Προς το περιεχόμενο

[FREE] PUBG: Battlegrounds @ Steam, PS Store, Xbox Store

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα μπορούσαν να δώσουν καννα cosmetic σε αυτούς που το αγόρασαν. Όχι πως με ενδιαφέρει, κάποτε το αγόρασα γιατί ήθελα να δω whats the big deal και το έκοψα σχετικά γρήγορα.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, kurillakoc είπε

και αυτοι που το πληρωσαν τι θα γινει ;

Τι περιμενεις ,refund?

Εδω και ποσους μηνες το λεγανε οτι θα γινει free 2 play.

Αν το αγορασες πριν 2 βδομαδες δηλαδη,ε δε σου φταιει και καποιος...

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dantε είπε

Τι περιμενεις ,refund?

Εδω και ποσους μηνες το λεγανε οτι θα γινει free 2 play.

Αν το αγορασες πριν 2 βδομαδες δηλαδη,ε δε σου φταιει και καποιος...

καν δεν με νοιαζει τι θα γινει το μετα αλλα (το εχω αγορασμενω 3 χρονια )  ειναι μεγαλη κοροιδια για αυτους που "επενδυσαν " με τα λεφτα τους χωρις κανενα οφελος

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kurillakoc είπε

καν δεν με νοιαζει τι θα γινει το μετα αλλα (το εχω αγορασμενω 3 χρονια )  ειναι μεγαλη κοροιδια για αυτους που "επενδυσαν " με τα λεφτα τους χωρις κανενα οφελος

Ε καλα σιγα την επενδυση.15Ε το πηρα το 2018 και εγω.Τι να πουν και αυτοι που επενδυουν εκατοσταρικα και χιλιαρικα στο Star citizen :P

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, kurillakoc είπε

Το ίδιο είχε γίνει και στο CS:GO, δεν νομίζω να δώσανε κάτι και τότε (τουλάχιστον δεν είδα κάτι στο inventory μου).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έτσι γίνεται με τα παιχνίδια. Παλιώνουν με τον καιρό και κάποτε είναι πολύ πιθανό να γινουν τσάμπα.

Και το GTA V τσάμπα το πήρα κάποια στιγμή και το FAR CRY 3 τσάμπα το πήρα κάποια άλλη στιγμή. Πάντα έτσι γίνεται.

Άλλωστε γνωρίζουμε ότι σε αυτά οσο αργείς να το πάρεις τόσο πιο φθηνά το παίρνεις στο τέλος.

Επεξ/σία από dchatz
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kurillakoc είπε

σκεψου καποια στιγμη μπορει να παρεις και εσυ δωρεαν καποιο παιχνιδι που δεν εχεις στην συλλογη σου....

η μπορει να αναστηθει το game μιας και μονο bot ειχε μεσα

οπως και να εχει δες το θετικα.... :D

Δημοσ.
2 hours ago, kurillakoc said:

Αυτοί θα έχουν πρόσβαση σε:

• Survival Mastery XP +100% boost
  • Career – Medal tab
  • Ranked Mode
  • Creating Custom Matches

Οι άλλοι θα πληρώσουν έξτρα για αυτά.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ήταν που ήταν το παιχνίδι τίγκα στους cheaters τώρα θα γίνει πανήγυρι. Θα σε σκοτώνουν αόρατοι αντίπαλοι με headshot, πυροβολώντας από τα 5 χλμ.  με την σφαίρα να περνάει μέσα από 12 κτήρια, 3 δάση και 5 λόφους! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...