Προς το περιεχόμενο

Συνδεση Toyotomi Satori Eco SRN/SRG-18R32 σε WiFi με WiFi module

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,

Εχω αγορασει το κλιματιστικο που αναγραφεται και στον τιτλο απο τον Κοτσοβολο (https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/233928-null) το οποιο με μπερδεψε, νομιζα ειχε Wifi λειτουργικοτητα απο μαμά αλλα τελικα επρεπε να αγορασω και ενα WiFi module της Toyotomi το οποιο ειναι απαραιτητο για να μπορεσει να συνδεθει το AC στο οικιακο μου WiFi. 

Αγορασα λοιπον το Wifi module (https://www.skroutz.gr/s/26432643/Toyotomi-Tosp-Wifi-Module-Κλιματιστικού.html) και κατοπιν τηλεφωνικης καθοδηγησης το συνδεσα στην εσωτερικη μοναδα του AC (ανοιγεις την προσοψη, και εχει ενα βυσμα στο οποιο συνδεεται το module).

Εγινε η συνδεση του module λοιπον ολα καλα και στις οδηγιες του αναφερει οτι η εφαρμογη που συνοδευει την ολη ιστορια ειναι η AC Freedom (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.broadlink.acfreedom&hl=en&gl=US)

Εδω ειναι το προβλημα τωρα. Οτι και να εχω προσπαθησει δεν μπορω να συνδεσω το AC με την εφαρμογη.

Αν υπαρχει καποιο που γνωριζει επι του θεματος και μπορει να δωσει τα φωτα του θα ημουν υπερβολικα ευγνωμων.

Ευχαριστω.

20220112_154925.jpg

20220112_154934.jpg

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα σε ολους! 

Τελικα καταφερα να λυσω το προβλημα που ειχα απλα κανοντας ενα restart στο δικτυο (off και ξανα on το router στο σπιτι). Κανοντας restart λογικα πηρε IP και το module στο κλιματιστικο και καταφερε να το βρει η εφαρμογη για να κανει συζευξη.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 27/1/2022 στις 11:57 ΠΜ, telisjok είπε

Καλημερα σε ολους! 

Τελικα καταφερα να λυσω το προβλημα που ειχα απλα κανοντας ενα restart στο δικτυο (off και ξανα on το router στο σπιτι). Κανοντας restart λογικα πηρε IP και το module στο κλιματιστικο και καταφερε να το βρει η εφαρμογη για να κανει συζευξη.

Σωστός. Επειδή με ενδιαφέρει το εν λόγω κλιματιστικό εάν μπορείς να με βοηθήσεις. Πρώτον αξίζει, δηλαδή είναι καλό? Και δεύτερον εάν ξέρεις την χώρα κατασκευής. Με ενδιαφέρει να ΜΗΝ είναι τουρκία. Σε ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 17/3/2022 στις 11:08 ΠΜ, stats72 είπε

Σωστός. Επειδή με ενδιαφέρει το εν λόγω κλιματιστικό εάν μπορείς να με βοηθήσεις. Πρώτον αξίζει, δηλαδή είναι καλό? Και δεύτερον εάν ξέρεις την χώρα κατασκευής. Με ενδιαφέρει να ΜΗΝ είναι τουρκία. Σε ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

@stats72 Το κλιματιστικο ειναι πολυ καλο και με εχει αφησει πολυ ικανοποιημενο και σε ψυξη και σε θερμανση. Εμενα προσωπικα μου φαινεται οικονομικο. Το θεμα ειναι οτι ψυχει και θερμαινει πολυ γρηγορα!

Σχετικα με χωρα κατασκευης δεν το γνωριζω αυτη τη στιγμη. Εχω σπιτι ολα τα κουτια κλπ, θα το ψαξω και θα σε ενημερωσω μολις το ανακαλυψω κιεγω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...