Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας ! Επικοινώνησε σήμερα η ασφαλιστική εταιρεία και με ενημέρωσαν ότι το αμάξι μου μετά από ατύχημα που δεν έφταιγα ότι θα αποζημιωθεί καθώς εκτιμήθηκε ασύμφορο ! Το αμάξι είναι Peugeot 208 2015 με κλίμα και αυτόματο παρκάρισμα ! Το κόστος κατασκευής του εκτιμήθηκε 5.400€ αλλά αποφάσισαν να το βγάλουν ασύμφορο ! Το ποσό της αποζημίωσης δε το γνωρίζω ακόμα ! Ποσό πιστεύεται ότι θα είναι και αν δεν είναι ικανοποιητικό τι μπορώ να κάνω ; Η διαδικασία είναι σε φιλικό επίπεδο με την άλλη ασφάλεια με είπαν , δηλαδή αποζημιώνει εμένα η δίκη μου εταιρεία και μετά τα βρίσκουν αυτοί μεταξύ τους ! Τους ρώτησα λοιπόν αν δεν με καλύπτει το ποσό το πρέπει να κάνω και με είπαν ζητάς παραπάνω από αυτούς ! Οποίος έχει ανάλογη εμπειρία ας με ενημερώσει ! Μιλάμε για αμάξι 7 ετιας!

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για κοίτα και πόσο είναι το ποσο που καλύπτουν σε φιλικό διακανονισμό.Κάτι θυμάμαι για έως 6000€ ,μπορεί να θυμάμαι λάθος.

Μην πεις ναι στην πρωτη προσφορα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είσαι με τίποτε υποχρεωμένος να αποδεχθείς την πρόταση και το ποσόν που προσφέρουν. Ψάχνεις για την εμπορική αξία του αυτοκινήτου ΑΥΤΉ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ που μιλάμε (μια καλή ένδειξη είναι ο μέσος όρος ζητουμένων τιμών στο car.gr -10%) και τη ζητάς και μάλιστα γραπτά. Αν δεν στο ικανοποιήσουν, απλά πας δικαστικά. Θα πάρεις τα χρήματα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ σε δύο χρόνια αλλά έντοκα συν τα δικαστικά έξοδα συν οποιαδήποτε άλλη θετική/αποθετική ζημιά σου (θα σου πει ο δικηγόρος σου). 

ΥΓ με δεδομένες τις μεγάλες αυξήσεις τμών σε καινούργια και μεταχειρισμένα η τιμή που σου προτείνουν μου φαίνεται όχι χαμηλή αλλά εξευτελιστική (αφου δηλ. δεν δίνουν τα 5.400 της επισκευής σημαίνει ότι το αποτιμούν κάπου εκεί)

Επεξ/σία από kalmik
  • Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Για κοίτα και πόσο είναι το ποσο που καλύπτουν σε φιλικό διακανονισμό.Κάτι θυμάμαι για έως 6000€ ,μπορεί να θυμάμαι λάθος.

Μην πεις ναι στην πρωτη προσφορα

Αν η αντικειμενική αξία του αυτοκινήτου είναι 8.000 για παράδειγμα αυτοί θα μου δώσουν 6.000€ επειδή είναι σε φιλικό επίπεδο;

28 λεπτά πριν, kalmik είπε

Δεν είσαι με τίποτε υποχρεωμένος να αποδεχθείς την πρόταση και το ποσόν που προσφέρουν. Ψάχνεις για την εμπορική αξία του αυτοκινήτου ΑΥΤΉ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ που μιλάμε (μια καλή ένδειξη είναι ο μέσος όρος ζητουμένων τιμών στο car.gr -10%) και τη ζητάς και μάλιστα γραπτά. Αν δεν στο ικανοποιήσουν, απλά πας δικαστικά. Θα πάρεις τα χρήματα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ σε δύο χρόνια αλλά έντοκα συν τα δικαστικά έξοδα συν οποιαδήποτε άλλη θετική/αποθετική ζημιά σου (θα σου πει ο δικηγόρος σου). 

ΥΓ με δεδομένες τις μεγάλες αυξήσεις τμών σε καινούργια και μεταχειρισμένα η τιμή που σου προτείνουν μου φαίνεται όχι χαμηλή αλλά εξευτελιστική (αφου δηλ. δεν δίνουν τα 5.400 της επισκευής σημαίνει ότι το αποτιμούν κάπου εκεί)

Έψαξα στο car αλλά δε βρήκα κάτι αντίστοιχο χρονολογικά !

