Sondo214 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Καλημέρα, εάν κάποιος φίλος γνωρίζει να με βοηθήσει αυτό που δείχνει η φωτό τι είναι, μπας και το βρω και καταφέρω να το αντικαταστήσω, θα του ήμουν πολύ ευγνώμων! Ευχαριστώ πολύ!
panoc Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Aσφαλεια ειναι, τα στοιχεια της ειναι τυπωμενα στη πλακετα εκει που εχεις κυκλωσει. 4
snbblp Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Sondo214 είπε Καλημέρα, εάν κάποιος φίλος γνωρίζει να με βοηθήσει αυτό που δείχνει η φωτό τι είναι, μπας και το βρω και καταφέρω να το αντικαταστήσω, θα του ήμουν πολύ ευγνώμων! Ευχαριστώ πολύ! Ασφάλεια τύπου axial, 10A στα 250V. Για να καει αυτή, κάτι άλλο βραχυκύκλωσε πρώτο. Πριν την αλλάξεις, βρες τι την σκότωσε. Πιθανοί ένοχοι κάποια γέφυρα ανόρθωσης ή κάποιο fet. Επίσης, στη φωτογραφία φαίνεται ένα μπλε εξάρτημα. Είναι προστασία υπέρτασης, λέγεται MOV, και είναι δυνατόν να έχει κάψει αυτό την ασφάλεια. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2022 από snbblp 4
Sondo214 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Κατάλαβα... Πάει μακρυά η βαλίτσα και δεν έχω το know how... Ευχαριστώ πάντως!
Dantε Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Ελα μωρε,βαλε ενα συρμα εκει και δοκιμασε το.Αχρηστες ειναι οι ασφαλειες. ΥΓ.
Sondo214 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Κάτι μου λέει αν το κάνω αυτό, θα πρέπει να ψάξω καινούργιο σπίτι μετά... Πέρα από το ότι, ο κατασκευαστής ήταν χαζός που την έβαλε, εγώ ο Ελληνάρας ξέρω παραπάνω...🤣
tzitzikas2 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλό είναι αν δεν κατέχεις ηλεκτρονικά-ηλετρολογικά να μην ασχοληθείς. Προφανώς καποιο βραχυκύκλωμα την εκαψε για να έχει περάσει τέτοιας έντασης ρεύμα Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2022 από tzitzikas2
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Οπως είναι το πας σε έναν ηλεκτρονικό να στο φτιάξει.
masteripper Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Αν δεν κάνω λάθος είναι απο τροφοδοτικό οπότε εαν δεν είναι καποια αξίας καλύτερα να προβεις σε αλλαγή...απ'οτι φαίνεται έχει "αρπάξει" καλά η περιοχή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα