Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θελω να ανοιξω λογαριασμο νεο στο ονομα μου για το λογο οτι δε θελω να εχω το αγχος να χασω τη καρτα κ κλαπουν τα χρηματα. Θα ανοιξω ενα λογαριασμο απλα για να κανω μεταφορα τα ηδη υπαρχοντα στη καρτα.  Λογαρισμος χωρις συνοδεια χρεωστικης καρτας εκδιδεται? 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, kayato είπε

Καλησπερα θελω να ανοιξω λογαριασμο νεο στο ονομα μου για το λογο οτι δε θελω να εχω το αγχος να χασω τη καρτα κ κλαπουν τα χρηματα. Θα ανοιξω ενα λογαριασμο απλα για να κανω μεταφορα τα ηδη υπαρχοντα στη καρτα.  Λογαρισμος χωρις συνοδεια χρεωστικης καρτας εκδιδεται?

κανε λογαριασμο κ βγαινοντας απο το καταστημα της τραπεζας πετα την καρτα 

Δημοσ.
44 minutes ago, kayato said:

Εφόσον είσαι ήδη πελάτης τους μπορείς από winbank να ανοίξεις λογαριασμό στον οποιον να μην έχεις χρεωστική κάρτα. 

• Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, kayato είπε

Λογαρισμος χωρις συνοδεια χρεωστικης καρτας εκδιδεται?

Ναι, φυσικά. Επίσης, αν έχεις ήδη WINBANK, μπορείς ν' ανοίξεις online λογαριασμό. Και σε κάθε περίπτωση μπορείς να ξε-/συνδέεις την κάρτα από/σε όποιον λογαριασμό θέλεις. Έτσι κάνω εγώ. Έχω την κάρτα συνδεδεμένη με ένα λογαριασμό, ενώ τα λεφτά είναι αλλού (σε λογαριασμό χωρίς κάρτα). Όποτε θέλω, μεταφέρω χρήματα από τον έναν στον άλλο, ώστε να μπορώ να κάνω κινήσεις με την κάρτα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Haldol είπε

Ναι, φυσικά. Επίσης, αν έχεις ήδη WINBANK, μπορείς ν' ανοίξεις online λογαριασμό. Και σε κάθε περίπτωση μπορείς να ξε-/συνδέεις την κάρτα από/σε όποιον λογαριασμό θέλεις. Έτσι κάνω εγώ. Έχω την κάρτα συνδεδεμένη με ένα λογαριασμό, ενώ τα λεφτά είναι αλλού (σε λογαριασμό χωρίς κάρτα). Όποτε θέλω, μεταφέρω χρήματα από τον έναν στον άλλο, ώστε να μπορώ να κάνω κινήσεις με την κάρτα. 

ευχαριστω!Για να ανοιξω λογαριασμο μου βγαζει δυο επιλογες συναλλαγων-τρεχουμενος ή αποταμιευσης παιζει σημασια εγω για μεταφορες τον θελω

Επεξ/σία από kayato
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kayato είπε

ευχαριστω! Αυτος ο λογαριασμος  μου βγαζει δυο επιλογες συναλλαγων-τρεχουμενος ή αποταμιευσης παιζει σημασια εγω για μεταφορες τον θελω

Αποταμίευσης θέλεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...