Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Για να μην κάνουμε θέμα μεγάλο, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο χωρίς φτερά και χωρίς προφυλακτήρες δεν μπορεί να περάσει προδιαγραφές για να κυκλοφορήσει σε δημοσίους δρόμους, τουλάχιστον στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Από άποψη ασφάλειας μόνο με κόφτη μέχρι 25 χιλιόμετρα μέγιστη ταχύτητα. Όλες αυτές οι προσπάθειες είναι startups που ψάχνουν να βρούνε κάνα κορόιδο να του φάνε λεφτά όπως ο Πανόπουλος. Απορώ πως υπάρχουν άνθρωποι που παίρνουν στα σοβαρά αυτές τις κοροϊδίες.
Shinji ikari Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Τεχνολογία του μέλλοντος λέει. Η γιαγιά Ντακ στο Μίκυ Μαους είχε ένα τέτοιο ηλεκτρικό μοντέλο του 1920. 1
vampira Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 10 ώρες πριν, pavlitakis είπε Για να μην κάνουμε θέμα μεγάλο, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο χωρίς φτερά και χωρίς προφυλακτήρες δεν μπορεί να περάσει προδιαγραφές για να κυκλοφορήσει σε δημοσίους δρόμους, τουλάχιστον στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Από άποψη ασφάλειας μόνο με κόφτη μέχρι 25 χιλιόμετρα μέγιστη ταχύτητα. Όλες αυτές οι προσπάθειες είναι startups που ψάχνουν να βρούνε κάνα κορόιδο να του φάνε λεφτά όπως ο Πανόπουλος. Απορώ πως υπάρχουν άνθρωποι που παίρνουν στα σοβαρά αυτές τις κοροϊδίες. Έτσι ακριβώς. Αν αυτό πάει με πάνω από 25 χλμ κ βρει ένα χαλίκι στον δρόμο, θα πετάξει. Πώς θα κυκλοφορήσει αυτό μέσα στην Αθήνα; Θα μπαίνεις μέσα και θα λες ο μελλοθάνατος σε χαιρετεί. Από θέμα ασφάλειας όλα αυτά τα καρυδότσουφλα είναι αέρας κοπανιστός. Είδαμε και το twizzy της Renault πόσα πολλά έχει πουλήσει και πόσα κυκλοφορούν στην Ευρώπη, που το έχει χρόνια στην αγορά. Ίσως κάποτε στο μέλλον που θα έχουν αλλάξει πολλά στους δρόμους. Πάντως σαν γκατζετάκιας και κοριτσάκι που μου αρέσουν τα μπιχλιμπίδια, θα ήθελα να το έχω για λίγο για να παίξω με αυτό στην γειτονιά μου. Ως εκεί όμως
AtiX Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Πετά του εκεί δυο έλικες και είσαι έτοιμος… ΥΓ: μα καλά όλα από εμένα τα περιμένουν…
MDefender Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Γιατί να μην πάρω ένα ηλεκτρικό smart; Αυτό που βλέπω είναι ωραίο,εντυπωσιακό με τις αυξομειώσεις του μεγέθους αλλά με αστεία τιμή.5-7.000 είναι μια χαρά για ένα όχημα όπως αυτό.
Neural_handshake Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 18 ώρες πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε Απο του χρόνου στην Ελλάδα θα οδηγάμε όλοι Chaos. Δε μας ενδιαφέρουν τέτοιες φτωχές υλοποιήσεις. σκεφτομαι για a-peiron
AristidisZ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 19 ώρες πριν, Thresh είπε Ότι πρέπει για να κάνουμε και με αυτά διήθηση στην Ελλάδα! Σκέψου να περνάς μέσα από αμάξια με 30 την ώρα, τι θα συμβεί αν πατήσεις γκάζι και αυξηθεί το πλάτος 60 πόντους 🤣
godfather0991 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Αν δεν εχει υπογραφη Πανοπουλου αστο καλυτερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα