Προς το περιεχόμενο

Πηρα Sapphire X800PRO και το XT mod απετυχε...

BrwmogazoS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και που είδες ότι σε ειρωνεύτηκα; Είπα ότι δεν χρειάζεται υπεράσπιση για τις επιλογές του ο Gaz ωστόσο απάντησα στο post σου αντ' αυτού, δεν πήγαινε για σένα το "συνήγορος".

Όσο για την "πολιτισμένη" απορία σου...

pws mporei kapoios na einai toso aplistos?

...nomizw pws o iperkatanalwtismos kai h diafimisi se exei peira3ei!

mou fainetai kati typous sa kai sena ekmetaleyontai oi etairies VGA kai mas plasaroune ka8e xrono kai nea "nauarxida"!

Τουλάχιστον εμένα αν με ρώταγε κάποιος με αυτό το ύφος θα το θεωρούσα προσβολή...

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ τον Gaz, απλά αναφέρω ότι πολλές φορές του έχουν ξαναπεί τέτοια, αλλά γνώμη μου είναι ότι πάντα χρειάζεται ένας Gaz σε όλα τα πράγματα όσων αφορά την τεχνολογία... ο άνθρωπος δοκιμάζει ότι βγαίνει, πειραματίζεται και ενημερώνει... Το ίδιο δεν κάνουν και πολλοί άλλοι στο internet...??? Ο καθένας έχει την κ@υλα του και την πληρώνει... με τον έναν ή τον άλλο τρόπο... δεν νομίζω ότι η ΑΤΙ θα πλουτίσει από τον Gaz που πήρε μια κάρτα ναυαρχίδα, αλλά από όλους εμάς που πήραμε την 9600...!!!

Δημοσ.

predator

overclocking-modding και τα λοιπα ειναι hobby για μενα οσο ειμαι αγγλια μιας και με μοτοσυκλετες δεν μπορω να ασχολη8ω εδω πανω...

απο εκει και περα δεν κα8ομαι να σερβιρω μ@λ@κες αγγλους γιατι μου αρεσει τοσο πολυ και περναω ολες τις νυχτες και σαββατοκυριακα στο κλαμπ...Στα δυο χρονια που δουλευω part time και ειμαι και στο πανεπιστημιο δεν εχω δουλεψει 3 Παρασκευες συνολο και 0 Σαββατο...Οχι δεν παραπονιεμαι...σιγα την τρελλη δουλεια που κανω...ετσυ βγαινει το εξτρα χαρτζικιλι για να μπορω να αγοραζω 20 πχ επεξεργαστες το χρονο και να τους πουλαω και 20 πακετα μνημες πχ...

6 χρονια αγγλια...4 απο τα οποια ποτε δεν δουλεψα, και ποτε δεν εδωσα 30 λιρες η 15 χιλιαρικα για να παρω ψηχτρα γιατι δεν ειχα να τα δωσω και τα υπολογιζα...

αφου τα κραταει η τσεπη μου πλεον γιαυτο 8ελω και καρτουλα 180 χιλιαρικα πχ.

Αλλωστε 1 ιουλιου αντιο αγγλια...και αντιο pc upgrades etc...εχω με αλλα πραγματα να ασχολη8ω και να μου φανε τα λεφτα κατω ελλαδα...γιαυτο και εχω πυρωσει να κανω αναβαθμιση σε καρτα γραφικων πριν φυγω.

Οσο για τον υπερκαταναλωτισμο κτλπ...ειπαμε...ειναι 8εμα παντα του τι κραταει η τσεπη σου...αλλοι μπορουν και αλλοι δεν μπορουν, αλλοι τα δινουν αλλου, σε αλλους τους τα τρωει η γκομενα...αλλοι τα κρατανε για να τα παρουν στον ταφο τους...Δικαιωμα και επιλογη του κα8ενος ειναι

Τωρα οσο για το modding τι να κανουμε...ειπαμε ειναι hobby και εξαρταται με το ποσο 8ελεις να ασχολη8εις-ρισκαρεις κτλπ.

:)

Εσυ δεν εχεις παρατηρησει οτι πλεον το overclocking κτλπ εχει πλεον εγκατεστη8ει για καλα στον κοσμο των υπολογιστων?Καρτες γραφικων με προγραμματα απο την ιδια την εταιρια που να υποστηριζουν υπερχρονισμο, οπως και με τις μητρικες, απειρες ψυχτρες και υδροψηξη που γινεται ολο και πιο common...κατι δειχνουν αυτα...

Δημοσ.
Άντε κατέβα να σε δούμε και να μου γνωρίσεις και τον γκομενορίχτη ψυγειοκαταψύκτη σου από κοντά... πίκρα θα φας όμως με τις δουλειές που σκαρώνεις εκεί πάνω... άντε να αγοράζεις και να πουλάς για να δοκιμάζεις τέτοια πράγματα εδώ... κουράγιο... και εγώ έτσι προσγειώθηκα ανώμαλα... :D

Ναι αυτο το εχω λαβει υποψιν μου...γιαυτο και ξερω οτι οτι εχω πανω στον ¨"καταψυκτη" 8α μου μεινει για λιγα χρονια γιατι εχουμε και φανταριλικη μετα το καλοκαιρι...

Ελλαδα ομως εχω αλλο γκομενοριχτη...λιγο πιο διαφορετικο απο τον καταψυκτη εδω... :lol: ειδες διαφορα ελλαδας-αγγλιας?

bmwf650gs1.JPG

πλακα πλακα....^^^ αυτοι οι υποτι8εμενοι γκομενοριχτες ακομα πιανουν ελλαδα?

η μονο σε κατι χωριουδακια πλεον χεχε...

Δημοσ.

Ψηλη για τωρα μεχρι να τελειωσουμε με υποχρεωσεις και να επενδυσουμε σε κατι πιο...γρηγορο και χαμηλο :D

αφτη η υπογραφη σου γιανναρα...νταξει 8α κλεισει σπιτια...

Δημοσ.

afto pou den mporoun poli na katalavoun i trela tou overclocking...dld ston Hipro ti tha pas na peis?? eisai trelos kai exeis sfaksei toses ABIT apla gia merika volt?

einai to hoby alos ta skaei gia na koloftiaksei to amaksi tou..alos sto pc tou...ego px mono ton telefteo mina exw alaksei 3 A64 epidi mou tin espage to o/c tous(kai malon twra paw gia ton 3400 :P ) den einai aplistia einai trela....

kai na sou pw....stamatisa na paizw games apo tote pou arxisa to o/c apla i trela na perneis pontous :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...