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, vasoslt είπε

Αν η αντικειμενική αξία του αυτοκινήτου είναι 8.000 για παράδειγμα αυτοί θα μου δώσουν 6.000€ επειδή είναι σε φιλικό επίπεδο;

Αν ξεπεράσεις το όριο που είναι στον φιλικό διακανονισμό τότε οι διαπραγματεύσεις λογικά γίνονται με την ασφαλιστική του άλλου.Ολες οι εταιρίες κοιτάνε να γλυτώσουν όσα πιο πολλά μπορούν,και η δικιά μας δεν διαφερει.Εχεις μιλήσει με αυτόν που έχει αναλάβει την υποθεσή σου.;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αν ξεπεράσεις το όριο που είναι στον φιλικό διακανονισμό τότε οι διαπραγματεύσεις λογικά γίνονται με την ασφαλιστική του άλλου.Ολες οι εταιρίες κοιτάνε να γλυτώσουν όσα πιο πολλά μπορούν,και η δικιά μας δεν διαφερει.Εχεις μιλήσει με αυτόν που έχει αναλάβει την υποθεσή σου.;

Σήμερα έμαθα για την απόφαση ! Ακόμα δεν ξέρω καν το ποσό αποζημίωσης που έχει αποφασιστεί ! Ο ασφαλιστής μου με ενημερώνει δεν έχω απευθυνθεί σε δικηγόρο ακόμα ! Αν το ποσό είναι 6.000€ μου είπαν ότι κρατάνε και ένα 20% είναι αλήθεια ;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vasoslt είπε

Σήμερα έμαθα για την απόφαση ! Ακόμα δεν ξέρω καν το ποσό αποζημίωσης που έχει αποφασιστεί ! Ο ασφαλιστής μου με ενημερώνει δεν έχω απευθυνθεί σε δικηγόρο ακόμα ! Αν το ποσό είναι 6.000€ μου είπαν ότι κρατάνε και ένα 20% είναι αλήθεια ;

20% γιατί;Ο ασφαλιστής σου τι λεει;

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

20% γιατί;Ο ασφαλιστής σου τι λεει;

Μου είπε ότι αυτή είναι η διαδικασία ! Έψαξα στο Ίντερνετ αλλα δε βρήκα κάτι που να το αποδεικνύει ! 

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, vasoslt είπε

Μήπως βιάζεσαι λιγάκι? Περίμενε πρώτα να ακούσεις την προσφορά τους, και μετά κοιτάς αν μπορείς να πάρεις κάτι παραπάνω ή αν θα κινηθείς δικαστικά.

Πάντως όχι, αυτό με το 20% δεν ισχύει. Εκτός και αν εννοούσε τα σώστρα, δλδ την αξία αυτού που απέμεινε, πχ αν το ποσό είναι 6.000€ και βρουν αγοραστή για 1.200€ τότε θα δώσει η ασφαλιστική τις 4.800€ και τα υπόλοιπα ο αγοραστής.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε παρομοια κατασταση δικου μου ανθρώπου η τιμη που του εδωσαν ηταν η χαμηλότερη αντίστοιχου αυτοκινητου στο car.gr. Ασχέτως αν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ειχε 3χ τα χιλιόμετρα και μηδενικό εξτρα εξοπλισμό σε σχέση με το δικό του.

Αρνήθηκε αλλα δεν έβγαζε άκρη και είχε τραβήξει καιρό η ολη κατάσταση. Εν τέλει του πήραν ενα ίδιο με ελαχιστα χρήματα πάνω απο το φθηνότερο στο car. Αποδείχθηκε γεματο προβλήματα και γυρισμένα χιλιόμετρα. Του έβγαλε άπειρα θέματα και τον επόμενο χρόνο το σκότωσε για να απαλλαγεί.

Επεξ/σία από Liapisftw
Δημοσ.
2 ώρες πριν, filip123go είπε

8000 - 10000 τιμή έχουν παρόμοια αυτοκίνητα στο car.gr. 

Εγώ άτυπα γνωρίζω ότι το ποσό αποζημίωσης θα είναι 6000€! Αν αναλογιστώ όμως οτι το κόστος να φτιάχνει είναι 5,400€ σκέφτομαι μήπως τελικά είναι λιγότερα ! Προσπαθώ να καταλάβω με πιο γνώμωνα παρθηκε αυτή η απόφαση 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, vasoslt είπε

Προσεξε τι θα υπογραψεις γιατι αυτα τα 20% μου φαινονται υποπτη προμηθεια δικηγορου.

ετσι την ειχε πατησει φιλος μου που του βγηκε ολικη.

πηρε 4 χιλιαρικα και ο δικηγορος του κρατησε μεγαλο ποσοστο απο αυτο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Liapisftw είπε

Σε παρομοια κατασταση δικου μου ανθρώπου η τιμη που του εδωσαν ηταν η χαμηλότερη αντίστοιχου αυτοκινητου στο car.gr. Ασχέτως αν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ειχε 3χ τα χιλιόμετρα και μηδενικό εξτρα εξοπλισμό σε σχέση με το δικό του.

Αρνήθηκε αλλα δεν έβγαζε άκρη και είχε τραβήξει καιρό η ολη κατάσταση. Εν τέλει του πήραν ενα ίδιο με ελαχιστα χρήματα πάνω απο το φθηνότερο στο car. Αποδείχθηκε γεματο προβλήματα και γυρισμένα χιλιόμετρα. Του έβγαλε άπειρα θέματα και τον επόμενο χρόνο το σκότωσε για να απαλλαγεί.

Ε ναί...γιατί να του δώσουν παραπάνω...το δικό του ήταν και τρακαρισμένο!

Γελοίες λογικές ασφαλιστικών...

Τελικά φαίνεται να υπάρχει σημαντικός λόγος που πωλούνται τόσα σαπάκια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...