Haldol Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Αυτο το γαιδουρι τεραστιο αμαξι που εχεις ειναι μονο χιλια κυβικα; Ναι. Και όσο και αν "στραβοφαίνεται" το ότι είναι 1.0 σε 1500 κιλά αμάξωμα, πάει άψογα. Να σου πω την αλήθεια κι εγώ το φοβόμουν (τα νούμερα από μόνα τους δεν πείθουν, δεν είναι κάτι χειροπιαστό) αλλά μετά το test drive πείστηκα και το πήρα. Φαντάσου τι θα κάνουν τέτοια μοτέρ σε πιο μικρά ή/και πιο αεροδυναμικά αυτοκίνητα. 1
dpolal Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε Βαζω ενα καθισμα του μωρου στο κεντρο τα αλλα ειναι 11-12 ετων και στο corsa χωρανε λες να μην χωρανε στα fabia ibiza? Είναι μικρά αυτά για 3 παιδιά, μην το ψάχνεις. Κοίτα για αμάξι μεγέθους Οctavia καλύτερα. 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε Ωχ δεν το ηξερα αυτο κοιταω του 11-12 μοντελο Τότε να κοιτάξεις τι ρύπους έχει το αμάξι που θέλεις, και να δεις στους αντίστοιχους πίνακες πόσο ειναι τα τέλη κυκλοφορίας. Τα κυβικα άστα.
LLLEFTERIS Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Σε αυτα ειχα καταληξει οχι οτι θα παρω αυτα ακριβως απο αυτες τις αγγελιες θα εχουν πουληθει μεχρι να ειμαι ετοιμος αλλα αυτα μου αρεσαν. Εργαλειο ειναι αυτο συν οτι με εναν σταυρο στα τζαμια βγανει και μεροκαματο. https://www.car.gr/classifieds/cars/view/33825398-skoda-octavia
bkran Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 30 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Αυτα μου ειπε και εγω ηθελα να αποφυγω τα μεγαλα κυβικα απλα επειδη παω σουπερ μαρκετ σε κανα φιλο εδω κοντα και το καλοκαιρι εδω διπλα σχεδον. Να ηταν 30-50 ευρω παραπανω το σημα να παω σε 1400 αλλα τωρα απο 135 που δινω να δωσω σχεδον τα διπλα επειδη θα ειναι συν 200 κυβικα μου καθεται στον λαιμο. Καλα καινουριο δεν θα ειναι 10ετιας θα ειναι. Αν είναι από το 10/2010 και μετά πληρώνει με βάση τους ρύπους, οπότε δεν θα σε απασχολούν τα κυβικά, μόνο οι ρύποι. Ίσως λίγο το τεκμήριο αλλά και πάλι δεν θα πας σε 2000 κυβικά, εκεί θα έχεις άλλα. Για τα λίγα κυβικά θα πω το γνωστό, no replacement for displacement. Η προσωπική μου εμπειρία είναι ότι σε χαμηλές στροφές ( 1000 ως 1500-1600-1700 ) η συντριπτική πλειοψηφία των μικρών turbo έχουν καθυστέρηση στην απόκριση. Εγώ το είχα σε Ford 1.0, το έχω ακούσει - διαβάσει και από συμφορουμίτες για της VW τα μικρά μοτερ. Στην πράξη για μένα τι σήμαινε αυτό, ότι χρειαζόταν να κατεβάζω πρώτη ποιο συχνά από ότι θα ήθελα... Εμένα μου φαινόταν κάπως, προφανώς δεν είναι και τόσο σημαντικό σαν ζήτημα. Επίσης το μικρό μοτέρ φαινόταν μέσα στην πόλη, σε εθνική ήταν μια χαρά, πολύ άνετο ταξίδι γεμάτο με AC και ταχύτητες κοντά στα όρια ( 120-130 ) και με περιθώριο δύναμης για προσπέραση. Κατά τα άλλα μια χαρά πάνε και μια χαρά αξιόπιστα είναι τα μοτερ αυτά, ειδικά στης Ford το ecoboost που είχα και το έψαχνα, το μόνο που δεν είχα ακούσει να χαλάει ήταν το turbo, είχε άλλα θέματα, αλλά όχι αυτό. Από κατανάλωση στο σκαρί του Focus είχα 8.5 με 9 μέσα στην πόλη το χειμώνα, παραδόξως το καλοκαίρι έπεφτε ποιο κάτω ( παρά το AC ). Αυτό χωρίς ιδιαίτερη προσοχή και σε συνθήκες πόλης με στενά, φανάρια κτλ κτλ 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Στα Octavia που κοιταω 11-12 μοντελα 1.2 >cc αυτοι που γραφουν στο car.gr τελη γραφουν 134 ευρω. Αυτο που εχω προσεξει ειναι οτι δεν υπαρχουν σχεδον καθολου ιδιωτες στο car.gr και αυτοι που εχουν μαγαζια δεν εχουν ιδεα πως και που πρεπει να βαλουν την αγγελια τους. Παραδειγμα επιλεγω combi caravan και αντι να μου βγαλει νεκροφορες μου βγαζει κατι nissan micra κατι aygo κλπ. Την Κυριακη με βλεπω βολτα στο Σχιστο οχι για να αγορασω αλλα να τα δω απο κοντα.
Dantε Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε Μιλησα τωρα με φιλο που ειναι η δουλεια του τα αμαξια μου ειπε μακρια απο τουρμπο και ειδικα σε τοσα μικρα κυβικα που θα ανοιγει ολη την ωρα. Μου ειπε για να γλυτωσεις 130 ευρω τον χρονο απο το σημα θα τα πληρωνεις σε βενζινες και αν σου παθει ζημια το τουρμπο κλαφτα. Του φιλου σου η δουλεια ειναι τα αμαξια,αλλα δε βλεπω να ξερει απο αμαξια. Τα τουρμπισια πλεον καινε λιγοτερο απο την ατμοσφαιρα,γιατι η ροπη ερχεται αρκετα πιο χαμηλα.Επισης τι σημαινει ,το αν χαλασει το τουρμπο κλαφτα?Οτι και να χαλασει,κλαφτα θα εισαι. Πλεον η αγορα ατμοσφαιρας με την αξιοπιστια και την υπαρξη τοσων χρονων στην αγορα των τουρμπο,κατ εμε ειναι ή χαζη αγορα ή πολυ ιδιαιτερη περιπτωση. Οταν παιρνει 20 κιλα ροπη απο τις 2000 στροφες που το ατμοσφαιρικο ηθελε 2500 κυβικα για να βγαλει τοσο,καταλαβαινεις οτι κανει τη μετακινηση στη πολη απολαυση. Ναι συνηθως κατω απο τις 1600-1800 στροφες ειναι ξεφουσκωτα,αλλα ειναι μικρος συμβιβασμος. 6
LLLEFTERIS Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Οπως εγραψα ειμαι 90% στο Octavia 11-12 1200cc 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε Η αληθεια ειναι οτι με αποσχολει ο χωρος του αυτοκινητου παρα η δυναμη γιατι και το κορσακι με την σχαρα φορτωμενη απο πανω και 5 ατομα μια χαρα παει. Μιλησα τωρα με φιλο που ειναι η δουλεια του τα αμαξια μου ειπε μακρια απο τουρμπο και ειδικα σε τοσα μικρα κυβικα που θα ανοιγει ολη την ωρα. Μου ειπε για να γλυτωσεις 130 ευρω τον χρονο απο το σημα θα τα πληρωνεις σε βενζινες και αν σου παθει ζημια το τουρμπο κλαφτα. Αυτό που σου είπε δείχνει πως έχει μείνει τουλάχιστον μια δεκαετία πίσω στη δουλειά του, και για το θέμα της αξιοπιστίας και για το θέμα της κατανάλωσης. Ξεχασμένος στο χρόνο... 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, ProponitisTouKanape είπε Αυτό που σου είπε δείχνει πως έχει μείνει τουλάχιστον μια δεκαετία πίσω στη δουλειά του, και για το θέμα της αξιοπιστίας και για το θέμα της κατανάλωσης. Ξεχασμένος στο χρόνο... Και ο μηχανικος που μου φτιαχνει το αμαξι που δουλευε μεσα στην Opel μου λεει Octavia 1.2 με κλειστα τα ματια.
zourman1981 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Η αλήθεια είναι ότι τα νέα 1000ρια τούρμπο τους ταιριάζει πιο καλά με αυτόματο κιβωτιο Αλλιώς παίζεις συνέχεια (συνέχεια όμως) με τις ταχύτητες για να είναι και ροπατος και να μην καίει και πολύ
ProponitisTouKanape Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 18 λεπτά πριν, zourman1981 είπε Η αλήθεια είναι ότι τα νέα 1000ρια τούρμπο τους ταιριάζει πιο καλά με αυτόματο κιβωτιο Αλλιώς παίζεις συνέχεια (συνέχεια όμως) με τις ταχύτητες για να είναι και ροπατος και να μην καίει και πολύ Αυτό ναι, γιατί του VAG τα χιλιάρια δίνουν ροπή στο εύρος 2000-3000 σ.α.λ. οπότε θέλουν αρκετό ανεβοκατέβασμα. Της Ford έχουν λίγο μεγαλύτερο εύρος, νομίζω δίνουν ροπή απο πιο χαμηλά. 1
zourman1981 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Σε τόσα λίγα κυβικά και με 6ρια σασμάν και vag να μην είναι ιδια συμπεριφορά θα έχει...
paylidis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε Οπως εγραψα ειμαι 90% στο Octavia 11-12 1200cc K εγώ αυτό θα πρότεινα Λευτέρη... αν βρεις κ κανένα παραπάνω κυβικά αλλά με λίγα τέλη (λόγω ρύπων) προτίμησε τα περισσότερα κυβικά... Η διαφορά στο καύσιμο/ασφαλεια δε θα είναι ουσιώδης... Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2022 από paylidis 1 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, paylidis είπε K εγώ αυτό θα πρότεινα Λευτέρη... Μακαρι να φυγει το χωραφι που ουτε ξερω που ειναι ουτε και θελω να μαθω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα