Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, εάν κάποιος φίλος γνωρίζει να με βοηθήσει αυτό που δείχνει η φωτό τι είναι, μπας και το βρω και καταφέρω να το αντικαταστήσω, θα του ήμουν πολύ ευγνώμων!

Ευχαριστώ πολύ!

IMG_20220112_081808.jpg

IMG_20220112_081756.jpg

IMG_20220112_081847.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Sondo214 είπε

Καλημέρα, εάν κάποιος φίλος γνωρίζει να με βοηθήσει αυτό που δείχνει η φωτό τι είναι, μπας και το βρω και καταφέρω να το αντικαταστήσω, θα του ήμουν πολύ ευγνώμων!

Ευχαριστώ πολύ!

IMG_20220112_081808.jpg

IMG_20220112_081756.jpg

Ασφάλεια τύπου axial, 10A στα 250V.
Για να καει αυτή, κάτι άλλο βραχυκύκλωσε πρώτο. Πριν την αλλάξεις, βρες τι την σκότωσε.

Πιθανοί ένοχοι κάποια γέφυρα ανόρθωσης ή κάποιο fet. Επίσης, στη φωτογραφία φαίνεται ένα μπλε εξάρτημα. Είναι προστασία υπέρτασης, λέγεται MOV, και είναι δυνατόν να έχει κάψει αυτό την ασφάλεια.

Επεξ/σία από snbblp
  • Like 4
Δημοσ.

Κάτι μου λέει αν το κάνω αυτό, θα πρέπει να ψάξω καινούργιο σπίτι μετά...

Πέρα από το ότι, ο κατασκευαστής ήταν χαζός που την έβαλε, εγώ ο Ελληνάρας ξέρω παραπάνω...🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλό είναι αν δεν κατέχεις ηλεκτρονικά-ηλετρολογικά να μην ασχοληθείς. Προφανώς καποιο βραχυκύκλωμα την εκαψε για να έχει περάσει τέτοιας έντασης ρεύμα 

Home Alone Reaction GIF by Freeform

Επεξ/σία από tzitzikas2
Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος είναι απο τροφοδοτικό οπότε εαν δεν είναι καποια αξίας καλύτερα να προβεις σε αλλαγή...απ'οτι φαίνεται έχει "αρπάξει" καλά η περιοχή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...