Προς το περιεχόμενο

Samsung T7 USB3.2 1TB 111€ (amazon.de)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για οποιον ενδιαφέρεται, ο Samsung T7 είναι σε προσφορά στο amazon.de.

Η τελική τιμή με τα μεταφορικά είναι η φθηνότερη που έχω καταφέρει να βρω μέχρι στιγμής και τον ψάχνω αρκετά τις τελευταίες μέρες. 

https://www.amazon.de/-/en/Samsung-T7-Portable-SSD-MU-PC1T0T/dp/B087DFLF9S/

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, hasiotis_john είπε

110.95 ευρώ βγαίνει τελική τιμή με μεταφορικά ...

και 150 στο skroutz για παράδοση σε 3 μέρες... (125 ευρώ με παραγγελία). Καλή είναι η προσφορά και με 7 ευρώ ακόμα δίνουν και το τσαντάκι. Να διορθωθεί όμως η τιμή σε €110.95 να μην μπερδεύεται ο κόσμος.

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 1
Δημοσ.

έχω 2 από bf είναι εξαιρετικά γρήγοροι, γενικά υπέροχοι.

Θα προτιμούσα να πάρω όμως αυτούς με το δακτυλικό αποτύπωμα γιατί κουβαλάς όλα τα αρχεία σου και θα ήταν καλή μια δυσκολία στην πρόσβαση από τρίτους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, lefta_yparxoun είπε

έχω 2 από bf είναι εξαιρετικά γρήγοροι, γενικά υπέροχοι.

Θα προτιμούσα να πάρω όμως αυτούς με το δακτυλικό αποτύπωμα γιατί κουβαλάς όλα τα αρχεία σου και θα ήταν καλή μια δυσκολία στην πρόσβαση από τρίτους

Υπάρχει η δυνατότητα να βάλεις κωδικό ή/και να κρυπτογραφηθούν τα δεδομένα; Κάτι γράφει, αλλά το έχεις δοκιμάσει; Κόβει την ταχύτητα ανάγνωσης;

Επεξ/σία από vsk
Δημοσ.

Δεν τους χρησιμοποιώ εγώ αλλά άλλα μέλη της οικογένειάς μου και θα προτιμούσα κάτι εύκολο. Άλλο να πληκτρολογείς κωδικό όταν έρχεται η σειρά σου να κάνεις μια δημόσια παρουσίαση και άλλο να πατάς με το δάχτυλο στην θέση για δακτυλικό αποτύπωμα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...