Nik1239 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα , τελικά αποφάσισα να πάρω cpu+mobo 10400f και μια asrock b460 στα 233€ σύνολο μιας και πλέον ο 9100f δεν τραβάει στα νέα games σε αντίθεση με την gpu (1650) . Εχω σκοπό να αλλάξω και κουτί αλλά θα δω πρώτα τι θερμοκρασίες θα έχουν στο υπάρχον και βλέπουμε Επισης θα δώσω τα παλιά μαζι με δύο πράγματα ακόμα και θα πάρω 120€ άρα χοντρικά θα μου βγει 120€ η αναβάθμιση Η ερώτηση μου όμως είναι αν θα παίξει με την υπάρχουσα εγκατάσταση win 11 ή θα χρειαστώ φορμάτ ; Θέλω να αποφύγω το φορμάτ όπως και δηποτε. 1
ICE-T Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Λογικά θα παίξουν αν έχει flashback bios η μητρική αναβάθμισε την πρώτα για σιγουριά
Nik1239 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, ICE-T είπε Λογικά θα παίξουν αν έχει flashback bios η μητρική αναβάθμισε την πρώτα για σιγουριά Οκ
Apollonian Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Σπάνια απαιτείται επανεγκατάσταση. Τα Windows θα δουν το νέο σου υλικό και θα εγκαταστήσουν αυτόματα τα νέα προγράμματα οδήγησης. Γενικότερα τα Windows 10/11 είναι πολύ ανεκτικά στις αλλαγές hardware όσον αφορά τη δυνατότητα εκκίνησης και λειτουργίας. Σε περίπτωση που αντιμετωπίσεις προβλήματα εκκίνησης, απλώς εκτέλεσε μια επισκευή και είσαι έτοιμος. 👌 2 1
hln3 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Ακόμα και αν παίξουν χωρίς πρόβλημα, πάντα η καλύτερη επιλογή είναι νέα εγκατάσταση Εδώ επειδή μένεις στην ίδια εταιρεία για cpu οι πιθανότητες είναι υπέρ σου. 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα