jpsih Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Εγω παντως δεν θα αγοραζα 1.0 ή 1.2Τ για οικογενειακο αυτοκινητο. Μιλαω ως κατοχος 1.0 Ecoboost. Μην παρεξηγηθω. Ο κινητηρας ειναι αψογος για μικρα σκαφη (πχ Fiesta) με 1-2 επιβατες. Αλλα αν εισαι με 4 ατομα, φορτωμενος, με AC και ανηφοριζεις πρακτικα δεν επιχειρεις προσπεραση. Προφανως δεν μιλαω για γκαζια σε οικογενειακο αυτοκινητο αλλα για ασφαλεις προσπερασεις και γενικα αυξημενη ενεργητικη ασφαλεια.
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, jpsih είπε Εγω παντως δεν θα αγοραζα 1.0 ή 1.2Τ για οικογενειακο αυτοκινητο. Μιλαω ως κατοχος 1.0 Ecoboost. Μην παρεξηγηθω. Ο κινητηρας ειναι αψογος για μικρα σκαφη (πχ Fiesta) με 1-2 επιβατες. Αλλα αν εισαι με 4 ατομα, φορτωμενος, με AC και ανηφοριζεις πρακτικα δεν επιχειρεις προσπεραση. Προφανως δεν μιλαω για γκαζια σε οικογενειακο αυτοκινητο αλλα για ασφαλεις προσπερασεις και γενικα αυξημενη ενεργητικη ασφαλεια. Μην το λες μια χαρα εκανα προσπερασεις με το Corsa 1.2 και μονο τα ατομα που ειμασταν μεσα φταναμε τα 350 κιλα συν πραγματα στο πορτμπαγκαζ και στην πραγματα στην σχαρα. Φυσικα το Corsa ηταν απο τα λιγα 1.2 16 βαλβιδες.
thanasisxask Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 @LLLEFTERIS εν τω μεταξύ έχεις δει ότι οι πίσω πόρτες ανοίγουν ανάποδα; πρέπει να βολεύει πολύ αυτό.
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, thanasisxask είπε @LLLEFTERIS εν τω μεταξύ έχεις δει ότι οι πίσω πόρτες ανοίγουν ανάποδα; πρέπει να βολεύει πολύ αυτό. Δεν ξερω δεν θα κατσω ποτε πισω. Εχει μεσα αυτη την σαχλαμαρα PARROT CK3100 γιατι το CD300 δεν εχει bluetooth υπαρχει περιπτωση να ειναι συνδεμενο με το radio cd και οταν με παιρνουν να κοβει την φωνη και να ακουω απο τα ηχεια; Υπαρχει περιπτωση να ειναι συνδεμενο με τα κουμπια στο τιμονι;
dpolal Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 47 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Δεν ξερω δεν θα κατσω ποτε πισω. Εχει μεσα αυτη την σαχλαμαρα PARROT CK3100 γιατι το CD300 δεν εχει bluetooth υπαρχει περιπτωση να ειναι συνδεμενο με το radio cd και οταν με παιρνουν να κοβει την φωνη και να ακουω απο τα ηχεια; Υπαρχει περιπτωση να ειναι συνδεμενο με τα κουμπια στο τιμονι; Ψάχνεις να βρείς ΒΤ σε αμάξι του 12 τώρα και συ ;;; Το Parrot απλά κόβει τον ήχο όταν σε καλούν και ακούς από τα ηχεία του αυτοκινήτου αλλά για χειρισμό από τα κουμπιά στο τιμόνι ξέχνα το. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, dpolal είπε Ψάχνεις να βρείς ΒΤ σε αμάξι του 12 τώρα και συ ;;; Το Parrot απλά κόβει τον ήχο όταν σε καλούν και ακούς από τα ηχεία του αυτοκινήτου αλλά για χειρισμό από τα κουμπιά στο τιμόνι ξέχνα το. Το Sony που ειχε το κορσακι μια χαρα ειχε, φυσικα ηταν με βαση after market για αυτο ηδη ψαχνω για βαση after market για το Meriva αλλα βρηκα μονο 1din
dpolal Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Το Sony που ειχε το κορσακι μια χαρα ειχε, φυσικα ηταν με βαση after market για αυτο ηδη ψαχνω για βαση after market για το Meriva αλλα βρηκα μονο 1din Ααααα, καλά καλά δεν το πήραμε και αρχίσαμε τις καγκουριές ;;;; 😛 😄 Αν είναι σαν την φωτό τότε μπορείς να βρείς αντάπτορα (πλασιτκό πλαίσιο στην ουσία) που αντικαθιστά το μανίσιο r/cd και θα σου δίνει είτε 1 θέση για συσκευή 2din είτε θέση για συσκευή 1din και ένα ραφάκι από κάτω. Εκεί μπορείς να τποποθετήσεις όποιο aftermarket θες μετά αλλά έτσι ακυρώνεις και την οθονίτσα που έχει επάνω στο ταμπλό η οποία θα δείχνει μόνο στοιχεία απά το trip computer αν έχει τέτοιο. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2022 από dpolal
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, dpolal είπε Ααααα, καλά καλά δεν το πήραμε και αρχίσαμε τις καγκουριές ;;;; 😛 😄 Αν είναι σαν την φωτό τότε μπορείς να βρείς αντάπτορα (πλασιτκό πλαίσιο στην ουσία) που αντικαθιστά το μανίσιο r/cd και θα σου δίνει είτε 1 θέση για συσκευή 2din είτε θέση για συσκευή 1din και ένα ραφάκι από κάτω. Εκεί μπορείς να τποποθετήσεις όποιο aftermarket θες μετά αλλά έτσι ακυρώνεις και την οθονίτσα που έχει επάνω στο ταμπλό η οποία θα δείχνει μόνο στοιχεία απά το trip computer αν έχει τέτοιο. Μονο που εμενα στο πανω κουμπι το στρογγυλο αριστερα γραφει LPG
dpolal Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε Μονο που εμενα στο πανω κουμπι το στρογγυλο αριστερα γραφει LPG Κάτι τέτοιο ίσως σε καλύψει: https://www.skroutz.gr/comparelists/3734?compare=31899290,26562061 To καλύτερο είναι να πας σε κάποιο καλό κατάστημα που ασχολείτε με r/cd αυτοκινήτων και να ρωτήσεις. Το πρόβλημα με αυτά τα after market είναι ότι συνήθως θα βγούν εκτός λειτουργίας τα κουμπιά σε τιμόνι (αν έχεις) και η οθονίτσα στο πάνω μέρος. Μπορεί και να μην αξίζει τα έξοδα μόνο για να έχεις BT. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2022 από dpolal
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 20 λεπτά πριν, dpolal είπε Κάτι τέτοιο ίσως σε καλύψει: https://www.skroutz.gr/comparelists/3734?compare=31899290,26562061 To καλύτερο είναι να πας σε κάποιο καλό κατάστημα που ασχολείτε με r/cd αυτοκινήτων και να ρωτήσεις. Το πρόβλημα με αυτά τα after market είναι ότι συνήθως θα βγούν εκτός λειτουργίας τα κουμπιά σε τιμόνι (αν έχεις) και η οθονίτσα στο πάνω μέρος. Μπορεί και να μην αξίζει τα έξοδα μόνο για να έχεις BT. Ειναι για ενα din αυτες τις εχω δει εψαχνα για δυο. Ναι αν σου χαλασει με ποιο λιγα λεφτα βρισκει καλυτερο.
Haldol Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 8 ώρες πριν, jpsih είπε Αλλα αν εισαι με 4 ατομα, φορτωμενος, με AC και ανηφοριζεις πρακτικα δεν επιχειρεις προσπεραση. Καλά, με τον συγκεκριμένο συνδυασμό παραγόντων δεν επιχειρείς προσπέραση γενικά, όχι μόνο με 1.0 / 1.2. Seriously, φίλος με κτηνώδες Touareg (V8 4.2), πρακτικά δεν επιχειρεί προσπέραση όταν ταξιδεύει έτσι, ασχέτως εάν το αμάξι μπορεί.
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μαλλον αυριο παιρνω το αμαξι αλλα διαβασα αυτο. https://www.zougla.gr/automoto/news/article/megali-apati-me-isagomena-metaxirismena-aftokinita--i-empori-den-plironan-ton-fpa--8imata-i-katanalotes Πως θα ξερω οτι δεν εχω πεσει θυμα απατης; Δεν μπορω να αποδειξω πως ο εμπορος το εκτελωνισε στο ονομα μου, οι αποδειξεις για τα λεφτα που εχω δωσει η σελιδα που πουλουσε το αμαξι και την εχω αποθηκευσει δεν με βοηθουν καπως; Και χαρτια να δω τι ειμαι ειδικος για να ξερω αν ειναι γνησια η πλαστα; Δηλαδη υπαρχει περιπτωση καποια στιγμη να μου πουν εχεις φαει το ταδε προστιμο γιατι εκανες κομπινα για καθολου η ποιο λιγο ΦΠΑ; Φυσικα αν γινει κατι τετοιο θα διαβασετε πως καηκαν ολα τα αμαξια του ταδε εμπορου. Να υπενθυμισω οτι το παιρνω χωρις τελη ταξινομισης σαν τριτεκνος με κοκκινες πινακιδες. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2022 από LLLEFTERIS
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Λοιπόν το πήρα από τα δύο κλειδιά το σπαστό είναι νεκρό άλλαξα μπαταρία τιποτα. Το αμάξι επειδή είναι εργοστασιακό LPG ο δείκτης στο καντράν αναλόγως τι δουλεύεις σου λέει και πόσο καύσιμο έχεις μέσα. Το πήρα άδειο από βενζίνα και σχεδόν άδειο από υγραέριο πήγα του έβαλα 20 ευρώ υγραέριο πήγε στην μέση ο δείκτης (η μπουκάλα στο 80% παίρνει 38 λίτρα) μετά από λίγο που πήρα το αμάξι να πάω κάπου ο δείκτης έδειχνε γεμάτος στο υγραέριο. Κόλλησε το φλοτερ, είχε μέσα υγραέριο και είχε κολλήσει και έδειχνε αδειο; Έβαλα και 50 ευρώ βενζίνη πήγε λίγο ποιο πάνω από την μέση όταν το δουλεύω με βενζίνη ο δείκτης δουλεύει σωστά όταν γυρνάω υγραέριο πάει τέρμα λες και είμαι γεμάτος. Α οι πινακίδες είναι μαύρες δεν δίνουν κόκκινες πλέον αλλά γράφει η άδεια τρίτεκνος κλπ. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2022 από LLLEFTERIS 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα