Προς το περιεχόμενο

[FREE] PUBG: Battlegrounds @ Steam, PS Store, Xbox Store

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Γιαν10 είπε

Το ίδιο είχε γίνει και στο CS:GO, δεν νομίζω να δώσανε κάτι και τότε (τουλάχιστον δεν είδα κάτι στο inventory μου).

Είχαν δώσει ένα loyalty badge και ένα MP-5 skin (το lab rats που το έπαιρνες παίζοντας danger zone)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, mp44christos είπε

Παρα πολυ αργα... Πλεον apex, warzone, fn, sp το εχουν φαει για τα κρεμιδακια!

fn ? sp ?

Επεξ/σία από panospeter
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Dantε είπε

Ε καλα σιγα την επενδυση.15Ε το πηρα το 2018 και εγω.Τι να πουν και αυτοι που επενδυουν εκατοσταρικα και χιλιαρικα στο Star citizen :P

Φίλε αυτοί έχουν premium και exclusive  αντιμετώπιση. Ο Χρηστάρας για τα γίδια που έχουν στάξει πολλά φράγκα έδωσε προσφορά το σούπερ αποκλειστικό πακέτο όλα τα πλοία μόνο 40.000 δολάρια Legatus 2951 pack 

Με νέα συνδρομή έχεις δωρεάν και τη βαφή στο σκάφος αλλιώς την πληρώνεις. Εσύ έδωσες 15  τότε και δεν πήρες τίποτα έναντι τώρα. Ούτε είχες την τιμή έκπτωσης σε ακριβότερα πακέτα. Μόνο αποτυχημένο δεν είναι πάντως το PUBG, η ζωή του Brendan Greene  πραγματικά αξίζει να γίνει ταινία. Συγκριτικά με τον Persson του Minecraft πιο πετυχημένος - αν και έχει περιουσία ~500 εκ. δολ. ενώ ο άλλος 2 δις.-  αν συγκρίνεις ότι ήταν ένας μέτριος modder που δεν ήξερε να προγραμματίζει ενώ ο άλλος προγραμματιστής. Πραγματική unicorn company  η εταιρεία του. 

Επεξ/σία από tosser
Δημοσ.

Δεν θα ξεχάσω τα 30 ευρώ που έδωσα εγώ και ο κολλητός μου day one και το πήραμε... Τότε που ακόμα και με i7 7700k + gtx 1080 που είχαμε στους υπολογιστές μας δεν μπορούσαμε να παίξουμε με περισσότερα από 45 fps στα medium... Παρόλα αυτά ξοδέψαμε και οι δύο πολλές ώρες παιχνιδιού με το συγκεκριμένο παιχνίδι...

Γι' αυτό η είδηση αυτή μόνο γέλιο μου προκαλεί γιατί εκτός του ότι άργησαν πολύ να το φτιάξουν σαν παιχνίδι (καθώς όταν κυκλοφόρησε και για 1 χρόνο ήταν σαν να είναι beta έκδοση), υπήρχε ήδη το δωρεάν και optimized fortnite αλλά και ένα χρόνο περίπου αργότερα βγήκε το warzone το οποίο εξαιτίας του ότι ήταν δωρεάν, πιο optimized αλλά πρόσφερε και καλύτερα γραφικά (σε σχέση με το pubg) κέρδισε τεράστιο κοινό...

Δυστυχώς άργησε πολύ να γίνει αυτή η κίνηση και το hype πέρασε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια μη συγκρινετε fortnite/apex με pubg, δεν εχουν καμια μα καμια σχεση. Επισης, οποιος λεει οτι εχει μονο bots μεσα μαλλον εχει να μπει κανα 8μηνο γιατι εμεις που παιζουμε πλεον πολυ σπανια βρισκουμε bots + οτι στα ranked δεν υπαρχουν bots.

Επεξ/σία από Mikeasdf
  • Like 4
Δημοσ.

ασχετως που δινει καποια perks σε αυτους που το αγορασαν, δεν καταλαβαινω την εκρηξη και τιποτα να μην εδινε...

το gaming ειναι υπηρεσια....πληρωσες καποια ευρω και παιζεις 2-3 χρονια τωρα και πετυχες και την καλη εποχη του... το οτι στην πτωση του εγινε τσαμπα δε σημαινει κατι, οποιος περιμενε και πονταρε στο να γινει f2p τοσα χρονια δεν επαιζε ενω εσυ ναι.

τι να πουνε και αυτοι δηλαδη που αγορασανε το new world και το game πατωσε σε ενα εξαμηνο...

επειδη μιλαμε για online game, και η κοονοτητα οριζει την επιτυχια και την εμπειρια , εφοσον το παιχνιδι ειναι σε πτωτικη πορεια, ειναι στο συμφερον ενος παικτη που το αγορασε καποτε να γινει f2p το παιχνιδι και να ανανεωθει το ενδιαφερον, παρα να συνεχισει να φθινει και να παιζει στο τελος αυτος και αλλα 100 ατομα οποτε να το παρατησει...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστουμε το φιλο ,μετα απο καψιμο σε warzone ας καουμε και λιγο με pubg ρε παιδια, τσαμπα ειναι.....

Επεξ/σία από petranc2
  • Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, kurillakoc είπε

καν δεν με νοιαζει τι θα γινει το μετα αλλα (το εχω αγορασμενω 3 χρονια )  ειναι μεγαλη κοροιδια για αυτους που "επενδυσαν " με τα λεφτα τους χωρις κανενα οφελος

Άρα με την ίδια λογική δεν πρέπει να υπάρχουν ούτε εκπτώσεις... 

Γιατί να το πάρει κάποιος φτηνότερα από κάποιον άλλον;;; 

Μάλιστα.... 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mikeasdf είπε

Ρε παιδια μη συγκρινετε fortnite/apex με pubg, δεν εχουν καμια μα καμια σχεση. Επισης, οποιος λεει οτι εχει μονο bots μεσα μαλλον εχει να μπει κανα 8μηνο γιατι εμεις που παιζουμε πλεον πολυ σπανια βρισκουμε bots + οτι στα ranked δεν υπαρχουν bots.

Ακριβώς... Εγώ βλέπω τον Γιο μου παίζει fortnite και με πρήζει να παίζουμε μαζί, το pub είναι μακράν καλύτερο. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άλλο τα χαζα adhd arcade παιχνιδάκια με 0 ρεαλισμό όπως fortnite, warzone, super people, apex και άλλο το pubg, που είναι το πρώτο και μόνο που παραμένει battle royal survival με ρεαλισμό. Αυτά τα παιχνιδάκια που το βάζετε μαζί είναι σαν να συγκρίνεις το τελευταίο God of war με το Siberia, γιατί έχουν και τα δύο χιόνι. Άτοπο και ηλίθιο.

Επεξ/σία από logo15
Ορθό
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από 4.000! ώρες στο PUBG ας πω δυο λόγια.

Το Warzone ναι μεν αλλά, όπως αναφέρθηκε δεν είναι το ίδιο και κυρίως με χαλάει ότι είναι σε πρώτο πρόσωπο. Επίσης ο ήχος είναι είναι εκεί για να υπάρχει, τις περισσότερες φορές έχασα επειδή δεν ήξερα από που τις τρώω ή ο αντίπαλος ήταν πίσω μου και δεν πήρα χαμπάρι. Στο PUBG ή ήχος είναι το ίδιο και ίσως πιο σημαντικός από την όραση, τεράστια διαφορά. Το Fortnite με έχασε από τα γκρεμίσματα και χτισίματα. Τι σχέση έχουν αυτά; Το Apex είναι πολύ μαζέψτε/ψεκάστε/τελείωσατε, ελάχιστη στρατηγική κατά την άποψή μου.

Το PUBG από την άλλη είναι η χρησή τομή των παραπάνω. Η μετάβαση σε δωρεάν θεωρώ ότι είναι καλή κίνηση μετά το "πείραμα" CSGO αλλά και λόγω ανταγωνισμού.

Τα λέμε στα πεδία των μαχών :)

Επεξ/σία από Makam
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...