Προς το περιεχόμενο

One plus nord 284.5 euro 12gb/256 flash sale.[sold out Ξανά]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 minutes ago, lnoldori said:

Μπορεί να μου πεις κάποιος τι λέει γενικά από updates?Θα πάρει Android 11?

Τι υποστήριξη έχει η εταιρία γενικά στα κινητά της?

Κάτοχος εδώ και ένα χρόνο περίπου. Εχει πάρει Android 11. Γενικά από updates έχει σχετικά συχνά.. 

Προσωπικά για τα λεφτά του στην αρχική τιμή πιστεύω ότι δεν αξίζει.. Για 300 ευρώ οκ (και εγώ τόσο το είχα πάρει)..

Γιατί λέω ότι δεν αξίζει; Και διάφορα προβληματάκια με το λογισμικό βλέπω.. Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα του είναι οι θερμοκρασίες το καλοκαίρι όπου πρακτικά πρέπει να το κρύβεις απτον ήλιο αν θες να κάνεις το οτιδήποτε. 

• Thanks 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ανάμεσα σε αυτό και το Poco X3 pro ποιο θα προτείνατε;

Διαβάζω ότι γενικά το Poco έχει καλύτερα specs αλλά το One+ μάλλον λίγο καλύτερο optimisation.

Αλλά το Poco το βρίσκεις άνετα στα 250 (από skroutz βέβαια, άρα χωρίς επίσημη εγγύηση), ενώ το One+ πρέπει να στηθείς πάνω από τον υπολογιστή μήπως και προλάβεις την προσφορα

Δημοσ.

Απο τη στιγμή που η Oneplus συγχωνεύτηκε με την Oppo και θα χρησιμοποιεί το Color OS στα τηλέφωνα της, δε βλέπω το λόγο να προτιμήσει κανείς το Nord απο το Realme GT ME το οποίο είναι πιο καινούργιο, έχει καλύτερη οθόνη, καλύτερη κάμερα, καλύτερο SOC και μπορεί κανείς να το πάρει με 250 ευρώ απο το Amazon.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Solowing είπε

Απο τη στιγμή που η Oneplus συγχωνεύτηκε με την Oppo και θα χρησιμοποιεί το Color OS στα τηλέφωνα της, δε βλέπω το λόγο να προτιμήσει κανείς το Nord απο το Realme GT ME το οποίο είναι πιο καινούργιο, έχει καλύτερη οθόνη, καλύτερη κάμερα, καλύτερο SOC και μπορεί κανείς να το πάρει με 250 ευρώ απο το Amazon.

link?

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Solowing είπε

Το realme έχει 6 ή 8 gb ram, ενώ το Nord εχει 12. Μάλλον είναι υπερβολή, αλλά τόση ram δεν έχω ξαναδεί σε αυτό το price range.

Δεν ξέρω και πόση διαφορά κάνει στην τελική βέβαια

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Lunar είπε

Το realme έχει 6 ή 8 gb ram, ενώ το Nord εχει 12. Μάλλον είναι υπερβολή, αλλά τόση ram δεν έχω ξαναδεί σε αυτό το price range.

Δεν ξέρω και πόση διαφορά κάνει στην τελική βέβαια

Με τα 8gb ram (μη πω και με τα 6) κάνεις άνετα τη δουλειά σου, τα 12gb είναι υπερβολή! Εγώ πχ θα προτιμούσα να είχε σε flash sale στα 240-250€ την έκδοση με τα 8gb ram. 

Βέβαια το παραπάνω ποτέ δεν βλάπτει... 

Επίσης κάποιος που το παίρνει με προοπτική να το κρατήσει 3 χρόνια και βάλε θα του φανεί χρήσιμη η extra ram! 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 12/1/2022 στις 6:15 ΜΜ, SigmaDelta είπε

Ήμουν με το κινητό έτοιμο στο καλάθι και μόλις άνοιξε πάτησα αγορά.Από τον υπολογιστή μου έγραψε ότι είχε γίνει sold out.Ευτυχώς είχα ανοιχτό και το iPad και πέρασε από εκεί.Μόνο μπλε είχε πάντως 12/256.

Ήρθε κιόλας, παρέλαβα πρωί-πρωί! 

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς η ευτυχώς...δεν είναι υπερβολή:

Screenshot_2022-01-14-13-46-46-28_fc704e6b13c4fb26bf5e411f75da84f2.jpg

... φυσικά κ έχω όλο το σύμπαν να τρέχει απο πίσω.... αλλά τρέχει αστραπιαία (ναι δεν χρειάζεται καν να κάνω kill) 

Screenshot_2022-01-14-13-47-52-56_92b64b2a7aa6eb3771ed6e18d0029815.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, g_mateo είπε

link?

Sorry, από ότι φαίνεται έχει πάει στα 270 το 6ρι και στα 320 το 8ρι. Φαίνεται όταν το πήρα εγώ (για δώρο) έπεσα σε κάποια έκπτωση.

40 λεπτά πριν, TechnoState είπε

Δυστυχώς η ευτυχώς...δεν είναι υπερβολή:

Screenshot_2022-01-14-13-46-46-28_fc704e6b13c4fb26bf5e411f75da84f2.jpg

... φυσικά κ έχω όλο το σύμπαν να τρέχει απο πίσω.... αλλά τρέχει αστραπιαία (ναι δεν χρειάζεται καν να κάνω kill) 

Screenshot_2022-01-14-13-47-52-56_92b64b2a7aa6eb3771ed6e18d0029815.jpg

Είναι. Το ότι βλέπεις τη μνήμη γεμάτη δε σημαίνει πως τα data που περιέχει είναι από εφαρμογές που τρέχουν. Το linux κάνει cache ότι έχει τρέξει στη μνήμη για να μην χρειάζεται να τα ξαναφέρει εφόσον ξανατρέξει η εφαρμογή. Αντίθετα, το memory management της Oneplus στην πλευρά του Android είναι για κλάματα, αφού ακόμα και με 12 GB ram (εχω το 12ρι το Oneplus 8 Pro και το 8ρι το 7 Pro) σκοτώνει εφαρμογές στο background. Στην πραγματικότητα δε χρειάζεσαι τόση μνήμη και δε θα έβλεπες διαφορά με 8GB ram στην ταχύτητα του κινητού σου.

Επεξ/σία από Solowing
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έφτιαξα λογαριασμό για να προλάβω αύριο να το αγοράσω και είδα τα ακόλουθα: το κινητό υπερθερμαίνεται και η μπαταρία δεν κρατάει μέρα (αλλά φορτίζει γρήγορα). Τέλος, λαγκαρει. Νομίζω δεν μπορούσε να έχει αλλά κουσούρια.

Επεξ/σία από Konstantin77
Δημοσ.
3 minutes ago, Doubt said:

πολύ γέλιο, να 'σαι καλά.

Ότι επιλέγει η google για εμάς.

Να κάνω μια ερώτηση ακόμα, αν μπω στη σελιδα OnePlus της Κύπρου, δίνει τη μικρή έκδοση ( 8+128) στα 200€ που φαίνεται πολύ καλύτερο deal. Μπορώ να αγοράσω από αυτή τη σελίδα κανονικά;

Για να μην πω για τη γερμανική σελίδα που δίνει το ίδιο κινητό φτηνότερα (12+256). Τι παίζει ξέρουμε;

βασικά το τσέκαρα, θέλει διεύθυνση από το αντίστοιχο μέρος για να σου δεχθεί την παραγγελία.

Δημοσ.

Τέλος, αν πάτε στο "Red cable club" πάνω δεξιά από εικονίδιο του λογαριασμού σας, μπορείτε να πάρετε και ένα κουπόνι που δίνει 2% επιπλέον. Δεν ξέρω αν θα ισχύει και αύριο στις εκπτώσεις, αλλά έτσι πιστεύω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...