silvester81 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Καλημέρα αξίζει η αγορά της αυτή τη περίοδο στα 1300 ευρώ ;
Witcher1st Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δεν υπαρχουν επιλογες για φετος στις LED. Αυτη ειναι και η QN95 που ειναι στα 2000.
silvester81 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Νομίζω ειναο διαφορετικές κατηγορίες. ασε που η Samsung βγαίνει στα 2500 που λες.
Witcher1st Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 17 λεπτά πριν, silvester81 είπε Νομίζω ειναο διαφορετικές κατηγορίες. ασε που η Samsung βγαίνει στα 2500 που λες. Η Sony ειναι η καλυτερη LED της Sony για το 2021 και η QN95 ειναι η καλυτερη LED της Samsung για το 2021. Σιγουρα διαφορετικες κατηγοριες. Εξαρταται και τι χρηση που θελεις να κανεις και το budget που διαθετεις. Στα 2000 εχει απο skroutz. Αλλα και η Sony ειναι κορυφαια. Και εγω το ψαχνω αυτες τις ημερες, σε Sony θα παω, αλλα OLED.
thanasis00 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Witcher1st είπε Η Sony ειναι η καλυτερη LED της Sony για το 2021 και η QN95 ειναι η καλυτερη LED της Samsung για το 2021. Σιγουρα διαφορετικες κατηγοριες. Εξαρταται και τι χρηση που θελεις να κανεις και το budget που διαθετεις. Στα 2000 εχει απο skroutz. Αλλα και η Sony ειναι κορυφαια. Και εγω το ψαχνω αυτες τις ημερες, σε Sony θα παω, αλλα OLED. Από περιέργεια, γιατί θα πας σε Sony OLED? Υποθέτω δεν σε ενδιαφέρει το VRR; Επειδή ψάχνομαι και εγώ, αν και δεν είμαι πολύ φαν της LG, η OLED C1 καλύπτει περισσότερο στα σημεία τις πιο πολλές απαιτήσεις και για gaming. H Sony υποτίθεται έπρεπε να είχε βγάλει ήδη update για το VRR, αλλά το χει καθυστερήσει αρκετά... Πάντως και εγώ Sony έχω τώρα, και σε Sony θα ήθελα να πάω, αλλά γενικά με τα updates στις τηλεοράσεις πάει με ρυθμούς χελώνας...
silvester81 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 20 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Η Sony ειναι η καλυτερη LED της Sony για το 2021 και η QN95 ειναι η καλυτερη LED της Samsung για το 2021. Σιγουρα διαφορετικες κατηγοριες. Εξαρταται και τι χρηση που θελεις να κανεις και το budget που διαθετεις. Στα 2000 εχει απο skroutz. Αλλα και η Sony ειναι κορυφαια. Και εγω το ψαχνω αυτες τις ημερες, σε Sony θα παω, αλλα OLED. Ποια Oled σκέφτεσαι και πόσες ίντσες; Υπάρχει περίπτωση να πέσουν και άλλο οι τιμές τώρα που θα βγουν τα μοντέλα του 22;
greenpower22 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Η καλυτερη LED της Sony για το 2021 ειναι η X95J.
Witcher1st Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 15 λεπτά πριν, greenpower22 είπε Η καλυτερη LED της Sony για το 2021 ειναι η X95J. Ναι την ειχα ξεχασει αυτη. Απλα με τετοιο bleeding που εχει, δεν αξιζει τα λεφτα, τουλαχιστον για εμενα.. 1 ώρα πριν, silvester81 είπε Ποια Oled σκέφτεσαι και πόσες ίντσες; Υπάρχει περίπτωση να πέσουν και άλλο οι τιμές τώρα που θα βγουν τα μοντέλα του 22; Ειμαι αναμεσα σε 55" και 65". Αλλα μαλλον η 65" ειναι πολυ μεγαλη για τον χωρο μου. Sony A80J ή Sony A8. Η Α8 ειναι περσινο μοντελο και 150 ευρω πιο φθηνη. 2 ώρες πριν, thanasis00 είπε Από περιέργεια, γιατί θα πας σε Sony OLED? Υποθέτω δεν σε ενδιαφέρει το VRR; Επειδή ψάχνομαι και εγώ, αν και δεν είμαι πολύ φαν της LG, η OLED C1 καλύπτει περισσότερο στα σημεία τις πιο πολλές απαιτήσεις και για gaming. H Sony υποτίθεται έπρεπε να είχε βγάλει ήδη update για το VRR, αλλά το χει καθυστερήσει αρκετά... Πάντως και εγώ Sony έχω τώρα, και σε Sony θα ήθελα να πάω, αλλά γενικά με τα updates στις τηλεοράσεις πάει με ρυθμούς χελώνας... Δεν με ενδιαφερει ουτε το VRR ουτε το HDMI 2.1, δεν θα την εχω για gaming. Το μονο που φοβαμαι ειναι τι παιζει με την εγγυηση της Sony, καθως αναφερει ξεκαθαρα οτι δεν καλυπτει το burn-in, ενω η LG αρκετες φορες προβαινει σε αλλαγη της τηλεορασης. Βεβαια να πω την αληθεια, πολυ σπανια θα δω θεμα που να αναφερουν burn-in σε τηλεοραση της Sony. Ισως εχει καλυτερους προστατευτικους μηχανισμους.
Anastazio Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ημουν μεταξυ Χ90j και c1 στις 65 ιντσες και τελικα πηρα την B1 γιατι και οι 2 μου φαινονταν ακριβοτερες απο οτι θα πρεπε,μπορει και να κανω λαθος αλλα με βαση τη τιμολογηση και τα χαρακτηριστικα η Β μου φαινηκε σαν την χρυση τομη μεταξυ διαφορων συμβιβασμων.Ισως τον ts τον εξυπηρετει σαν επιλογη η B1 της LG εξισου. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2022 από Anastazio
greenpower22 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Ισως να κοιταζες κι την Samsung Q80A που ειναι στα 1200 στις μεγαλες αλυσιδες κι 1000 στο σκρουτζ. Απ οσο διαβαζω ειναι με VA panel στην Ευρωπη κι ελαφρως καλυτερη απο την sony X90J.
silvester81 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, greenpower22 είπε Ισως να κοιταζες κι την Samsung Q80A που ειναι στα 1200 στις μεγαλες αλυσιδες κι 1000 στο σκρουτζ. Απ οσο διαβαζω ειναι με VA panel στην Ευρωπη κι ελαφρως καλυτερη απο την sony X90J. Σ ευχαριστώ θα τη κοιτάξω και αυτή.
gfpao13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, greenpower22 είπε Ισως να κοιταζες κι την Samsung Q80A που ειναι στα 1200 στις μεγαλες αλυσιδες κι 1000 στο σκρουτζ. Απ οσο διαβαζω ειναι με VA panel στην Ευρωπη κι ελαφρως καλυτερη απο την sony X90J. Είναι επιβεβαιωμένα VA panel? Γιατί βλέπω πως στις ΗΠΑ είναι IPS και δεν έχω βρει κάπου να το επιβεβαιώνουν και με αγχώνει. Επειδή και εγώ είμαι για 65 ίντσες ενδιάμεσα στην Q80A και την X90J, η χρήση που θέλω να κάνω είναι για περισσότερο χρόνο ταινίες/σειρές και αγώνες μπάσκετ ποδόσφαιρο σε 4k, και από θέμα gaming αν κάτσει μέχρι κανένα ΝΒΑ 2κ22 και Assasins Creed Valhalla στο ΧΒΟΧ, όχι κάτι ακραίο από gaming. Ποια θα ήταν καλύτερη να κοιτάξω (ανεξαρτήτως τιμής), γιατί με έχει μπερδέψει η σύγκριση;
SakisLeft Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Και εγώ ψάχνω να βρω εαν η Q80A είναι με VA πάνελ...γιατί σκέφτομαι να την πάρω
sokeris Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Καλησπέρα έχω την συγκεκριμένη τηλεόραση και μου έχει βγάλει μια λεπτή κίτρινη κάθετη γραμμή ξέρετε τι μπορεί να είναι αυτό είναι εκτός εγγύησης η τηλεόραση. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα