτοκινητο εχει ηλεκτ. προβληματα. Οι τυποι το εφτιαξαν με δικη τους πρωτοβουλια και εκ των υστερων κατεθεσαν τον φακελο εργασιων στην ασφαλεια με το κοστος η οποια ασφαλιστικη τους ειπε οτι το αυτοκινητο ειναι ασυμφορο να φτιαχτει ενω το ειχαν φτιαξει ηδη ,οτι εφτιαξαν!!! και μαλλον θα πανε στα παζαρια με την ασφαλιστικη. Παρτυ στο κωλαρακι μου εκαναν.....σορρυ και ευχαρισω!!!
Conan2046 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 18 ώρες πριν, stardust_pure είπε Mολις εφυγε, ενα email στην εδω αντιπροσωπεια η οποια κανει την παπια για τα προβληματα που εχω με κοινο αποδεκτη την suzuki hellas............. Eυχαριστω!!!!! Τι ζητάς εσύ όμως τώρα; Αποζημίωση; Να σου κρατήσουν το αυτοκίνητο και να σου δώσουν χρήματα; Να στο φτιάξουν;
stardust_pure Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Σορρυ αγαπητοι φιλοι, ξεχασα να σας ενημερωσω. Τα λεφτα τα πηρα απο την αντιπροσωπεια που πηγε να μου κανει αρπαχτη μεγαλη. Με κοπο φυσικα, αλλα τα πηρα!!! Πηρα οτι μου εδινε η ασφαλιστηκη δλδ την εμπορικη αξια του αυτοκινητου οταν εγινε η ζημια. 19.500e . Κανονικη μαφια οι τυποι! Σας ευχαριστω για το ενδιαφέρον που δείξατε. 16 λεπτά πριν, stardust_pure είπε Σορρυ αγαπητοι φιλοι, ξεχασα να σας ενημερωσω. Τα λεφτα τα πηρα απο την αντιπροσωπεια που πηγε να μου κανει αρπαχτη μεγαλη. Με κοπο φυσικα, αλλα τα πηρα!!! Πηρα οτι μου εδινε η ασφαλιστηκη δλδ την εμπορικη αξια του αυτοκινητου οταν εγινε η ζημια. 19.500e . Κανονικη μαφια οι τυποι! Σας ευχαριστω για το ενδιαφέρον που δείξατε. και για να ειμαι πιο συγκεκριμενος, η αντιπρωσοπεια αγορασε το αυτοκινητο 7.500e και 12000e εδωσε η ασφαλ. και εκλεισε το θεμα 6
korakios Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Άρα θα παίξει στο cargr SUZUKI SX4 2018 "σε άριστη κατάσταση" 😁 1
SaFiS Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 2 hours ago, korakios said: Άρα θα παίξει στο cargr SUZUKI SX4 2018 "σε άριστη κατάσταση" 😁 Και με πιστοποίηση δύτη…
stardust_pure Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 χαχαχχα, και να σας πω και κατι που ισως δεν το σκεφτηκατε, αξιζει η ινφο. Οταν έληξε το συμβολαιο της ασφαλιστικης, γιατι οπως σας ανεφερα περασε κανα 6μηνο μεχρι να τελειωσει ολη η φαση, δεν το ασφαλιζε πανω απο 12,500e λογω του ιστορικου του. Καθηστε τωρα!!, εντελως συμπτωματικα , λιγες μερες πριν την συναλλαγη κλαπηκε η πισω πινακιδα (ω ρε συμπτωση!!) οποτε φυσικα το αυτοκινητο εβγαλε καινουριο νουμερο. Εβγαλε καινουριο αριθμο στα χερια μας!!!!!! Οι ασφαλιστικες ασφαλιζουν με τον αριθμο κυκλοφοριας, ετος κυκλοφ κλπ. Δεν ασχολουνται με τον αριθμο πλαισιου του αυτοκινητου (εμαθα ομως οτι και εκει μπορει να γινει μαμουνια, εννοω στο αρχειο που κρατα η μαμα εταιρια). Οποτε το αυτοκινητο ξανα βαφτιστικε ,νεο ονομα,χαχαχαχα. καλο ε??........ τυχαιο??? δεν νομιζω!! Τα υπολοιπα τα καταλαβαινεται φανταζομαι .......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα