Προς το περιεχόμενο

One plus nord 284.5 euro 12gb/256 flash sale.[sold out Ξανά]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα, να ρωτήσω κάτι γιατί δεν έχω ξαναψωνήσω από εκεί?

Έρχεται από Ευρώπη ή θα πληρώσουμε κανά 100άρικο παραπάνω?

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Λιγο που το έψαξα λένε ότι έρχεται από αποθήκη στην Πολωνία και δεν χρεώνεται τελωνείο,αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Τέλος!!! Ελπίζω να πρόλαβε κανένας

Δημοσ.

Στα λεφτά αυτά δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν έλεγε. Τώρα το ποιος πρόλαβε ή όχι είναι άλλο θέμα.

Δημοσ.

Ήμουν με το κινητό έτοιμο στο καλάθι και μόλις άνοιξε πάτησα αγορά.Από τον υπολογιστή μου έγραψε ότι είχε γίνει sold out.Ευτυχώς είχα ανοιχτό και το iPad και πέρασε από εκεί.Μόνο μπλε είχε πάντως 12/256.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν την προσφορά όντως είχε μόνο το μπλε και για αυτό σκέφτηκα ότι θα είναι μουφα ,αλλά με το που άνοιξε είχε περίπου 250+ κομμάτια στο καθένα.Για κανα 20 λεπτό είχε αποθέματα.Απο εδώ μπορούσες να το δεις. https://www.oneplus.com/gr/flash-sale?activityCode=OA1122201115139210001

Επεξ/σία από georgexx
Δημοσ.

Σε 4 μέρες θα ξαναανοίξει το σύστημα για παραγγελίες στην ίδια τιμή. Όσοι ενδιαφέρεστε να έχετε βάλτε μια υπενθύμιση.

Το κινητό το αγόρασα για την κόρη μου στα € 369 και μάλιστα τη μικρή έκδοση 8GB/128, οπότε αυτό είναι πραγματικά κελεπούρι.  Αν δεν ήμουν φαν του οικοσυστήματος με το μηλαράκι σίγουρα θα είχα πάρει και εγώ ένα τέτοιο.  Και μην ανησυχείτε για τελωνεία κλπ., οι αποθήκες της One+ είναι στην Πολωνία και το κινητό έρχεται από εκεί.  

• Like 4
Δημοσ.

Δεν είναι μόνο ο επεξεργαστής, είναι και η κάμερα:  τετραπλή πίσω και διπλή μπροστά στο απλό έναντι τριπλής πίσω και μονής μπροστά στο ce) και καλύτερο σκορ για το απλό στο DXOMARK - αν αυτό λέει κάτι.  Και βέβαια είναι και το απλό 5G και ας μην το λέει στο όνομά του.

Aπό την άλλη το ce ως νεότερο μοντέλο θα πάρει λογικά μια ακόμα αναβάθμιση στο λειτουργικό του από το απλό Nord.  

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 12/1/2022 στις 12:44 ΜΜ, drade είπε

Στα λεφτά αυτά δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν έλεγε. Τώρα το ποιος πρόλαβε ή όχι είναι άλλο θέμα.

το παιρνω πισω φιλε μ. εχεις δικιο

Δημοσ.

Μπορεί να μου πεις κάποιος τι λέει γενικά από updates?Θα πάρει Android 11?

Τι υποστήριξη έχει η εταιρία γενικά στα κινητά της?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...