Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
On 05/02/2022 at 01:51, LLLEFTERIS said:

Λοιπόν το πήρα από τα δύο κλειδιά το σπαστό είναι νεκρό άλλαξα μπαταρία τιποτα.

Το αμάξι επειδή είναι εργοστασιακό LPG ο δείκτης στο καντράν αναλόγως τι δουλεύεις σου λέει και πόσο καύσιμο έχεις μέσα.

Το πήρα άδειο από βενζίνα και σχεδόν άδειο από υγραέριο πήγα του έβαλα 20 ευρώ υγραέριο πήγε στην μέση ο δείκτης (η μπουκάλα στο 80% παίρνει 38 λίτρα) μετά από λίγο που πήρα το αμάξι να πάω κάπου ο δείκτης έδειχνε γεμάτος στο υγραέριο.

Κόλλησε το φλοτερ, είχε μέσα υγραέριο και είχε κολλήσει και έδειχνε αδειο;

Έβαλα και 50 ευρώ βενζίνη πήγε λίγο ποιο πάνω από την μέση όταν το δουλεύω με βενζίνη ο δείκτης δουλεύει σωστά όταν γυρνάω υγραέριο πάει τέρμα λες και είμαι γεμάτος.

Α οι πινακίδες είναι μαύρες δεν δίνουν κόκκινες πλέον αλλά γράφει η άδεια τρίτεκνος κλπ.

Καλοριζικο,καλοταξιδο και απροβληματιστο να το χαρειτε!!!

Για το lpg ποσα θελει στο κτεο? Επισης τι συντηρηση θελει καθε χρονο?

Δημοσ.
Στις 12/1/2022 στις 10:42 ΠΜ, LLLEFTERIS είπε

Εχω μπει στην πριζα καποια στιγμη να αλλαξω το Corsa C 1.2 2003 για ποιο μεγαλο αμαξωμα λογω οτι ειμαστε 5

Εχω καταληξει σε τρια αμαξια που φορανε το ιδιο μοτερ 1.2 TSi επειδη δεν θελω απο 135 να παω 240-265 τελη κυκλοφοριας

Ειναι τα Skoda Octavia 2011 1.2 TSi το απλο η το Station το Skoda Fabia Station 1.2 TSi και το Seat Ibiza Station 1.2 TSi

Το αμαξι θα κυκλοφορει εδω Αθηνα μικρες διαδρομες και μεχρι τους Αγιους Θεοδωρους το Καλοκαιρι.

Πειτε μου τις γνωμες σας αξιζει η ειναι μικρα τα κυβικα και επειδη εχει turbo στο τελος αντι να γλυτωσω τα λεφτα στο σημα θα τα πληρωνω με το παραπανω σε βενζινες;

Sorry αν έχει απαντηθεί πριν δεν διάβασα όλες τις απαντήσεις αλλά το 1.2 δεν λέει τίποτα στα τέλη κυκλοφορίας γιατί από το 2010 και μετά πάει με τους ρύπους.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Τα λάστιχα είναι 47/18 θέλουν αλλαγή ή  να τα αλλάξω το επόμενο Σεπτέμβρη;

IMG_20220206_163619_edit_859229601036078.jpg

Φαίνονται κομπλέ και δεν ειναι παλιά ειναι ενταξει.Τι μάρκα είναι;

Για να ειναι 47η εβδομαδα του 18 μπηκαν το 19 οποτε its ok αν δεν εχουν πανω απο 25-30κ

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

Καλοριζικο,καλοταξιδο και απροβληματιστο να το χαρειτε!!!

Για το lpg ποσα θελει στο κτεο? Επισης τι συντηρηση θελει καθε χρονο?

Ευχαριστώ, μακάρι να 'ξερά πρώτη φορά παίρνω με υγραέριο απλά τώρα που θα αλλάξω μπουκάλα γιατί κάθε δέκα χρόνια θέλει αλλάγη είναι 80 ευρώ το κτεο που είναι ξεχωριστό δεν έχει καμία σχέση με αυτό που περνάμε κάθε δύο χρόνια.

13 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε

Φαίνονται κομπλέ και δεν ειναι παλιά ειναι ενταξει.Τι μάρκα είναι;

Για να ειναι 47η εβδομαδα του 18 μπηκαν το 19 οποτε its ok αν δεν εχουν πανω απο 25-30κ

Goodyear efficient grip performance 91h

57 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Sorry αν έχει απαντηθεί πριν δεν διάβασα όλες τις απαντήσεις αλλά το 1.2 δεν λέει τίποτα στα τέλη κυκλοφορίας γιατί από το 2010 και μετά πάει με τους ρύπους.

Εχει απαντηθει και τελικα πηρα το Meriva B LPG 1.4 Turbo που εχει 124 γραμμαρια ρυπους αρα 148 ευρω σημα.

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Ευχαριστώ, μακάρι να 'ξερά πρώτη φορά παίρνω με υγραέριο απλά τώρα που θα αλλάξω μπουκάλα γιατί κάθε δέκα χρόνια θέλει αλλάγη είναι 80 ευρώ το κτεο που είναι ξεχωριστό δεν έχει καμία σχέση με αυτό που περνάμε κάθε δύο χρόνια.

Εχω ακουσει για το κτεο θελει βεβαιωση απο μαστορα κοστος 20ευρω και καθε χρονο θελει αλλαγη φιλτρου κοστος 15-20ευρω

Δημοσ.
On 05/02/2022 at 01:51, LLLEFTERIS said:

Λοιπόν το πήρα από τα δύο κλειδιά το σπαστό είναι νεκρό άλλαξα μπαταρία τιποτα.

Το αμάξι επειδή είναι εργοστασιακό LPG ο δείκτης στο καντράν αναλόγως τι δουλεύεις σου λέει και πόσο καύσιμο έχεις μέσα.

Το πήρα άδειο από βενζίνα και σχεδόν άδειο από υγραέριο πήγα του έβαλα 20 ευρώ υγραέριο πήγε στην μέση ο δείκτης (η μπουκάλα στο 80% παίρνει 38 λίτρα) μετά από λίγο που πήρα το αμάξι να πάω κάπου ο δείκτης έδειχνε γεμάτος στο υγραέριο.

Κόλλησε το φλοτερ, είχε μέσα υγραέριο και είχε κολλήσει και έδειχνε αδειο;

Έβαλα και 50 ευρώ βενζίνη πήγε λίγο ποιο πάνω από την μέση όταν το δουλεύω με βενζίνη ο δείκτης δουλεύει σωστά όταν γυρνάω υγραέριο πάει τέρμα λες και είμαι γεμάτος.

Α οι πινακίδες είναι μαύρες δεν δίνουν κόκκινες πλέον αλλά γράφει η άδεια τρίτεκνος κλπ.

Καλοτάξιδο, αλλά φιλική υπενθύμιση για τις πινακίδες και ότι εδώ είναι δημόσιο φόρουμ που ο καθένας μπαίνει και βλέπει. Δεν είναι ότι καλύτερο, γιατί μπορείς να βρεις αρκετά πράγματα για τον ιδιοκτήτη (και το όχημα).
Κάποιοι σίγουρα δεν θα έχουν και τις καλύτερες προθέσεις.  

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, LongTom είπε

Καλοτάξιδο, αλλά φιλική υπενθύμιση για τις πινακίδες και ότι εδώ είναι δημόσιο φόρουμ που ο καθένας μπαίνει και βλέπει. Δεν είναι ότι καλύτερο, γιατί μπορείς να βρεις αρκετά πράγματα για τον ιδιοκτήτη (και το όχημα).
Κάποιοι σίγουρα δεν θα έχουν και τις καλύτερες προθέσεις.  

Δεν είχα δει ότι φαίνονται, την έβγαλα την φωτογραφία αλλά βλέπω πως υπάρχει στην παράθεση σου.

Εκανα αναφορα και εφυγε η φωτογραφια.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, filarhos είπε

Καλοτάξιδο!!!

Οδήγησε το και πες μας εντυπώσεις!!!

Ψηλο ειναι καπως περιεργο γιατι ενω ειμαι 1.80 εχω ψηλα το καθισμα και ομως δεν βλεπεις την μουρη του αυτοκινητου.

Σταθερο ανετο καλα φρενα το μπιπ για την ζωνη μου σπαει τα νευρα αυτα.

Ευχαριστω!!!!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε

Ψηλο ειναι καπως περιεργο γιατι ενω ειμαι 1.80 εχω ψηλα το καθισμα και ομως δεν βλεπεις την μουρη του αυτοκινητου.

Σταθερο ανετο καλα φρενα το μπιπ για την ζωνη μου σπαει τα νευρα αυτα.

Ευχαριστω!!!!

Γιατί σου σπάει τα νευρα;Αφού όταν την βάζεις σταματάει.Εκτός αν δεν την βάζεις οποτε οχι μονο μπιπ πρεπει να κάνει αλλά να βγάζει χερι και να σου ρίχνει σφαλιάρες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα ασχημα ειναι οτι εσπασε το μπρατσο του πισω υαλοκαθαριστηρα πηγα να το βαλω εχθες να δουλεψει και εσπασε υπαρχει περιπτωση η ζημια να εχει γινει απο το χιονι γιατι ηταν βορια προαστια το αμαξι πριν το παρω και εκει εριξε πολυ.

Τωρα ψαχνω μαγαζι εδω στο Περιστερι να πουλαει.

Εχω καποιες αποριες, πηρα τηλεφωνο εκει που πηρα το αμαξι γιατι μου ειπαν κατι χαρτια θα μου τα δωσουν σημερα και υπολογιζα μεσα σε αυτα να ειναι και το κτεο.

Ξερω ενα αμαξι εισαγωγης για να πρει αδεια θελει εκτελωνισμο και να περασει κτεο.

Οταν τους ρωτησα για το χαρτι του κτεο μου ειπαν οτι γραφει η αδεια πισω ποτε ειναι να περασει κτεο και πραγματι γραφει τωρα τελος του χρονου αλλα επειδη κλεινει 10ετια και η φιαλη υγραεριου τελος του χρονου πιστεψα οτι ειναι για την αλλαγη φιαλης.

Ειναι δυνατον να βγηκε αδεια σε εισαγωγης αμαξι χωρις να περασει κτεο;

Εχω και την αδεια του Ιταλου που το ειχε και σε ενα site ειδα οτι τελος του 20 ειχε 133.000 χιλιομετρα εμενα τωρα εχει 148.000

https://www.newsauto.gr/news/isagomeno-metachirismeno-apo-italia-dite-an-echi-girismena-chiliometra/

Screenshot 2022-02-07 at 13-14-12 Il portale dell'Automobilista - Verifica Ultima Revisione.png

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
Δημοσ.

Λοιπον λυθηκε η απορια μου για κτεο και τελωνείο.

Τα αμαξια που ειναι εισαγωγης η περνανε κτεο εδω η δεχονται το κτεο της χωρας εισαγωγης.

Για αυτο στο ιταλικο site γραφει οτι τελευταιος ελεγχος 03/11/2020 και εμενα η αδεια γραφει ΥΠΩΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΚΤΕΟ ΤΗΝ 3 11 2022

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

Με ποιον τρόπο μπορώ να μάθω ποια έκδοση αυτοκινήτου  έχω και τι έχει πανω από συστήματα;

Με τον αριθμό πλαισίου ρώτησε στην αντιπροσωπεία και θα σου πουν. Αλλιως πρόχειρα ψαξε για vin decoder στο ιντερνετ και βάλε τον αριθμό σου εκεί και μπορεί να βγάλει.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...