Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας ακολουθεί μίνι σεντόνι αναζήτησης κινητού. 

Ψάχνω ένα κινητό με έμφαση στη κάμερα, και συγκεκριμένα λόγο επαγγέλματος για φωτογράφηση φαγητού (γλυκών). Θέλω να δημιουργήσω ένα πιο "επαγγελματικό" προφίλ στα social media και θα πραγματοποίησω και κάποια σεμινάρια πάνω στο θέμα του food styling και της φωτογράφησης φαγητού. Αυτό για να αποκτήσω κάποιες βασικές γνώσεις και σε καμία περίπτωση δεν ενδιαφέρομαι να ασχοληθώ με dslr κάμερες. 

Στο θέμα μας λοιπόν αν είχε υποστήριξη volte το πιξελ 6, θα το είχα αγοράσει ήδη αλλά δυστυχώς μας την έκανε η Google.. 

Θέλω οπωσδήποτε να υποστηρίζεται η λειτουργία volte, καθώς έχω συμβόλαιο με απεριόριστα gb και πιθανόν να μην έχω οικιακό Internet. Οπότε δεν θέλω πχ να παίζω στο ps και αν με πάρει κάποιος τηλ να διακοπεί. 

Δεν έχω ορίσει μπάτζετ αλλά δεν θα ήθελα να φτάσω και σε τιμές iphone.μαξιμουμ θα έδινα 900 και αυτά με δόσεις οπότε θα προτιμηθούν συσκευές που υπάρχουν σε μεγάλες αλυσίδες. 

Αυτή τη στιγμή έχω ένα Huawei nova 5t με σπασμενη οθόνη οπότε επείγει σχετικά η αγορά. Πέρα απ τα υπάρχοντα μοντέλα αυτή τη στιγμή στην αγορά δεν ξέρω αν θα έπρεπε να περιμένω την κυκλοφορία του s22 και του 1+10 στην Ελλάδα. Τέλος δεν θα ήθελα να είναι τεράστια η οθόνη και θα ήταν καλό να εχει η συσκευή πιστοποίηση για σκόνη /νερό. 

Μακρυγορησα συγνώμη, αλλά ήθελα να είμαι όσο πιο σαφής. Ανοικτός στις προτάσεις σας! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν έλεγες με δόσεις και αλυσίδες θα σου έλεγα το OnePlus 9 pro (712€)

Βρες κανένα μεταχειρισμένο Pixel 6.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GATE123 είπε

Αν δεν έλεγες με δόσεις και αλυσίδες θα σου έλεγα το OnePlus 9 pro (712€)

Βρες κανένα μεταχειρισμένο Pixel 6.

Το one plus 9 Pro σαν κάμερα αξίζει? Η εγγύηση του ισχύει κανονικά αν αγοραστεί από σκρουτζ ή θα έχει εγγύηση καταστήματος? Pixel 6 θα ήθελα να πάρω αλλά δεν έχει υποστήριξη 5g αλλά κυρίως ούτε volte στην Ελλάδα. 

26 λεπτά πριν, Fotia είπε

Για την υποστήριξη volte πρέπει να δει κανεις στο δικτυο του ποιες συσκευές το υποστηρίζουν .

Σήμερα έφαγα πάρα πολύ ώρα στο chat της Vodafone ζητώντας τους μια λίστα με το ποιες συσκευές το υποστηρίζουν και δεν βγάλαμε ποτέ άκρη. Με παρέπεμπαν στο gmsarena να δω τι χαρακτηριστικά έχουν οι συσκευές ενώ τους εξηγούσα ότι πχ to 6 pixel ενώ έχει σαν συσκευή δεν το υποστηρίζει η Vodafone μιας και δεν πωλείται official Ελλάδα. Εν τέλη απλά με παραπεμπαν στο eshop τους ως τη μόνη σίγουρη λύση για υποστήριξη 5g,volte...

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, vlavhs είπε

Το one plus 9 Pro σαν κάμερα αξίζει? Η εγγύηση του ισχύει κανονικά αν αγοραστεί από σκρουτζ ή θα έχει εγγύηση καταστήματος? Pixel 6 θα ήθελα να πάρω αλλά δεν έχει υποστήριξη 5g αλλά κυρίως ούτε volte στην Ελλάδα. 

Αξίζει.

Εγγύηση καταστήματος.

Αν θες σοβαρή εγγύηση μόνο από το επίσημο site ή στο Amazon.

23 λεπτά πριν, vlavhs είπε

Pixel 6 θα ήθελα να πάρω αλλά δεν έχει υποστήριξη 5g αλλά κυρίως ούτε volte στην Ελλάδα. 

Υποστηρίζει και Volte και 5G.

Απλά είναι θέμα παρόχου.

Υπάρχει ένα θέμα εδώ https://support.google.com/pixelphone/thread/136702990/does-the-pixel-6-support-hd-voice-volte?hl=en 

Επίσης δεν ξέρω εάν βάλεις την sim σε άλλο κινητό που υποστηρίζει Volte και το ενεργοποίεισες μετά το βάλεις στο Pixel και πιάσει.

Εγώ πάντως στο OnePlus που έχω μου βγάζει στις ρυθμίσεις αυτό 

Screenshot_20220112-212625.jpg

1 ώρα πριν, Fotia είπε

Για την υποστήριξη volte πρέπει να δει κανεις στο δικτυο του ποιες συσκευές το υποστηρίζουν .

Για υποστήριξη μπορεί να δει εδώ 

Cosmote https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/wifi_calling.html 

Wind https://www.google.com/amp/s/www.wind.gr/support/idiotes/amp/diktio-kalipsi/pia-smartphones-ipostirizoun-to-volte-sto-diktio-tis-wind 

Vodafone ?

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Αξίζει.

Εγγύηση καταστήματος.

Αν θες σοβαρή εγγύηση μόνο από το επίσημο site ή στο Amazon.

Υποστηρίζει και Volte και 5G.

Απλά είναι θέμα παρόχου.

Υπάρχει ένα θέμα εδώ https://support.google.com/pixelphone/thread/136702990/does-the-pixel-6-support-hd-voice-volte?hl=en 

Επίσης δεν ξέρω εάν βάλεις την sim σε άλλο κινητό που υποστηρίζει Volte και το ενεργοποίεισες μετά το βάλεις στο Pixel και πιάσει.

Εγώ πάντως στο OnePlus που έχω μου βγάζει στις ρυθμίσεις αυτό 

Screenshot_20220112-212625.jpg

Κατ αρχάς ευχαριστώ πολύ που ασχολείσαι και αφιερώνεις χρόνο. Δυστυχώς όσα θέματα διάβασα για το Pixel ενώ κάναν αυτή τη διαδικασία με τη σιμ σε συσκευή με πιστοποίηση δικτύου 5g και την βάζαν μετά στο Pixel δεν δούλευε. Είχαν ανοίξει και ticket στη Google γι αυτό το λόγο αλλά τζιφος.

Να κάνω μια ερώτηση ακόμα μήπως ξέρεις,γενικά το 1+ είναι μέσα στις επιλογές μου. Σε περίπτωση που το επιλέξω θεωρείς ότι είναι καλύτερο να πάω τώρα στο 9 προ ή να περιμένω το 10 να έρθει Ευρώπη?

Ξερουμε μήπως κατά προσέγγιση πόσο καιρό παίρνει να το φέρει στην Ευρώπη η εταιρία? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, vlavhs είπε

Κατ αρχάς ευχαριστώ πολύ που ασχολείσαι και αφιερώνεις χρόνο. Δυστυχώς όσα θέματα διάβασα για το Pixel ενώ κάναν αυτή τη διαδικασία με τη σιμ σε συσκευή με πιστοποίηση δικτύου 5g και την βάζαν μετά στο Pixel δεν δούλευε. Είχαν ανοίξει και ticket στη Google γι αυτό το λόγο αλλά τζιφος.

Να κάνω μια ερώτηση ακόμα μήπως ξέρεις,γενικά το 1+ είναι μέσα στις επιλογές μου. Σε περίπτωση που το επιλέξω θεωρείς ότι είναι καλύτερο να πάω τώρα στο 9 προ ή να περιμένω το 10 να έρθει Ευρώπη?

Ξερουμε μήπως κατά προσέγγιση πόσο καιρό παίρνει να το φέρει στην Ευρώπη η εταιρία? 

Δεν ξέρω για το 10 γιατί δεν το έχουμε πιάσει στα χέρια μας παρά μόνο φήμες.

Το 9 pro το είχα για κανένα τριήμερο και ήταν απόλυτα ικανοποιητικό.

Αν το πάρεις από το επίσημο site καμία 15αρια μέρες.

Για Amazon δεν γνωρίζω.

Πάντως για φωτογραφίες κοίτα και κανένα Huawei που είναι ψιλά στην λίστα των φωτογραφιών αν βέβαια δεν σε ενδιαφέρει το Google services (αν και μπορείς να βάλεις εφαρμογές με άλλον τρόπο).

Αν μπορείς πάρε αυτό που "σκοτώνει" σε φωτογραφία και δεν θα έχεις και θέμα με το Volte και έχει και πιστοποίηση νερού κλπ και μικρό που θες,ΑΛΛΑ το αρνητικό του είναι η μπαταρία .......

https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/221333-apple-iphone-12-mini-64gb-black

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.

Δεν λεει τιποτα η καμερα του 9 pro αλλα εχει καλο night mode.

Αν θες ντε κ καλα one plus παρε το 10 pro που θα ειναι βελτιωμενη η καμερα του κ η selfie.

Αλλη επιλογη ειναι το p40 pro το οποιο βεβαια δεν εχει google αλλα η καμερα του σκοτωνει. Το κακο ειναι οτι το πουλανε πανακριβα στο σκρουτζ ενω παλιοτερα ειχε γυρω στα 650 ευρω.

Και το pixel 6 pro εχει καλη καμερα αλλα συγκριτικα με το iphone 13 pro max ειναι πισω.

Δημοσ.
Στις 14/1/2022 στις 11:35 ΠΜ, karnezis είπε

Και το pixel 6 pro εχει καλη καμερα αλλα συγκριτικα με το iphone 13 pro max ειναι πισω.

δεν ισχυει...Huawei p50 pro Μετα πιξελ μετα αιφον

Δημοσ.
Στις 21/1/2022 στις 8:06 ΠΜ, GATE123 είπε

Όπως τα είπε ο @roginsky12 

Πρώτα το Huawei , δεύτερο το Pixel και τρίτο το iPhone.

Να σου δώσω και τα σατιρικά.

1) 144

2) 137 

3) 135

το 13 pro max εχει βαθμολογια 137 και το pixel  135

Στις 20/1/2022 στις 11:26 ΜΜ, roginsky12 είπε

δεν ισχυει...Huawei p50 pro Μετα πιξελ μετα αιφον

Εκτος του οτι το pixel εχει χαμηλοτερη βαθμολογια απ το 13 pro max αν δεις τα συγκριτικα βιντεο στο youtube θα δεις οτι το 13 pro max βγαζει καλυτερες φωτογραφιες.

Δημοσ.
Στις 12/1/2022 στις 10:04 ΜΜ, GATE123 είπε

Δεν ξέρω για το 10 γιατί δεν το έχουμε πιάσει στα χέρια μας παρά μόνο φήμες.

Το 9 pro το είχα για κανένα τριήμερο και ήταν απόλυτα ικανοποιητικό.

Αν το πάρεις από το επίσημο site καμία 15αρια μέρες.

Για Amazon δεν γνωρίζω.

Πάντως για φωτογραφίες κοίτα και κανένα Huawei που είναι ψιλά στην λίστα των φωτογραφιών αν βέβαια δεν σε ενδιαφέρει το Google services (αν και μπορείς να βάλεις εφαρμογές με άλλον τρόπο).

Αν μπορείς πάρε αυτό που "σκοτώνει" σε φωτογραφία και δεν θα έχεις και θέμα με το Volte και έχει και πιστοποίηση νερού κλπ και μικρό που θες,ΑΛΛΑ το αρνητικό του είναι η μπαταρία .......

https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/221333-apple-iphone-12-mini-64gb-black

Καλησπέρα και συγγνώμη για την αργοπορία στην απάντηση, έκανα αρκετή έρευνα αγοράς, είδα πολλά reviews, συγκριτικά κτλπ και κατέληξα.... Ακόμα πιο μπερδεμένος. 😝

Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω και τόσο μικρό θέλω μάλλον κάτι μεταξύ 6,2 με 6.5.Ας πούμε το 6.7 μου φαίνεται άβολο και το 6 μικρό οπότε για κάπου εκει ενδιάμεσα με βλέπω. 

Το P40 εξαιρετική κάμερα αλλά αφενός χωρίς 5g κινητό στα 650 μου φαίνεται ακραίο. Το P50 απ τα συμφραζομενα καταλαβαίνω ότι πάει για 1000 plus πάλι χωρίς 5g. Και ενώ έχω και το d14 notebook της Huawei δεν με βλέπω να επιλέγω συσκευή της εταιρείας. 

Το one plus 10 έως τώρα δεν βλέπω φοβερό feedback από reviews τουλάχιστον. Περιμένω να δω πως θα τα πάει το realme gt2 pro, καθώς και την κυκλοφορία της s22 σειράς(για το plus στις 6.5). Να δω τιμές, reviews κτλπ και αναλόγως θα πράξω. Αν μειωθεί αισθητά η τιμή του ίσως δω και s21fe. 

Στις 21/1/2022 στις 8:06 ΠΜ, GATE123 είπε

Όπως τα είπε ο @roginsky12 

Πρώτα το Huawei , δεύτερο το Pixel και τρίτο το iPhone.

Να σου δώσω και τα σατιρικά.

1) 144

2) 137 

3) 135

Σε αυτά τα stats λαμβάνεται υπ όψιν και ο παράγοντας τιμή? Η αποκλειστικά η ποιότητα φωτογραφιών? 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, vlavhs είπε

Σε αυτά τα stats λαμβάνεται υπ όψιν και ο παράγοντας τιμή? Η αποκλειστικά η ποιότητα φωτογραφιών? 

Μόνο φωτογραφία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...