mork Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Για οποιον ενδιαφέρεται, ο Samsung T7 είναι σε προσφορά στο amazon.de. Η τελική τιμή με τα μεταφορικά είναι η φθηνότερη που έχω καταφέρει να βρω μέχρι στιγμής και τον ψάχνω αρκετά τις τελευταίες μέρες. https://www.amazon.de/-/en/Samsung-T7-Portable-SSD-MU-PC1T0T/dp/B087DFLF9S/ 2
hasiotis_john Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 110.95 ευρώ βγαίνει τελική τιμή με μεταφορικά ... 1
elpenor Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, hasiotis_john είπε 110.95 ευρώ βγαίνει τελική τιμή με μεταφορικά ... και 150 στο skroutz για παράδοση σε 3 μέρες... (125 ευρώ με παραγγελία). Καλή είναι η προσφορά και με 7 ευρώ ακόμα δίνουν και το τσαντάκι. Να διορθωθεί όμως η τιμή σε €110.95 να μην μπερδεύεται ο κόσμος. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2022 από elpenor 1
SabotazNic Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Προς ενημερωση και μονο, εχει παιξει και πιο φθηνα στην bf που το τσιμπησα τοτε 1
lefta_yparxoun Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 έχω 2 από bf είναι εξαιρετικά γρήγοροι, γενικά υπέροχοι. Θα προτιμούσα να πάρω όμως αυτούς με το δακτυλικό αποτύπωμα γιατί κουβαλάς όλα τα αρχεία σου και θα ήταν καλή μια δυσκολία στην πρόσβαση από τρίτους
vsk Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, lefta_yparxoun είπε έχω 2 από bf είναι εξαιρετικά γρήγοροι, γενικά υπέροχοι. Θα προτιμούσα να πάρω όμως αυτούς με το δακτυλικό αποτύπωμα γιατί κουβαλάς όλα τα αρχεία σου και θα ήταν καλή μια δυσκολία στην πρόσβαση από τρίτους Υπάρχει η δυνατότητα να βάλεις κωδικό ή/και να κρυπτογραφηθούν τα δεδομένα; Κάτι γράφει, αλλά το έχεις δοκιμάσει; Κόβει την ταχύτητα ανάγνωσης; Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2022 από vsk
lefta_yparxoun Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δεν τους χρησιμοποιώ εγώ αλλά άλλα μέλη της οικογένειάς μου και θα προτιμούσα κάτι εύκολο. Άλλο να πληκτρολογείς κωδικό όταν έρχεται η σειρά σου να κάνεις μια δημόσια παρουσίαση και άλλο να πατάς με το δάχτυλο στην θέση για δακτυλικό αποτύπωμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα