dimitris_sal Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Καλημέρα σε όλους Εχθές το απόγευμα η (καινούρια μου) τηλεόραση (TCL 55P615 android tv) άλλαξε (μόνη της;Έκανε κάτι ο μικρός;Δε ξέρω!) το mapping στο τηλεκοντρόλ για τα κουμπιά αλλαγής καναλιού. Συγκεκριμένα όταν πατάω να αλλάξει κανάλι (πάνω-κάτω) μου αλλάζει διαδοχικά την πηγή εισόδου (hdmi1-hdmi2-hdmi3 κλπ κλπ). Όλα τα αλλα κουμπιά δουλεύουν κανονικότατα. Έχει συμβεί σε κανέναν τίποτα παρόμοιο; Καμία ιδέα τι να κάνω; Στο μενού δε βρήκα πουθενά επιλογή για remap και μια εφαρμογή που δοκίμασα απο το play δεν φαίνεται να κάνει δουλειά! Σκέφτομαι να κάνω μια επαναφορά αλλα την εχω φέρει στα μέτρα μου και θα ήθελα (αν είναι δυνατόν) να το αποφύγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neo4 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Εδώ λέει κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις αν δεν τα έχεις δοκιμάσει ήδη https://support.tcl.com/us-androidtv-troubleshooting/my-tcl-android-tv-remote-is-not-working 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_sal Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Και restart εχω κάνει και re-pair (αν και νομίζω οτι είναι μονο για τα τηλεκοντρόλ με bluetooth που υποστηρίζουν voice commands) Κατα το re-pair δε μου βγάζει κάποια ένδειξη στην τηλεόραση αλλα εφόσον δουλεύουν ολα τα άλλα κουμπιά σωστά θεωρώ οτι είναι κάπου αλλου το πρόβλημα... Ευχαριστώ πάντως. Μόνη μου λύση είναι δυστυχώς μάλλον η επαναφόρα και ελπίζω να δουλέψει Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2022 από dimitris_sal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_sal Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Με επαναφορα εστρωσε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red66phone Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Σε καινούρια TCL 32S6200 έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το τηλεκοντρόλ. Αντί τα κουμπιά P πάνω κάτω να αλλάζουν κανάλια, αλλάζουν την πηγή εισόδου. Όταν πάω να κάνω Επαναφορά Εργοστασιακών Ρυθμίσεων μου ζητάει κωδικό. Που τον βρίσκουμε αυτόν τον κωδικό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, red66phone είπε Σε καινούρια TCL 32S6200 έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το τηλεκοντρόλ. Αντί τα κουμπιά P πάνω κάτω να αλλάζουν κανάλια, αλλάζουν την πηγή εισόδου. Όταν πάω να κάνω Επαναφορά Εργοστασιακών Ρυθμίσεων μου ζητάει κωδικό. Που τον βρίσκουμε αυτόν τον κωδικό? Δοκιμασε το 1234 αν δεν το παρει 1111 Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2023 από Petros Electron 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red66phone Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Ακυρο, το βρήκα, 1234 είναι το default. Ευτυχώς έφτιαξε κ μένα με Επαναφορά Εργοστασιακών. Την φωνητική εντολή δεν την έχω καταφέρει να δουλέψει.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paulos77 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δε δουλεύει η φωνητική εντολή τηλεχειριστήριο tcl 65'' στο youtube πως επαναφέρω το Bluetooth γιατί πρέπει κάτι να πάτησαν τα Παιδια;;;;;????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, Paulos77 είπε Δε δουλεύει η φωνητική εντολή τηλεχειριστήριο tcl 65'' στο youtube πως επαναφέρω το Bluetooth γιατί πρέπει κάτι να πάτησαν τα Παιδια;;;;;????? Δοκίμασε https://www.youtube.com/watch?v=PJiPBPai4tU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα