Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, gleft είπε

αυτό με την 100άρα έχω βαρεθεί να το ακούω τόσα χρόνια.

Ετσι πιστευα και γω γιατι ειχα βαλει καποιες φορες σε ατμοσφαιρικα και δεν..  Στα tsi η διαφορα ειναι αρκετα καλη!!!

• Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

η χρήση 100αρας ειναι λογο τις μεγαλης νοθειας στα καυσιμα στο Ελλαδισταν! με την 100αρα εχει λιγότερη πιθανοτητα να βαλεις νοθευμένο καυσιμο!

Εγώ πιστεύω το αντίθετο. Όταν η απλή έχει 1.70 και η κατοστάρα 1.90 (τυχαίες τιμές) γιατί να μη νοθεύσω την κατοστάρα, που θα μου αφήσει πιο πολύ κέρδος; Όχι ότι δε νοθεύεται και η απλή, αλλά έχει πιο πολύ νόημα να νοθευτεί η ακριβή. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Haldol είπε

Εγώ πιστεύω το αντίθετο. Όταν η απλή έχει 1.70 και η κατοστάρα 1.90 (τυχαίες τιμές) γιατί να μη νοθεύσω την κατοστάρα, που θα μου αφήσει πιο πολύ κέρδος; Όχι ότι δε νοθεύεται και η απλή, αλλά έχει πιο πολύ νόημα να νοθευτεί η ακριβή. 

Γιατι η κατοσταρα εισαγετε και εχει λιγότερη καταναλωση!!!! νοθεύεις αυτο που καταναλωνεται περισοτερο όχι με βαση την τιμή!!!!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dinos1973 είπε

Γιατι η κατοσταρα εισαγετε και εχει λιγότερη καταναλωση!!!! νοθεύεις αυτο που καταναλωνεται περισοτερο όχι με βαση την τιμή!!!!

Όταν λες εισάγεται; Δεν έχουμε 100-RON στα διϋλιστήρια;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

100αρα δεν υπαρχει περιπτωση να βαζω οτι και να παρω 98αρα της Τριτης ισως.

Εγω πιστευω απο το να μπλεξεις με τα Γερμανικα λιγοτερο κακο βρισκω σε αυτα

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/318489960-mitsubishi-colt

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/318487236-honda-jazz

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

Εγω πιστευω απο το να μπλεξεις με τα Γερμανικα λιγοτερο κακο βρισκω σε αυτα

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/318489960-mitsubishi-colt

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/318487236-honda-jazz

Ειναι μικρα αυτα μικρο εχω.

Δημοσ.
Στις 12/1/2022 στις 12:44 ΜΜ, Dantε είπε

Του φιλου σου η δουλεια ειναι τα αμαξια,αλλα δε βλεπω να ξερει απο αμαξια.

Τα τουρμπισια πλεον καινε λιγοτερο απο την ατμοσφαιρα,γιατι η ροπη ερχεται αρκετα πιο χαμηλα.Επισης τι σημαινει ,το αν χαλασει το τουρμπο κλαφτα?Οτι και να χαλασει,κλαφτα θα εισαι.

Πλεον η αγορα ατμοσφαιρας με την αξιοπιστια και την υπαρξη τοσων χρονων στην αγορα των τουρμπο,κατ εμε ειναι ή χαζη αγορα ή πολυ ιδιαιτερη περιπτωση.

Οταν παιρνει 20 κιλα ροπη απο τις 2000 στροφες που το ατμοσφαιρικο ηθελε 2500 κυβικα για να βγαλει τοσο,καταλαβαινεις οτι κανει τη μετακινηση στη πολη απολαυση.

Ναι συνηθως κατω απο τις 1600-1800 στροφες ειναι ξεφουσκωτα,αλλα ειναι μικρος συμβιβασμος.

Σωστα τα λες αλλά το 1.2 tsi μέγιστη ροπή βγάζει μόλις 17nm πιο πάνω από τις 2000σαλ! Για ένα αμάξωμα όπως το οκταβια είναι οριακά

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε

Σωστα τα λες αλλά το 1.2 tsi μέγιστη ροπή βγάζει μόλις 17nm πιο πάνω από τις 2000σαλ! Για ένα αμάξωμα όπως το οκταβια είναι οριακά

spacer.png

Φανταζομαι 170ΝΜ θα εννοουσες.Μια χαρα τα θεωρω τα 170ΝΜ παντως.

Ατμοσφαιρικα 1600αρια πιο βαρια,δε βγαζουν ουτε στον υπνο τους τοσα.Τοσα χρονια πως ζουσαμε δηλαδη με αυτα?

Επεξ/σία από Dantε
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Dantε είπε

spacer.png

Φανταζομαι 170ΝΜ θα εννοουσες.Μια χαρα τα θεωρω τα 170ΝΜ παντως.

Ατμοσφαιρικα 1600αρια πιο βαρια,δε βγαζουν ουτε στον υπνο τους τοσα.Τοσα χρονια πως ζουσαμε δηλαδη με αυτα?

Ναι 175nm βγάζει.Προφανως και με ένα πρόγραμμα φίλτρο θα πάρει πολύ δύναμη που θα είναι μια χαρά για το συγκεκριμένο σκάφος!

Κοίτα όσο αφορά τα ατμοσφαιρικά ένα Φορντ μοντεο 2005 έχω 1.8 130 άλογα που βγάζει ακριβώς την ίδια ροπή με τον 1.2 tsi αλλά σε ποιο ψηλές στροφές και σαφώς βαρύτερο σκάφος από το οκταβια.

Και πάλι είναι όριο η δύναμη του για το σκάφος του θα ήθελα το κάτι παραπάνω που στην περίπτωση του φίλου αν πάρει το οκταβια λύνεται με ένα προγραμματακι

Δημοσ.

Δεν ξερω για τι λετε αλλα το αμαξι δεν υπαρχει περιπτωση να παει πανω απο 120 οχι γιατι δεν θα μπορει αλλα γιατι δεξια του οδηγου υπαρχει η γυναικα που λεει κοψε εχεις τρια παιδια μπλα μπλα μπλα. :lol:

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε

Δεν ξερω για τι λετε αλλα το αμαξι δεν υπαρχει περιπτωση να παει πανω απο 120 οχι γιατι δεν θα μπορει αλλα γιατι δεξια του οδηγου υπαρχει η γυναικα που λεει κοψε εχεις τρια παιδια μπλα μπλα μπλα. :lol:

Τότε θα σε καλυψει και χωρίς πρόγραμμα το αμάξι.Προσοχη όμως είχαν θέμα με τις καδένες τα συγκεκριμένα μοτέρ θέλει έλεγχο από εμπιστο μηχανικό σου και μην πάρεις κανένα φορτωμένο με χιλιόμετρα όσο το δυνατόν λιγότερα και να μην είναι γυρισμένα εννοείται (έλεγχο σε ΚΤΕΟ κτλ..)

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε

Τότε θα σε καλυψει και χωρίς πρόγραμμα το αμάξι.Προσοχη όμως είχαν θέμα με τις καδένες τα συγκεκριμένα μοτέρ θέλει έλεγχο από εμπιστο μηχανικό σου και μην πάρεις κανένα φορτωμένο με χιλιόμετρα όσο το δυνατόν λιγότερα και να μην είναι γυρισμένα εννοείται (έλεγχο σε ΚΤΕΟ κτλ..)

Θα προσπαθησω να βρω με βιβλιο αμαξι για αυτο δεν δινω το δικο μου για να μην μεινω απο αμαξι και αναγκαστω να παρω το πρωτο που θα βρεθει μπροστα μου και ας ξερω οτι αν το δωσω μαζευω περισσοτερα λεφτα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...