Προς το περιεχόμενο

Fritz!box 7590 και repeater TL-WA854RE

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από neo80,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα αγόρασα το συγκεκριμένο ρούτερ fritz!box 7590 και δεν μπορώ να κάνω το συγκεκριμένο repeater TP link να δουλέψει μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει τι πρέπει να κάνω ακριβώς για να δουλέψει με το fritzbox 7590;
Ακολούθησα τον οδηγό και τους 2 τρόπους που έχει το TP Link αλλά δεν δούλεψε προφανώς κάτι κάνω λάθος.
Επειδή τα screenshots περιέχουν προσωπικές πληροφορίες δεν μπορώ να τα ανεβάσω δημοσίως αν κάποιος θέλει να βοηθήσεις ας μου πει εδώ να του τα στείλω με πμ.
Πείτε μου τι βήματα πρέπει να κάνω για να δουλέψει.

Ευχαριστώ για τον χρόνο που διαθέσατε να διαβάσετε το μήνυμα μου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

fritzbox 192.168.178.1 και το repeater 192.168.178.254  με κλειστο dhcp

On 12/01/2022 at 09:49, neo80 said:

Καλημέρα αγόρασα το συγκεκριμένο ρούτερ fritz!box 7590 και δεν μπορώ να κάνω το συγκεκριμένο repeater TP link να δουλέψει μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει τι πρέπει να κάνω ακριβώς για να δουλέψει με το fritzbox 7590;
Ακολούθησα τον οδηγό και τους 2 τρόπους που έχει το TP Link αλλά δεν δούλεψε προφανώς κάτι κάνω λάθος.
Επειδή τα screenshots περιέχουν προσωπικές πληροφορίες δεν μπορώ να τα ανεβάσω δημοσίως αν κάποιος θέλει να βοηθήσεις ας μου πει εδώ να του τα στείλω με πμ.
Πείτε μου τι βήματα πρέπει να κάνω για να δουλέψει.

Ευχαριστώ για τον χρόνο που διαθέσατε να διαβάσετε το μήνυμα μου.

Δημοσ.

Να ρωτήσω με το guest mode ενεργοποιημένο δεν μπορώ να μπω στο tp-link repeater αυτό πως το λύνω;

Να πω πως αυτό έχω ρυθμίσει να κάνει αναμετάδοση το ριπίτερ δηλαδή το guest mode με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μπω στο ριπίτερ για να απενεργοποιήσω το dhcp server, αν μπορούσες να μου πεις τον τρόπο θα το εκτιμούσα πολύ.

Ευχαριστώ για την απάντηση και τον χρόνο σου.

Δημοσ.
24 minutes ago, neo80 said:

Να ρωτήσω με το guest mode ενεργοποιημένο δεν μπορώ να μπω στο tp-link repeater αυτό πως το λύνω;

Να πω πως αυτό έχω ρυθμίσει να κάνει αναμετάδοση το ριπίτερ δηλαδή το guest mode με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μπω στο ριπίτερ για να απενεργοποιήσω το dhcp server, αν μπορούσες να μου πεις τον τρόπο θα το εκτιμούσα πολύ.

Ευχαριστώ για την απάντηση και τον χρόνο σου.

τοguest mode ειναι 192.168.179.1 αν θυμαμαι σωστα αρα το repeater 192.168.179.254.  otan μπεις στο repeater θα δεις και τον dhcp στο lan. προληπτικα firmware update στο tp link

Δημοσ.
31 minutes ago, neo80 said:

Ευχαριστώ για τον χρόνο που διέθεσες, όταν βρω το χρόνο θα τα δοκιμάσω αυτά που είπες.

οπου κολλησεις εδω ειμαστε.απλα το guest network εχει αλλες ip απο οτι το κανονικο network. ;)

Δημοσ.

Συνήθως η ip του ρούτερ ή του ριπίτερ είναι εκεί που αναγράφεται η default gateway απο την εντολή ipconfig σωστά ή κάνω λάθος.

Δημοσ.
32 minutes ago, neo80 said:

Συνήθως η ip του ρούτερ ή του ριπίτερ είναι εκεί που αναγράφεται η default gateway απο την εντολή ipconfig σωστά ή κάνω λάθος.

σωστα αλλα αλλη ip θα παρεις αμα μπεις στο guest και αλλη αμα μπεις στο κανονικο.στις εγραψα πιο πανω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το πρόβλημα είναι ότι προσπαθώ να ανοίξω θύρα και δεν ανοίγει με τίποτα, έχω ενεργοποιήσει το UPnP και το firewall.

Και υποψιάζομαι ότι με μπλοκάρει ο πάροχος δηλαδή με έχουν σε Nat.

το cgnat τι είναι δεν βρήκα κάποια πληροφορία;

Αν κατάλαβα το Nat είναι αυτό που μεταφράζεις τις private σε public και αντίστροφα.

Δημοσ.
On 04/02/2022 at 11:40, neo80 said:

το πρόβλημα είναι ότι προσπαθώ να ανοίξω θύρα και δεν ανοίγει με τίποτα, έχω ενεργοποιήσει το UPnP και το firewall.

Και υποψιάζομαι ότι με μπλοκάρει ο πάροχος δηλαδή με έχουν σε Nat.

το cgnat τι είναι δεν βρήκα κάποια πληροφορία;

Αν κατάλαβα το Nat είναι αυτό που μεταφράζεις τις private σε public και αντίστροφα.

δες με τι ip βγαινεις στο ιντερνετ απο το www.whatiamyipaddress.com και ποια ip βλεπεις μεσα στο router.το nat πραγματι κανει αυτο που αναφερεις.το cgnat φαντασου ως proxy.

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=cgnat

Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

δες με τι ip βγαινεις στο ιντερνετ απο το www.whatiamyipaddress.com και ποια ip βλεπεις μεσα στο router

Είναι διαφορετικές η ip του ρούτερ αρχίζει με 100 και του whatsipaddress με 176 να υποθέσω ότι είμαι σε nat;

Δημοσ.
On 04/02/2022 at 18:38, neo80 said:

Είναι διαφορετικές η ip του ρούτερ αρχίζει με 100 και του whatsipaddress με 176 να υποθέσω ότι είμαι σε nat;

nat εισαι ετσι και αλλιως.εσυ εισαι και πισω απο cgnat. παρε τον παροχο να σε βγαλει

Δημοσ.
On 04/02/2022 at 19:00, poulinos said:

nat εισαι ετσι και αλλιως.εσυ εισαι και πισω απο cgnat. παρε τον παροχο να σε βγαλει

Έγινε σε ευχαριστώ για το χρόνο που διέθεσες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...