Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Χαλια αξιολογησεις βλεπω στο σκρουτζ.

Επισης βλεπω οτι πριν μολις μια βδομαδα ηταν στην ιδια τιμη (ενα ευρω διαφορα νομιζω) σε αλλο μαγαζι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πω και εγω οτι ειναι βαρύ και το εστειλα πισω γιατι απο την αρχη δεν επαιζε το αριστερο click.(αγορα απο αμαζον).

Επεξ/σία από axlgk
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, mp44christos είπε

corsair ποντικι μονο αν στο χαριζουν.

(εκτος τα katar)

Και το scimitar που είχα κάποτε δε με χάλασε, στον τρίτο χρόνο όμως το middle click ήθελε πολύ ζόρι για να κάνει register.

• Thanks 1
Δημοσ.

Μακριά από Corsair, κάτοχος του Sabre RGB Pro το οποίο έλαβα και δωρεάν (ευτυχώς) με το K65 RGB Mini 60% (υπέροχο), πολλά προβλήματα με το iCUE το οποίο bugάρει και έχει σαν αποτέλεσμα να μην λειτουργούν πλήκτρα του Mouse, κάποιες φορές δεν κάνουν Register τα Clicks, για Competitive Gaming θα πρότεινα μόνο Logitech, αν πετύχετε σε προσφορά το Logitech G Pro Wireless, με κλειστά μάτια!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

G@μ... τα corsair μου, κάνω τη ροδέλα προς τα κάτω και η οθόνη σκρολάρει προς τα πάνω μη χ$^%#

(off topic αλλά ήθελα κάπου να ξεσπάσω :))

Επεξ/σία από idefixius
  • Like 1
Δημοσ.

βασικά γενικώς όλα τα ποντίκια πλέον είναι αναξιόπιστα, συμπεριλαμβανομένου των Logitech, μου έχουν βγάλει προβλήματα ένα σωρό μάρκες, οπότε τουλάχιστον μην δίνετε μια περιουσία για αυτά.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω αλλάξει 3 corsair, ποτέ δεν είχα το παραμικρό παράπονο.

Corsair για gaming και Logitech MX Master για δουλειά και όλα κομπλέ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...